2017. november 24.
Szerviz
Kezdőlap » Black Friday 2017

Black Friday 2017 cikkek

eMAG Black Friday 2017 akciók – Itt az első 15 ajánlat!

Az eMAG nemsokára megindítja a 2017-es Black Friday-t, amelyre sok ezer akciós termékkel készülnek, ám már idő előtt kiderült 15 ajánlat, amik között akad pár kifejezetten jó is. (Frissítés: megindult az akció!) Frissítés: nem sokkal reggel 7 után élesítették az akciókat az eMAG oldalán, néhány friss mobilos ajánlat: Nokia 3 – 49.990 Ft helyett 34.990 Ft Huawei P10 Lite – ... Tovább »

Leagoo Black Friday akciók a Tomtop weboldalán

Komoly Black Friday akciókkal készül a Tomtop webáruház, többek között két népszerű Leagoo mobil is megvásárolható lesz jóval az eredeti ár alatt. Ezek most nem kamu leárazások, viszont a készlet erősen korlátozott. A Tomtop Black Friday akciói közül érdemes kiemelni az általunk is tesztelt Leagoo KIICAA MIX-et, amelyből 30 darabot mindössze nettó 79.99 dolláros áron szórnak ki. A Leagoo S8-at szintén ... Tovább »

Black Friday akciók a Geekbuying weboldalán

Megindította a 2017-es Black Friday akcióit a népszerű Geekbuying webáruház, és sok termékkel, illetve nagy kedvezményekkel készültek az alkalomra. Az összes akciót ezen az oldalon találod, de röviden mi is összeszedjük, hogy milyen promóciók vannak! Vannak például általános kedvezmények, amelyeket bármelyik rendelésnél fel lehet használni bizonyos végösszeg fölött. Ezeket egy megosztásért cserébe mutatja meg az oldal, de mi ezt megspóroltuk ... Tovább »

eMAG Black Friday 2017 – Minden infó egy helyen!

Hamarosan megindul az eMAG 2017-es Black Friday akciója, amit már bizonyára rengetegen várnak, hiszen tavaly is akadt pár igazán jó ajánlat a népszerű webáruházban. Persze ezek gyorsan elfogytak már korán reggel, de aki elég ügyes volt, az be tudott vásárolni. Idén is hatalmas pörgés várható, ezért igyekszünk összeszedni a legfontosabb tudnivalókat még az akció indulása előtt! (Frissítés: megindult az akció!) Frissítés: nem ... Tovább »

A Geekbuying is megindította a Black Friday akciókat

A Geekbuying weboldalán is megindultak a 2017-es Black Friday akciók, amelyek több napon keresztül tartanak. Érdemes lehet szétnézni! Az összes kedvezményes mobilt és kütyüt ezen az oldalon találod, de érdemes többször is visszanézni, ugyanis naponta változnak az ajánlatok. Sok akció csak 24 órán keresztül érvényes, de a raktárkészlet is korlátozott, így akár hamarabb is kifogyhatnak, mint ahogy lejár az idejük. ... Tovább »

Black Friday okostelefon akciók a Tomtop weboldalán

Megindította Black Friday akcióit a Tomtop webáruház, amelyben sokféle remek kínai okostelefon vásárolható meg kedvezményes áron. Az alkciós időszak egészen november 24-ig tart, de közben folyamatosan változik a kínálat, különböző időpontokban más-más telefonokra lehet lecsapni. A legjobb ajánlatoknál erősen korlátozott a készlet, ezért érdemes sietni. Az összes akciót itt találod, de mi is kiemelünk néhány terméket. Doogee S60 strapamobil 6 ... Tovább »

Edigital Black Friday 2017 – Újabb akciók derültek ki!

Most pénteken, hajnalban indul az Edigital 2017-es Black Friday akciója, és nemrég meg is mutattuk az első 6 ajánlatot. Most néhány újabb leárazott termékről rántották le a leplet, még a kezdés előtt! (Frissítés: megindultak az akciók!) Az Edigital idén november 17-én, azaz a hivatalos Black Friday időpont előtt egy héttel tartja az akcióit. Frissítés: megindította az Edigital az akciókat nem sokkal reggel ... Tovább »

Extreme Digital Black Friday 2017 akciók

Hamarosan indul az Extreme Digital 2017-es Black Friday akciója, amely egy héttel korábban lesz, mint a fekete péntek hivatalos időpontja. (Frissítés: megindultak az akciók!) Az Extreme Digital idén november 17-én tartja a Black Friday-t, és azt ígérik, hogy több száz akciós termék lesz, illetve akár 50%-os kedvezményre is lehet számítani. Frissítés: megindította az Edigital az akciókat nem sokkal reggel 7 előtt! ... Tovább »

Black Friday 2017 Magyarország – A legjobb akciók!

Hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon is a Black Friday, vagyis a fekete péntek, ami minden évben nagy leárazásokkal kecsegtet. Az esemény 2017-ben sem marad el, sőt, minden eddiginél nagyobb pörgés várható. Rengeteg akcióra számítunk, és nem lesz egyszerű kiigazodni, ezért ezen az oldalon igyekszünk nektek összeszedni a legfrissebb tudnivalókat és a legjobb ajánlatokat. Cikkünk folyamatosan frissül! Black Friday időpont 2017-ben Kezdjük is mindjárt az ... Tovább »

11.11 – Újabb akciós kütyük Kínából

Kínában a november 11-ét, azaz a “dupla 11”-et megelőző hét általában rengeteg akciót rejt, ez az egyik legnagyobb őszi promóciós időszak a Black Friday mellett. Ezúttal a Lightinthebox webáruháztól kaptunk pár ajánlatot különféle kütyükre. Az alábbi lista csak néhány példát tartalmaz, ezeken kívül sok más akciós termék található meg ezen a linken. Xiaomi Mi A1 nemzetközi modell nettó 206 dolláros ... Tovább »