2018. január 23.
Szerviz
Kezdőlap » Android N

Android N cikkek

A Google bejelentette az Android 7.1.2-t

A legtöbben még az Android 7.0-ra várnak, aminek a kiadása ugyebár a gyártókon múlik, a Google azonban már a 7.1.2-es verziót is bejelentette. Egyelőre az Android 7.1.2 béta verzióját tette elérhetővé a Google a Pixel, Pixel XL Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P és Nexus Player készülékekre. A frissítést OTA-n keresztül kapják meg azok, akik részt vesznek az Android Beta programban. ... Tovább »

Ezek a készülékek frissülnek Android 7.0-ra

Már több, mint két hónapja, hogy megjelent az Android 7.0 Nougat, és most már vannak információink a legnagyobb cégek frissítési terveivel kapcsolatban is, melyeket alább közlünk. Samsung: Az összes Galaxy S6 és S7 variáns megkapja majd a 7.0-t, ezen felül még a Note5 frissítése van készülőben. Az S5 tulajok szomorkodhatnak, mert a mobiljuk nagy valószínűséggel nem frissül tovább. Az első frissítési ... Tovább »

Hamarosan itt az Android 7.0 Nougat

Bizonyára sokan várják a robotos rendszer legújabb verzióját, ami már hivatalosan is az Android 7.0 Nougat nevet viseli. Szerencsére már nincs messze a debütálás, augusztusban megérkezik az új Android. Eddigi is sejthető volt, hogy augusztusban jön az Android 7.0, most azonban @evleaks, azaz Evan Blass erősítette meg ezt. Azt is elárulta a híres kiszivárogtató, hogy a Nexus 5 már nem ... Tovább »

Megérkezett az Android 7.0 Nougat utolsó előzetes kiadása

A mai napon a Google elérhetővé tette új operációs rendszerének, az Android 7.0 Nougat-nak az utolsó fejlesztői előzetesét. Hogy ennek mi a hírértéke? Nos az, hogy az OS kvázi már a debütálás kapujában van, és hamarosan megérkezhet a fogyasztókhoz. Elsőnek persze azok örülhetnek, akiknek valamilyen Nexus masina van a birtokukban.  A frissítés csak a támogatott modellekre érvényes, róluk már korábban közzétett egy ... Tovább »

A Google felfedte az Android Nougat verziószámát

Nemrég kiderült, hogy melyik édességről kapja a nevét az Android N, utána pedig az új rendszer verziószámát is felfedte a Google. Bár sokan a Nutellát szerették volna, végül a Nougat (nugát) lett a befutó. Verziószám tekintetében két lehetséges opció volt, a 6.1 és a 7.0, a Google leleplező videójából azonban egyértelműen kiderül, hogy az utóbbi mellett döntöttek. Most már tehát biztos, hogy Android ... Tovább »

Hivatalos az Android Nougat

A végleges nevet az Android hivatalos Twitter oldalán hozták nyilvánosságra. A bomba tegnap kora este robbant, amikor az Android fejlesztő csapata egy rövid videót osztott meg Twitteren ezzel a felirattal: “Ma valami édeset leplezünk le”. A videóban ezután az eddig felmerült neveket vették számba. We're revealing something sweet today! Follow along here. #NameAndroidN #AndroidNRevealhttps://t.co/HSUWI5sm3F — Android (@Android) June 30, 2016 Egy ... Tovább »

Megváltoznak az Android navigációs gombjai

Az androidos kezelőgombok a Lollipop óta változatlanok, a legfrissebb hírek szerint azonban a Google kicsit módosít a dizájnon. A megszokott formák elvileg maradnak, azaz továbbra is háromszög, kör és négyzet alakú gombok lesznek, de a korábbiakkal ellentétben nem csak a körvonal, hanem a kitöltőszín is fehér lesz. A Home gomb ráadásul animációt is kap, ami akkor jelenik meg, ha hosszú ... Tovább »

Videó: Android N vs. iOS 10

Az Apple a napokban bemutatta az iOS 10-et, így éppen időszerű egy kis összevetés az Android N (7.0) előzetes kiadásával. Az iOS 10 és az Android N is sok érdekes és hasznos új funkcióval kecsegtet, de mivel a két rendszer között alapvető különbségek vannak, ezért most nem mennénk bele komolyabb elemzésbe. A PocketNow azonban vette a fáradtságot, és készített egy érdekes videót, amelyen egymás ... Tovább »

Itt az Android N legújabb előzetes kiadása

A Google kiadta az Android N (7.0) negyedik fejlesztői előzetesét, ezen kívül már csak egy lesz a végleges kiadás előtt. Nézzük a fontosabb részleteket! Az Developer Preview 4 azért nagyon fontos, mert ebben már a végleges API-k (programozási interfészek) szerepelnek, így a fejlesztők elkezdhetik tesztelni a saját alkalmazásaikat az új rendszeren, hogy később ne legyenek fennakadások és kompatibilitási problémák. Az NPD56N build számot ... Tovább »

A Google nemsokára elárulja az Android N végleges nevét

Már több fejlesztői kiadás is érkezett az legújabb Android verzióból, ami egyelőre csak N néven fut. A végleges megnevezést még homály fedi, de már nem sokáig. Az Google pár hete indított egy oldalt, ahol N betűs neveket lehetett ajánlani, és bár azt nem tudni, hogy mennyire veszik majd ezeket figyelembe, most megköszönték a beküldőknek a rengeteg ötletet, és elárulták, hogy ... Tovább »