9000 mAh-s akksival szerelt mobil érkezett

1

Emlékszel még azokra az időkre, amikor egy telefon akár egy hétig is simán kibírta egy töltéssel? A modern okosmobilok világában ez eddig elképzelhetetlen volt, most azonban érkezett egy készülék, ami akkora akksit kapott, aminek még a fele is kiemelkedően nagynak számít.

Egy érdekes nevű kínai vállalat, a MACOOX nemrég leleplezett egy 9000 mAh-s akksival szerelt okostelefont, az EX1-et, ami minden bizonnyal messze kenterbe veri az eddigi rekordereket. Egyébként egy egész kompakt, 4.5 colos masináról van szó, persze a vastagságon meglátszik a hatalmas telep.

macoox-ex1-1

Az EX1-et egy 4 magos processzor hajtja, aminek a típusát homály fedi, de talán a 64 bites MT6735-ről van szó. Ehhez jön még 1 GB RAM és 8 GB tárhely, azaz összességében egy gyengébb középkategóriás telefonról van szó. Annyit tudni még róla, hogy 8 és 2 megapixeles kamerákkal bír, és hátul van LED villanó.

macoox-ex1

A 9000 mAh-s telep az energiatakarékos hardverrel talán egy hétig is kihúzza majd normál használat mellett, ami egyedülálló teljesítmény. A megjelenés ideje és a pontos ár még nem ismert.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid