2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Egyéb hírek » A Samsung visszakapta a trollkodást, most rajta viccelődnek a többiek
A Samsung visszakapta a trollkodást, most rajta viccelődnek a többiek

A Samsung visszakapta a trollkodást, most rajta viccelődnek a többiek

Emlékeztek még, amikor a Samsung csinált egy lejárató videót az iPhone X bemutatása után, amelyben az Apple elmúlt 10 évét figurázta ki? Most visszakapta ezt a Samsung, nem is akárhogy!

A Motorola és a Huawei is a Samsungból csinált viccet egy-egy videóban, mégpedig igen ötletes módon. Elsőként azonban nézzük meg a Samsung korábbi reklámját:

A Motorola ennek készítette most el a folytatását, ez azonban már nem annyira kedvező a Samsungra nézve. A videó ott folytatódik, ahol az előző véget ért:

A srác hazamegy az új Note 8-as mobiljával, és elkezdi nézni a barátnőjével készült közös felvételeket. Ám a barátnő erre előveszi a moduláris Moto Z2 Play készülékét, ráteszi a projektor modult, és egy pillanat alatt kivetíti a falra azt, amit eddig az “apró” kijelzőn kellett nézni. A Samsung videója azzal a szöveggel ért véget, hogy “Upgrade to Galaxy”, itt pedig ezt továbbgondolva az “Up-upgrade to Motorola” szlogen jelenik meg. Zseniális trollkodás!

A Huawei szintén a Samsungot vette célba, ők a rövid üzemidőn gúnyolódnak, miközben a saját készülékeik 2 napot is kibírnak:

via Techlabor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.