2018. január 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » 10 legerősebb csúcsmobil 2016-ban
10 legerősebb csúcsmobil 2016-ban

10 legerősebb csúcsmobil 2016-ban

Az AnTuTu kiadta legfrissebb toplistáját, amelyben a legerősebb 2016-os csúcsmobilokat listázza. Nézzük mely készülékek fértek bele a TOP 10-be.

Mint látható, 2016-ban mindent vitt az Apple új A10 processzora, így az iPhone 7 modellek kerültek az első két helyre 181, illetve 172 ezer ponttal. A harmadik helyen a Snapdragon 821-gyel és 6 GB RAM-mal szerelt OnePlus 3T áll 163 ezer ponttal, ami így a legerősebb Androidot futtató mobil lett.

A negyedik helyere a LeEco Le Pro 3 került, ami hardveresen nagyjából megegyezik a OnePlus mobiljával, és még épphogy belefért az első ötbe a Moto Z is, ami szép teljesítmény.

A lista így folytatódik: OnePlus 3, Xiaomi Mi 5s, Asus Zenfone 3, Xiaomi Mi 5s Plus és ZTE Axon 7.

Azért elég durva, hogy az Apple-t leszámítva szinte csak kínai mobilok vannak a TOP 10-ben, és olyan márkáknak nyoma sincs, mint például a Samsung. Persze mint tudjuk, a nyers erő önmagában semmit sem ér, így ez a lista is inkább csak érdekesség.

forrás: AnTuTu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Feri

  Durva, hogy az S7 sehol sincs…

  • Laci

   Mert ezekhez képest sehol sincs. :)

  • Tom18

   Ezek mind az S7 után jöttek ki! Logikus, hogy mind gyorsabb. A Samsung
   nem extrém gyorsat csinál, hanem minőséget, hosszútávra!!!! Amúgy az S7 139 000 körül van. De kit érdekel az antutu? Nekem elég gyors és 76 milka embernek is a világon!!!!!

 • András Horváth

  Kérdés ezek a statisztikák mennyire hitelesek és kinek az érdeke hogy terjesszék. Nyilván ha a Samsung nincs rajta, az ő keze nincs benne, talán azé aki az első helyen van Én azt hiszem amit látok. :)

 • Tom18

  Ez mind az S7 megjelenése utáni telók, tehát nyasgem!

 • Dolby

  ez így önmagában kevés…. nézzük, melyik mennyibe kerül….

  de mindenesetre egy újabb cikk és egy újabb grafikon, ami megerősít abban, amit már amúgy is tudok : jó döntés volt Samsungról OnePlus-ra váltani… Nagyon várom már az 5-öt! :)

 • Balázs Csaba

  Ezt sose fogom megérteni az iphone 0.01mpvel hamarabb nyit meg alkalmazásokat.nézétek meg melyik milyen felbontáson pörög a 7s 1300x700valamennyi olyan mintha az s3ba raknák az s7hardverét. de az s7 már 2,5k (Qhd)-ba mozog nem? erről ennyit xd vagy játszatok i7el r9 290el 1024*768ba….

 • Fly

  Én csak az Apple mobilokat nem értem. Azok ha hardveresen hasonló alapkat használnak is, viszont szoftveresen összehasonlíthatatlan a többiekkel.
  Kíváncsi lennék, azonos rendszerrel mik lennének az eredmények…
  Akkor tényleg a nyers erő lenne az összehasonlítási alap.