2018 első negyedévében jöhet a Huawei P11

0

Korábban a Huawei egyik fejese azt nyilatkozta, hogy a következő zászlóshajójuk – valószínűleg a P11 – várhatóan az MWC expón válik hivatalossá. Úgy látszik, a bennfentes egyáltalán nem tévedett, ugyanis a vállalat további vezéregyéniségei egy németországi rendezvényen megerősítették, hogy a csúcstelefon 2018 első negyedévében bemutatásra kerül. 

Annyi mindent pletykálnak a Huawei P11-ről, hogy talán ennek a cikknek a terjedelmi korlátai meg sem engednék mindnek a sorra vételét. Ott van a három szenzorból álló kamerakiépítés ötlete, vagy a kevésbé hízelgő pletyka a kijelző tetején lévő, iPhone X-re hajazó kivágásról, és még számos különféle szóbeszéd.

Huawei P10

Nyilván most még fogalmunk sem lehet arról, hogy ezekből mi és milyen módon valósul meg, egyetlen dolog azonban biztos. A P10 a februári MWC-n került bemutatásra, és egy hónappal később már meg is jelent. Így aztán cseppet sem lenne meglepő, ha a P11 család okostelefonjai is hasonló menetrend szerint jutnának a boltok polcaira.

Forrás: Techlabor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid