2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Egyéb hírek » A Google bejelentette az Android 7.1.2-t
A Google bejelentette az Android 7.1.2-t

A Google bejelentette az Android 7.1.2-t

A legtöbben még az Android 7.0-ra várnak, aminek a kiadása ugyebár a gyártókon múlik, a Google azonban már a 7.1.2-es verziót is bejelentette.

Egyelőre az Android 7.1.2 béta verzióját tette elérhetővé a Google a Pixel, Pixel XL Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P és Nexus Player készülékekre. A frissítést OTA-n keresztül kapják meg azok, akik részt vesznek az Android Beta programban. A rendszer végleges kiadása pár hónapon belül érkezhet meg.

Az Android 7.1.2 csak kisebb módosításokat, hibajavításokat tartalmaz a 7.1.1-hez képest, illetve a Google tovább optimalizálta a működést, de semmi látványos változásra nem lehet számítani.

forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Fülöp Martin

    Szóval akkor az androidos frissités Google Pixel és Nexus exclusive tartalom lesz?

    • Name No

      Miért lenne az? Nekem a Nexus 5X-emen 7.1.1 van, 2017 január 5-ei biztonsági hibajavító csomaggal. A napokban várom a februári frissítést. Más telefonokon még Marshmallow vagy akár Lollipop van, Samsung is csak a felsőkategóriás modelljeire adta ki eddig a 7.0-t. Egész egyszerűen a gyártók lusták frissíteni és elhanyagolják a régebbi modelljeiket, ezzel is rávéve arra az embereket, hogy újat vegyenek.