2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » A héten indul az LG G6 nemzetközi értékesítése, de van egy rossz hírünk
A héten indul az LG G6 nemzetközi értékesítése, de van egy rossz hírünk
LG G6 (fotó: Mashable)

A héten indul az LG G6 nemzetközi értékesítése, de van egy rossz hírünk

Eddig csak a gyártó hazájában, vagyis Dél-Koreában volt kapható az LG G6, most azonban bejelentették, hogy a héten megindul a nemzetközi forgalmazás. A magyarországi megjelenéssel kapcsolatban azonban van egy rossz hírünk…

Az LG G6 nagyon pozitív fogadtatásban részesült a 2017-es MWC kiállításon, sok szakmai díjat és elismerést zsebelt be. Az egyik legfőbb újítás az 5.7 colos, 2:1-es képarányú, nagyon vékony kávával ellátott Full Vision kijelző, ami QHD+ felbontású, és támogatja a HDR tartalmak megjelenítését. Emellett említést érdemel még többek között az IP68-as szabvány szerinti vízállóság, valamint a beépített Google Asszisztens is.

Ahogy a bevezetőben is említettem, ezen a héten indul az új csúcsmodell nemzetközi megjelenése, de ez egy hosszabb folyamat lesz. A következő hetekben Észak-Amerika, Ázsia, Európa, valamint Közép- és Dél-Amerika legfontosabb piacain kezdődik meg a készülék terjesztése. Az LG hivatalos sajtóközleménye szerint hazánkban csak valamikor májusban kerül forgalomba a G6, azaz jóval később, mint eredetileg vártuk.

Korábban olyan híreket olvashattunk, melyek szerint az LG szeretné minél hamarabb, még jóval a Galaxy S8 előtt piacra dobni a G6-ot, de sajnos ez nem nagyon jött össze. A pontos hazai ár egyelőre nem ismert, de 230-250 ezer forint közötti összegre számítunk.

További infókat, érdekességeket itt olvashatsz az LG G6-ról.

forrás: LG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Ferrarius Christianus Faber

  Gondoltam.Minnél többújítás annál több az ár is.Lesz aki ezeket megveszi?Igen lesz.Nagy az isten állatkertje!

  • Tamás

   Attól, hogy neked nem futja rá még nem kell flusztráltnak lenni. Vannak olcsóbb telók is, használtak is, vagy tavalyi csúcsmodellek. Fél év múlva meg már ez is egy 100-assal olcsóbb lesz.

   • Gibson

    Nekem speciel futná rá, csak szükségem nincsen rá. Amúgy ez megint egy iPhone klón… A google asszisztenst meg az elsők között takarítanám le a telefonról 😂