2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android 5.0

Android 5.0 cikkek

Kiderült hogy állnak az Android Nougat frissítések

A Google kiadta a legfrissebb, júniusi statisztikákat az egyes Android verziók megoszlásáról, így arra is fény derült, hogy mennyi mobil frissült eddig Android Nougatra. A legnépszerűbb verzió nem más lett, mint a Marshmallow, ami jelenleg a készülékek 31.2%-án fut, de nem sokkal van tőle lemaradva a 30.8%-on álló Lollipop. A harmadik a Kitkat lett, ami még mindig egész jól tartja ... Tovább »

Ez most a legelterjedtebb Android verzió

A Google minden hónapban publikussá teszi, hogy melyik Android verziónak mekkora a népszerűsége a felhasználók között. Az alábbiakban górcső alá vesszük mely Android rendszerek a legelterjedtebbek jelenleg. Az adatok gyűjtésének módja roppant egyszerű, minden eszközt, ami az elmúlt 7 napos időszakban meglátogatta a Google Play Áruházat, lajstromba vesznek a vállalat munkatársai. Érdemes megemlíteni, hogy csak a legfrissebb Google Play Áruház ... Tovább »

Trónfosztás: már nem a KitKat a legelterjedtebb Android verzió

Kikerült a legfrissebb statisztika az Android verziók megoszlásáról, mégpedig a Google jóvoltából, azaz teljesen hiteles adatokról van szó. A Marshmallow aránya sokat nőtt, de így sem annyira fényes a helyzet. Egy hónappal ezelőtt lépte át az Android 6.0 az egy százalékot, azóta pedig nagyjából duplájára nőtt az aránya. Jelenleg az androidos mobilok 2.3%-án fut a legújabb verzió. Ez persze még mindig ... Tovább »

Az androidos mobilok harmadán Lollipop fut

A Google közzétette az Android verziók megoszlásának legfrissebb statisztikáit. Az eszközök közel harmadán az előző zöld robotos OS, vagyis a Lollipop fut, míg a jelenlegi Marshmallow még csak alig 0.7%-os részesedést tudhat magáénak világszerte. A 6.0-s Android egyébként egy nagyon picivel elterjedtebb, mint decemberben, akkor ugyanis alig fél százalék volt a részesedése. Nyilván a legújabb frissítés még nem jutott el túlzottan sok mobilra, ... Tovább »

Eddig nagyon kevés mobil frissült Android 6.0-ra

Friss adatok érkeztek az Android verziók megoszlásáról a Google jóvoltából, így többek között az is kiderült, hogy eddig hány készülékre jutott el a legfrissebb Android 6.0. Kezdjük is egyből a 6.0-val, ami egyelőre nem áll valami jól, hiszen jelenleg az androidos készülékek 0.5%-án fut ilyen rendszer. Persze ezen nincs is mit csodálkozni, eddig csak kevés eszközre adták ki a Marshmallow ... Tovább »

Lassan minden 4. androidos mobilon Lollipop fut

android-5-0-lollipop-1

Friss információk érkeztek az Android verziók megoszlásáról, mégpedig egyenesen a Google-től, így teljesen hivatalos adatokról beszélhetünk. Nézzük, melyik a legelterjedtebb robotos rendszer jelenleg. A Lollipopnál régebbi verziók mind vesztettek a népszerűségükből, de még így is kényelmes előnye van az első helyezett KitKat (4.4) rendszernek, mely az androidos eszközök 38,9%-án fut. A második helyen továbbra is a Jelly Bean áll 30,2%-kal, ... Tovább »

Ezek most a legelterjedtebb Android verziók

Friss adatok kerültek napvilágra az Android verziók megoszlásáról, mégpedig a Google jóvoltából, így hivatalos információkról beszélhetünk. Nézzük, hogy melyik most a legelterjedtebb finomság! Nem meglepő módon nagy fölénnyel a KitKat vezet, mégpedig 39.3%-kal, azaz 10-ből 4 Androidos eszközön 4.4-es verzió fut. A második hely stabilan a Jelly Beant illeti meg, hiszen a 4.1-től 4.3-ig tartó verziók összesen 33.6%-ot tesznek ki. ... Tovább »

Átvette a vezetést a KitKat, a Lollipop viszont még lassan terjed

Android-Kitkat-4.4

Friss adatok érkeztek az Android verziók eloszlását illetően. Utoljára egy hónapja láthattunk hasonló statisztikát, és azóta több említésre méltó változás is történt. A legfelkapottabb Android verzió most mindenképpen az 5.X, azaz a Lollipop. A nyalókás rendszer részesedése egy hónapja 3.3%-on állt, és azóta 5.4%-ra nőtt. A friss szoftver tehát lassan, de biztosan terjed. A másik érdekesség, hogy véget ért a Jelly ... Tovább »

Az Androidos készülékek 1.6%-án fut Lollipop

Itt a február, és a Google újból közzétette, hogy hogyan is állnak most a különböző Android verziók. Akad 1-2 érdekesség, érdemes átböngészni a számokat. Az egyik legérdekesebb újdonság, hogy végre a Lollipop is felkerül a listára. Január elején még 0.1% alatti volt az 5.0 részesedése, mostanra viszont már elérte az 1.6 %-ot. A KitKat eddig minden hónapban tudott számottevő növekedést mutatni, ... Tovább »

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S4 hivatalos Android 5.0.1-es szoftvere

A legtöbb felsőkategóriás Samsung mobil Lollipop frissítése még várat magára, de most úgy néz ki, hogy kiszivárgott a Galaxy S4 új, hivatalos Android 5.0.1-es szoftvere. A ROM egy kínai fórumon tűnt fel, és az XDA közössége egyből fel is kapta a témát. Többen is telepítették az új rendszert, és az első tapasztalatok szerint minden rendben működik rajta, és tényleg gyári ... Tovább »