2017. december 17.
Szerviz
Kezdőlap » Egyéb hírek » A Samsung visszakapta a trollkodást, most rajta viccelődnek a többiek
A Samsung visszakapta a trollkodást, most rajta viccelődnek a többiek

A Samsung visszakapta a trollkodást, most rajta viccelődnek a többiek

Emlékeztek még, amikor a Samsung csinált egy lejárató videót az iPhone X bemutatása után, amelyben az Apple elmúlt 10 évét figurázta ki? Most visszakapta ezt a Samsung, nem is akárhogy!

A Motorola és a Huawei is a Samsungból csinált viccet egy-egy videóban, mégpedig igen ötletes módon. Elsőként azonban nézzük meg a Samsung korábbi reklámját:

A Motorola ennek készítette most el a folytatását, ez azonban már nem annyira kedvező a Samsungra nézve. A videó ott folytatódik, ahol az előző véget ért:

A srác hazamegy az új Note 8-as mobiljával, és elkezdi nézni a barátnőjével készült közös felvételeket. Ám a barátnő erre előveszi a moduláris Moto Z2 Play készülékét, ráteszi a projektor modult, és egy pillanat alatt kivetíti a falra azt, amit eddig az “apró” kijelzőn kellett nézni. A Samsung videója azzal a szöveggel ért véget, hogy “Upgrade to Galaxy”, itt pedig ezt továbbgondolva az “Up-upgrade to Motorola” szlogen jelenik meg. Zseniális trollkodás!

A Huawei szintén a Samsungot vette célba, ők a rövid üzemidőn gúnyolódnak, miközben a saját készülékeik 2 napot is kibírnak:

via Techlabor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • zeppelin668

  A samsung leveri a Motyót meg a Hurkát is.

  • Realman

   Miben? Laggban biztos.

   • Realman

    Samsungnál csak jobb mobilok vannak.Ezt most egy lg v30 ról írom ami majdnem dupla annyiba került mint egy Samsung de mégse kellett mert ingyen se kéne.

    • Simon Richárd

     Kezemben Samu évek óta nem laggolt, nem tudom milyen ősrégi modellel volt szerencséd. Az LG V30 ad dupla annyiba került mint egy Samsung (nem tudom melyik alsókategóriás modellre érted ezt), de inkább perkálsz dupla annyit egy LG ért, mint egy Samuért, pláne, ha annyit költenél Samura mint LG re, sokkal jobb minőséget kaptál volna mint a V30 tól amit kapsz, de használd egészséggel. Az viszont, hogy “ingyen se kéne” akarva, akaratlanul elárulta hogy rühelled Samuékat. Nekem nem érdemem kiállni egyik-másik gyártó mellett, de amikor megy a marhaság, az már fáj. Vagy ez a szándékos utálat, holott értelme nincs. Minden gyártónak vannak előnyei és hátrányai. Az egyik túl drága, a másik szar szoftvereket készít, a harmadik meg szar hardvereket, de mindegyik cég mobilját viszik mint a cukrot. Mégis egyik fanboy ugrik a másik fanboy torkának. Undorító egy viselkedés. Senki nem sír azért, mert VérPistike Ájfost vett, és SunyiSanyi se vergődik, mert másnak Samuja van. Hogy lehet márkák alapján dönteni emberek? Utálni egy mobilt, mert Samu, vagy IPhone, vagy akármi? Basszus ha nem kell, AKKOR NEM KELL MEGVENNI. Mindenki azt vegye, ami neki tetszik, ha meg nem tetszik amit vett, reklamáljon az üzletben, nem másokba kell kötni. Szaros versengés meg háborúskodás az megy ezerrel. Ostoba gyerekes óvodás viselkedés, amit már egy épp eszű felnőtt ember messziről elkerül. De nyugodtan essetek egymás torkának, mert akkor majd a másik fél is azt veszi amit ti, plusz a kenyér is olcsóbb lesz. Röhej…

     • Realman

      Én tudom milyen az lg v30 te nem.
      Akcióssan màr 500-550 € meg lehet venni az s8 at (s7 màr akàr 400€) lg v30 315 k ról startólt……
      Igen útàlom ,mert mindig ràfaragtam velűk és mindig a csúcsmodelljeikkel.
      És mindegyik laggol …
      Csak az nem veszi észre akinek lassú modelljei voltak előtte.
      Nexusról,pixelről,iphoneról vàltók azonnal észreveszik.
      Tele is van vele a you tube én tudom de ha nekem nem hiszel.

     • Realman

      https://www.google.co.uk/search?q=galaxy+s8+laggy&oq=galaxy+s8+laggy&aqs=chrome..69i57.18688j0j7&client=ms-android-motorola&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

      Mondjuk pixelt is be lehetett laggoltatni de nem könnyű,min futnia kell egy vírusírtónak a háttérben

    • zeppelin668

     Az lg kurva szar teló. A kamera képzajos.Samu után mindig csak másodhegedüs marad.Az eladási stat mindent igazol top1 samu.

 • Zsolt Szakál

  Jó próbálkozás, de egyik sem sikerült akkora poénnak, mint a Samsung videója. :)

 • Természetjáró

  Ennyit a samsungról.

 • Simon Richárd

  Szar az egész már elnézést. A Motorola tartozékai akkorák, hogy a telefon már a zsebben nem fér el kényelmesen, pláne nem egy farmerben, ennyi erővel egyik zsebemben a telefon, a másikban meg egy projector lesz. A Huawei meg mit próbálkozik, a lassan 2 éves Galaxy S6 om elmegy 3-4 napig is átlag használat mellett, akkor mit vergődnek.

  • Simon Richárd

   Még mielőtt valaki idesiránkozna valami ostobaságot, szarok az összes gyártóra, én egyiknél se nyalok. Csak mikor gyerekes f@szságokkal próbálja egyik cég a másikat oltani, az már kész cirkusz.