2018. január 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok » A Facebook friss újítása az őrületbe fog kergetni
A Facebook friss újítása az őrületbe fog kergetni

A Facebook friss újítása az őrületbe fog kergetni

A Facebooknál úgy gondolták, hogy ha már ilyen népszerűek a videók a platformon, akkor miért ne induljon el magától az összes, ha föléjük görgetünk, ráadásul ezúttal hanggal együtt. Még jó, hogy lehet tenni ellene.

Biztosan te is találkoztál már olyan weboldallal, amit ha megnyitsz, automatikusan elindul egy hangos videó (lehet reklám is vagy valódi tartalom). Valljuk be, ennél kevés idegesítőbb dolog van a neten.

A Facebook azonban ezt máshogy gondolja, konkrétan leírták a hivatalos közleményben, hogy a felhasználók számítanak a hangra a videóknál, és az automatikusan induló hangos videók tesztelésénél pozitív visszajelzéseket kaptak (hát persze!). Éppen ezért mindenkinél bevezetik ezt, azaz ha görgetjük majd a hírfolyamot mobilon, és videóhoz érünk, akkor egyből elindul majd a hang is.

Szerencsére azért van néhány jó hírünk is. Ha a telefon le van némítva, akkor nem fognak felüvölteni maguktól a videók, ha pedig valakit nagyon zavar ez az egész, akkor ki lehet majd kapcsolni a hanggal való automatikus indulást az alkalmazásbeállításoknál.

A frissítés kiadása folyamatosan történik, de már megindult a folyamat, csak idő kérdése, hogy mindenkihez eljusson.

forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Lenke Mezte

    Használ még valaki a mai világban egy ilyen szaros, gyökereknek való alkalmazást ? Van benne valami, amit egy sokkal gyorsabb, népszerűbb, beváltabb app ne tudna ? Ez a FB már csak a románoknál meg az elmaradott népségeknél használatos. Már az USA-ban is hanyagolják, mivel már egy WHATSAPP is sokkal többet tud, s jobban ki lehet használni ! Apropó, próbáljatok telefonálni a FB-on, majd a WHATSApP-on !
    ÉG ÉS FÖLD ! —————————- Monó a sztereóhoz, vagy feketefehér-TV a full HD- hoz ! :D Nem beszélve a FB feltörhetőségéről, lehellgatásáról ! Röviden…….