5000 mAh-s aksival debütált az Alcatel Pixi 4 Plus Power

0

Az Alcatel Pixi szériája hazákban is felettébb népszerű, hiszen a szűkebb pénztárcájúak számára jelent egy remek alternatívát. A sorozat legújabb tagja a tekintélyt parancsoló telepmérettel szeretne kitűnni a tömegből, az Alcatel Pixi 4 Plus Power ráadásul külső akkumulátorként is használható.

A készüléknek 5000 milliamperórás aksija van, ami valóban alkalmasnak tűnik arra, hogy decens üzemidővel, illetve powerbank-szerű funkciókkal ruházza fel azt. Az Alcatel állítása szerint a telefon akár 2.7 napot is kibír átlagos használat mellett egyetlen töltéssel. A gyártó 14 órás videónézést is említ.

alcatel-pixi-4-plus-power-1

Az aksiján túlmenően a Pixi 4 Plus Power egy teljesen megszokott belépőszintű okostelefon. 5.5 colos képernyőjén HD felbontásban pompáznak a tartalmak, a RAM 1 GB, a belső tárhely 8 GB, utóbbi bővíthető. Bár az LTE modem elmaradt, a mobil rendelkezik duál SIM támogatással. A masinán Android 6.0 Marshmallow rendszer fut, és valószínűleg valamilyen MediaTek lapkakészlet van a belsejében, de ezt még nem erősítették meg.alcatel-pixi-4-plus-power

Az Alcatel nem tette közzé az árat – ami minden bizonnyal kedvező lesz -, sem azt, hogy a telefon mely piacokon lesz kapható.

Alcatel

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid