2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Az ágyban robbant fel egy LG G3!
Az ágyban robbant fel egy LG G3!

Az ágyban robbant fel egy LG G3!

Amikor egy ilyen hírt lát az ember, szinte azonnal arra gondol, hogy biztosan valami utángyártott töltő, vagy akku okozta a balesetet. De ezúttal – állítólag – minden gyári volt abban az LG G3-as készülékben, ami egy Reddit felhasználó húgának ágyában robbant fel szentestén.

A mobil nem volt se párna alá téve, se letakarva, egyszerűen csak az ágyon volt, miközben töltőre volt dugva. A keletkező tűz tönkretette a matracot, amit az ablakon keresztül hajítottak ki, miközben a lángoló készülék utat kezdett vágni magának az anyagon keresztül. A tűz előtt egy perccel a mobilt még használták, és a tulajdonos nem vett észre semmi különöset vele kapcsolatban, az még csak meleg sem volt. Az alábbi képeken a baleset részletei láthatóak, amelyek nem győznek minket elégszer figyelmeztetni arra, hogy ezek az apró elektronikus eszközök milyen komoly baleseteket is képesek okozni.

LG G3 felrobbant 2

Ez az eset valószínűleg egy súlyos balszerencse (túláram?) eredménye lehet, de az sem kizárt, hogy mégis valamilyen nem megfelelő használatból fakadó ok van a háttérben. 2012-ben ugyanígy látszólag ok nélkül pukkant szét egy Samsung Galaxy S3, aztán később kiderült, hogy a tulajdonos egy barátja, miután beleejtette azt a WC-be, egy mikrohullámú sütőben próbálta kiszárítani. Az eredmény magáért beszél.

Amennyire mi láttuk, az LG G3 egy pöpec kis készülék, a tesztpéldányunk remekül üzemelt, sok millió társával egyetemben, Mindenesetre az ördög sosem alszik, azt javasoljuk, hogy ne tegyétek magatokhoz közel éjszakára a töltőn lévő mobilotokat!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd