2018. február 20.
Szerviz
Kezdőlap » Black Friday akció

Black Friday akció cikkek

Black Friday a Play Áruházban egész hétvégén

A Google sem akart kimaradni a fekete péntek őrületből, ezért a Play Áruházban is remek akciós ajánlatokra bukkanhatunk. Közel 20 játékot értékeltek le a Google alkalmazásboltjában, érdemes ezeket végig nézni. A teljes listát itt találod: Play Áruház Black Friday akciók Az akciók elvileg november 27-éig tartanak. forrás: Google Play Tovább »

Black Friday akciók a Lightinthebox weboldalán

Sok más webáruház mellett a kínai Lightinthebox is fekete pénteket tart a mai napon, és számos kedvezménnyel készültek az alkalomra. Az összes okostelefon és tablet akciót itt találod: Lightinthebox Black Friday Néhány kedvezményt külön is kiemelünk: Xiaomi Redmi 4A nemzetközi (2/32 GB) most nettó 89.55 dollárért. Xiaomi Redmi 4A (2/16 GB) most nettó 79.98 dollárért. Xiaomi Redmi 4X (3/32 GB) most ... Tovább »

Kínai okostelefonok verhetetlen áron a Tomtop Black Friday akciójában

Javában tartanak a Black Friday akciók, a legtöbb webáruház nem akar kimaradni ebből, de a Tomtop egy olyan ajánlattal készült, ami valódi nagymértékű kedvezményeket biztosít bizonyos kínai okostelefonokra. A mai napon a Tomtop weboldalán 8 mobil különösen nagy kedvezménnyel vásárolható meg a szokásos árhoz képest. A teljes akciót itt találod: Tomtop Black Friday A következő készülékekről van szó: AllCall Alpha: ... Tovább »

eMAG Black Friday 2017 akciók – Itt az első 15 ajánlat!

Az eMAG nemsokára megindítja a 2017-es Black Friday-t, amelyre sok ezer akciós termékkel készülnek, ám már idő előtt kiderült 15 ajánlat, amik között akad pár kifejezetten jó is. (Frissítés: megindult az akció!) Frissítés: nem sokkal reggel 7 után élesítették az akciókat az eMAG oldalán, néhány friss mobilos ajánlat: Nokia 3 – 49.990 Ft helyett 34.990 Ft Huawei P10 Lite – ... Tovább »

Black Friday akciók a Geekbuying weboldalán

Megindította a 2017-es Black Friday akcióit a népszerű Geekbuying webáruház, és sok termékkel, illetve nagy kedvezményekkel készültek az alkalomra. Az összes akciót ezen az oldalon találod, de röviden mi is összeszedjük, hogy milyen promóciók vannak! Vannak például általános kedvezmények, amelyeket bármelyik rendelésnél fel lehet használni bizonyos végösszeg fölött. Ezeket egy megosztásért cserébe mutatja meg az oldal, de mi ezt megspóroltuk ... Tovább »

Black Friday előtti akciók a Banggood weboldalán

Nem csak az USA-ban vagy Magyarországon, hanem Kínában is igen népszerű a Black Friday. A Banggood már javában akciózik a közelgő vásárlási ünnep alkalmából, érdemes szétnézni náluk. A Banggood teljes kínálatát ezen a linken találod, elég nagy a választék, van például sokféle okostelefon, okosóra, és mindenféle műszaki cikkek. Pár akció: Ulefone MIX 2 vékony kávás okostelefon most csak nettó 99.99 ... Tovább »

eMAG Black Friday 2017 – Minden infó egy helyen!

Hamarosan megindul az eMAG 2017-es Black Friday akciója, amit már bizonyára rengetegen várnak, hiszen tavaly is akadt pár igazán jó ajánlat a népszerű webáruházban. Persze ezek gyorsan elfogytak már korán reggel, de aki elég ügyes volt, az be tudott vásárolni. Idén is hatalmas pörgés várható, ezért igyekszünk összeszedni a legfontosabb tudnivalókat még az akció indulása előtt! (Frissítés: megindult az akció!) Frissítés: nem ... Tovább »

A Geekbuying is megindította a Black Friday akciókat

A Geekbuying weboldalán is megindultak a 2017-es Black Friday akciók, amelyek több napon keresztül tartanak. Érdemes lehet szétnézni! Az összes kedvezményes mobilt és kütyüt ezen az oldalon találod, de érdemes többször is visszanézni, ugyanis naponta változnak az ajánlatok. Sok akció csak 24 órán keresztül érvényes, de a raktárkészlet is korlátozott, így akár hamarabb is kifogyhatnak, mint ahogy lejár az idejük. ... Tovább »

Black Friday okostelefon akciók a Tomtop weboldalán

Megindította Black Friday akcióit a Tomtop webáruház, amelyben sokféle remek kínai okostelefon vásárolható meg kedvezményes áron. Az alkciós időszak egészen november 24-ig tart, de közben folyamatosan változik a kínálat, különböző időpontokban más-más telefonokra lehet lecsapni. A legjobb ajánlatoknál erősen korlátozott a készlet, ezért érdemes sietni. Az összes akciót itt találod, de mi is kiemelünk néhány terméket. Doogee S60 strapamobil 6 ... Tovább »

Edigital Black Friday 2017 – Újabb akciók derültek ki!

Most pénteken, hajnalban indul az Edigital 2017-es Black Friday akciója, és nemrég meg is mutattuk az első 6 ajánlatot. Most néhány újabb leárazott termékről rántották le a leplet, még a kezdés előtt! (Frissítés: megindultak az akciók!) Az Edigital idén november 17-én, azaz a hivatalos Black Friday időpont előtt egy héttel tartja az akcióit. Frissítés: megindította az Edigital az akciókat nem sokkal reggel ... Tovább »