Megjelent Androidra a Grand Theft Auto: Liberty City Stories

0

Az iOS verzió után most végre Androidra is megjelent a népszerű Grand Theft Auto: Liberty City Stories, ami ráadásul akciós áron kapható korlátozott ideig.

A GTA: Liberty City Stories eredetileg Sony PSP-re jelent meg még 2005-ben, és 10 évre rá tavaly decemberben megérkezett az iOS-es kiadás, amit most az Android verzió követett. A grafika nem teljesen a régi, javítottak többek között a textúrákon, felturbózták a fényeket és az árnyákokat, illetve a látótávolság is nőtt az eredeti játékhoz képest. Az irányítás pedig természetesen érintőképernyőre lett optimalizálva, de emellett megmaradt a kontroller támogatás is. Ami pedig szintén nagyon hasznos lehet, hogy a mentéseink átvihetők a különböző platformok között.

GTA-Liberty-City-Stories-1 GTA-Liberty-City-Stories-3

A megjelenés alkalmából egy 40%-os akciót kapunk, így most 1500 Ft-os áron szerezhető be a GTA: Liberty City Stories a Play Áruházban. Ez ugyan nem olcsó, de a GTA részek sosem voltak azok, ráadásul ezért a pénzért egy hatalmas nyitott világot és hosszú játékmenetet kapunk. Ja, és továbbra is visszakérheted a pénzed 2 órán belül, ha nem lennél megelégedve.

Play Áruház

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid