2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android Lollipop

Android Lollipop cikkek

Kiderült hogy állnak az Android Nougat frissítések

A Google kiadta a legfrissebb, júniusi statisztikákat az egyes Android verziók megoszlásáról, így arra is fény derült, hogy mennyi mobil frissült eddig Android Nougatra. A legnépszerűbb verzió nem más lett, mint a Marshmallow, ami jelenleg a készülékek 31.2%-án fut, de nem sokkal van tőle lemaradva a 30.8%-on álló Lollipop. A harmadik a Kitkat lett, ami még mindig egész jól tartja ... Tovább »

Komolyabban is megindultak a Nougat frissítések

A Google kiadta a legfrissebb statisztikákat az Android verziók megoszlásáról, így kiderült az is, hogy mennyi mobil frissült eddig Nougatra. A múlt havi eredményekhez képest jelentős volt a növekedés. Egy hónappal ezelőtt még csak az eszközök 1.2%-án futott a 7-es verzió, mostanra viszon 2.8%-ra nőtt az arány, azaz több mobil frissült Nougatra az utóbbi 30 napban, mint előtte összesen. A ... Tovább »

Így állnak most az Android 7.0-s frissítések

A mai napon a Google frissítette a szokásos kimutatását, amelyből kiderült az Android verziók megoszlása, azaz hogy melyiket használják többen, avagy kevesebben, illetve az újabb rendszerek mennyire terjedtek el. Ezek az adatok mindig megérnek egy kósza pillantást, hiszen megtudhatjuk például hogyan áll a legújabb változat, a Nougat. Kezdjük is akkor az emlegetett szamárral, vagyis a 7.0 verziószámmal rendelkező, Nougat elnevezésű rendszerrel. ... Tovább »

Így állnak most az Android 6.0 Marshmallow frissítések

A Google kiadta a legfrissebb eredményeket az Android verziók megoszlásáról, így kiderült az is, hogy hogyan áll a készülékek Android 6.0-s frissítése. Jelenleg az androidos eszközök 7.5%-án fut Marshmallow rendszer, ami egész nagy előrelépés az egy hónappal ezelőtti 4.6%-hoz képest, de összességében még ez is nagyon kevés. A Lollipop továbbra is vezet, 35.6%-kal, a második helyen pedig a KitKat áll ... Tovább »

Duplájára nőtt az Android 6.0-s mobilok száma egy hónap alatt

A Google kiadta a legfrissebb statisztikát az Android verziók megoszlásáról, amiből kiderül, hogy rengeteg készülék frissült Android 6.0-ra az utóbbi hónapban. Egy hónapja még csak 2.3%-on állt a Marshmallow, a most kikerült adatok szerint azonban már az androidos készülékek 4.6%-án fut a legújabb verzió, azaz pontosan duplájára nőtt az Android 6.0 elterjedtsége. A legelterjedtebb Android verzió jelenleg a Lollipop, ami ... Tovább »

Lassan minden 4. androidos mobilon Lollipop fut

android-5-0-lollipop-1

Friss információk érkeztek az Android verziók megoszlásáról, mégpedig egyenesen a Google-től, így teljesen hivatalos adatokról beszélhetünk. Nézzük, melyik a legelterjedtebb robotos rendszer jelenleg. A Lollipopnál régebbi verziók mind vesztettek a népszerűségükből, de még így is kényelmes előnye van az első helyezett KitKat (4.4) rendszernek, mely az androidos eszközök 38,9%-án fut. A második helyen továbbra is a Jelly Bean áll 30,2%-kal, ... Tovább »

Már minden ötödik androidos készüléken Lollipop fut

A Google kiadta legfrissebb jelentését az Android verziók megoszlásáról, amiből kiderült, hogy a robotos rendszer mely kiadását használják most a legtöbben. Valószínűleg senkinek sem okoz túlzottan nagy meglepetést, hogy a 4.4 vezet, egész pontosan 39.2%-kal, azaz durván 10 eszközből négyen KitKat fut. A második pedig még mindig a 4.1-et, a 4.2-t és a 4.3-at magába foglaló Jelly Bean, ami 31.8%-on ... Tovább »

Ezek most a legelterjedtebb Android verziók

Friss adatok kerültek napvilágra az Android verziók megoszlásáról, mégpedig a Google jóvoltából, így hivatalos információkról beszélhetünk. Nézzük, hogy melyik most a legelterjedtebb finomság! Nem meglepő módon nagy fölénnyel a KitKat vezet, mégpedig 39.3%-kal, azaz 10-ből 4 Androidos eszközön 4.4-es verzió fut. A második hely stabilan a Jelly Beant illeti meg, hiszen a 4.1-től 4.3-ig tartó verziók összesen 33.6%-ot tesznek ki. ... Tovább »

Android M vs Android Lollipop – a különbség képekben

A Google múlt héten leplezte le az új Android M-et, aminek a végleges nevét még nem tudjuk, a kinézet és a funkciók azonban már nagyjából ismertek. A rendszer fejlesztői változata meg is jelent néhány Nexus készülékre, így látványos összehasonlítás készíthető a Lollipoppal. Az Android Lollipop teljesen megújult felületet hozott, amit el is neveztek Material Designnak. Az új stílust viszi tovább az ... Tovább »

12% fölött a Lollipop részesedése

android-5-0-lollipop

A Google kiadta friss jelentését az Android verziók megoszlásáról. Az eredmények a Play Áruház adatai alapján kerültek összeállításra. Az utóbbi időben elég sok készülék frissült Lollipopra, ami meg is látszik a számokon. Egy hónappal ezelőtt 9.7%-on állt a nyalókás rendszer, és ez mostanra 12.4%-ra nőtt. Persze ez még mindig nem olyan sok ahhoz képest, hogy már több, mint fél éve ... Tovább »