2018. február 25.
Szerviz
Kezdőlap » Android P

Android P cikkek

Kiderültek az Android 9.0 főbb újításai

Bár még csak alig több mint a készülékek 1%-ára jutott el az Oreó, már meg is érkeztek az első konkrétabb információk a következő főverzióról, ami jelenleg csak Android P néven ismert, de minden bizonnyal a 9.0 verziószámot kapja. Az Android Oreo dizájnja nagyon keveset változott a Nougathoz képest, sőt, az igazat megvallva már az Android 5.0 óta nem volt gyökeres ... Tovább »

Hamarosan jöhet az Android 9.0 előzetes kiadása

Már megszokhattuk, hogy a Google már jóval a végleges kiadás előtt kiad jó pár előzetes verziót az új Android rendszerből, és a 9.0-val sem lesz ez másképp. A legfrissebb hírek szerint már majdnem végleges állapotban van a DP1, vagyis az első fejlesztői előzetes, amit valamikor tavasz elején ki is adhat a Google. Android P DP1 seems to be near finalized. ... Tovább »

Így hívja a Google az Android 9.0-t

A Google már javában dolgozik az új Android 9.0-n, és most egy belsős dokumentumból kiderült, hogy hogyan hívják a friss verziót. A keresőóriás egyelőre Android Pi néven fejleszti a robotos rendszer következő verzióját, de ez természetesen csak egy belső kódnév, a végleges elnevezés valamilyen P betűs édességtől származik majd. Ez lehet Peanut, Pancake, Popsicle, de rengeteg más lehetőség is van. ... Tovább »

Meglepő bejelentést tett a Nokia

Azt már korábban közölte a Nokiát feltámasztó HMD Global, hogy az összes új okostelefonjuk megkapja az Android Oreo frissítést, most azonban ennél is tovább mentek. A HMD ígéretet tett arra, hogy nem csak az Oreót, hanem még a jövőre érkező Android P-t is megkapja az összes új okostelefonjuk. Ez azért nagyon meglepő, mert ebben benne van például a belépőszintű Nokia ... Tovább »

Gyári Androiddal debütált a Xiaomi Mi A1, és Magyarországra is jön!

Megérkezett a Xiaomi Mi A1 okostelefon, a gyártó első Android One készüléke, ami végre valahára hivatalosan is kapható lesz Magyarországon. Hurrá! Az Android One olcsó telefonokat takar gyári (módosítatlan) Androiddal, gyors és rendszeres frissítésekkel, illetve kedvező árcédulával. A Xiaomi Mi A1-re is jellemző mindez, de ezúttal a specifikációk is igen ütősek lettek. A most bemutatott Xiaomi Mi A1 a Mi 5X-re épül, ... Tovább »