2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop cikkek

Kiderült hogy állnak az Android Nougat frissítések

A Google kiadta a legfrissebb, júniusi statisztikákat az egyes Android verziók megoszlásáról, így arra is fény derült, hogy mennyi mobil frissült eddig Android Nougatra. A legnépszerűbb verzió nem más lett, mint a Marshmallow, ami jelenleg a készülékek 31.2%-án fut, de nem sokkal van tőle lemaradva a 30.8%-on álló Lollipop. A harmadik a Kitkat lett, ami még mindig egész jól tartja ... Tovább »

Komolyabban is megindultak a Nougat frissítések

A Google kiadta a legfrissebb statisztikákat az Android verziók megoszlásáról, így kiderült az is, hogy mennyi mobil frissült eddig Nougatra. A múlt havi eredményekhez képest jelentős volt a növekedés. Egy hónappal ezelőtt még csak az eszközök 1.2%-án futott a 7-es verzió, mostanra viszon 2.8%-ra nőtt az arány, azaz több mobil frissült Nougatra az utóbbi 30 napban, mint előtte összesen. A ... Tovább »

Ez most a legelterjedtebb Android verzió

A Google minden hónapban publikussá teszi, hogy melyik Android verziónak mekkora a népszerűsége a felhasználók között. Az alábbiakban górcső alá vesszük mely Android rendszerek a legelterjedtebbek jelenleg. Az adatok gyűjtésének módja roppant egyszerű, minden eszközt, ami az elmúlt 7 napos időszakban meglátogatta a Google Play Áruházat, lajstromba vesznek a vállalat munkatársai. Érdemes megemlíteni, hogy csak a legfrissebb Google Play Áruház ... Tovább »

Duplájára nőtt az Android 6.0-s mobilok száma egy hónap alatt

A Google kiadta a legfrissebb statisztikát az Android verziók megoszlásáról, amiből kiderül, hogy rengeteg készülék frissült Android 6.0-ra az utóbbi hónapban. Egy hónapja még csak 2.3%-on állt a Marshmallow, a most kikerült adatok szerint azonban már az androidos készülékek 4.6%-án fut a legújabb verzió, azaz pontosan duplájára nőtt az Android 6.0 elterjedtsége. A legelterjedtebb Android verzió jelenleg a Lollipop, ami ... Tovább »

Trónfosztás: már nem a KitKat a legelterjedtebb Android verzió

Kikerült a legfrissebb statisztika az Android verziók megoszlásáról, mégpedig a Google jóvoltából, azaz teljesen hiteles adatokról van szó. A Marshmallow aránya sokat nőtt, de így sem annyira fényes a helyzet. Egy hónappal ezelőtt lépte át az Android 6.0 az egy százalékot, azóta pedig nagyjából duplájára nőtt az aránya. Jelenleg az androidos mobilok 2.3%-án fut a legújabb verzió. Ez persze még mindig ... Tovább »

Az androidos mobilok harmadán Lollipop fut

A Google közzétette az Android verziók megoszlásának legfrissebb statisztikáit. Az eszközök közel harmadán az előző zöld robotos OS, vagyis a Lollipop fut, míg a jelenlegi Marshmallow még csak alig 0.7%-os részesedést tudhat magáénak világszerte. A 6.0-s Android egyébként egy nagyon picivel elterjedtebb, mint decemberben, akkor ugyanis alig fél százalék volt a részesedése. Nyilván a legújabb frissítés még nem jutott el túlzottan sok mobilra, ... Tovább »

Eddig nagyon kevés mobil frissült Android 6.0-ra

Friss adatok érkeztek az Android verziók megoszlásáról a Google jóvoltából, így többek között az is kiderült, hogy eddig hány készülékre jutott el a legfrissebb Android 6.0. Kezdjük is egyből a 6.0-val, ami egyelőre nem áll valami jól, hiszen jelenleg az androidos készülékek 0.5%-án fut ilyen rendszer. Persze ezen nincs is mit csodálkozni, eddig csak kevés eszközre adták ki a Marshmallow ... Tovább »

Már minden ötödik androidos készüléken Lollipop fut

A Google kiadta legfrissebb jelentését az Android verziók megoszlásáról, amiből kiderült, hogy a robotos rendszer mely kiadását használják most a legtöbben. Valószínűleg senkinek sem okoz túlzottan nagy meglepetést, hogy a 4.4 vezet, egész pontosan 39.2%-kal, azaz durván 10 eszközből négyen KitKat fut. A második pedig még mindig a 4.1-et, a 4.2-t és a 4.3-at magába foglaló Jelly Bean, ami 31.8%-on ... Tovább »

Ezek most a legelterjedtebb Android verziók

Friss adatok kerültek napvilágra az Android verziók megoszlásáról, mégpedig a Google jóvoltából, így hivatalos információkról beszélhetünk. Nézzük, hogy melyik most a legelterjedtebb finomság! Nem meglepő módon nagy fölénnyel a KitKat vezet, mégpedig 39.3%-kal, azaz 10-ből 4 Androidos eszközön 4.4-es verzió fut. A második hely stabilan a Jelly Beant illeti meg, hiszen a 4.1-től 4.3-ig tartó verziók összesen 33.6%-ot tesznek ki. ... Tovább »

12% fölött a Lollipop részesedése

android-5-0-lollipop

A Google kiadta friss jelentését az Android verziók megoszlásáról. Az eredmények a Play Áruház adatai alapján kerültek összeállításra. Az utóbbi időben elég sok készülék frissült Lollipopra, ami meg is látszik a számokon. Egy hónappal ezelőtt 9.7%-on állt a nyalókás rendszer, és ez mostanra 12.4%-ra nőtt. Persze ez még mindig nem olyan sok ahhoz képest, hogy már több, mint fél éve ... Tovább »