2017. szeptember 26.
Szerviz
Kezdőlap » Google Pixel 2

Google Pixel 2 cikkek

Ennyibe kerülhetnek az új Google-telefonok

A Google október negyedikén fogja bemutatni a vadonatúj referenciakészülékeit, a Pixel 2, valamint Pixel XL 2 mobilokat. Nemrégiben kiszivárgott néhány kép, amelyen látni lehet milyen színárnyalatokban lesz majd kapható a telefonpáros, és ezek mellett még a várható árak is napvilágra kerültek. Az itt látható renderképeken sajnos a telefonok hátlapja látszódik csupán, viszont legalább megerősítik a korábbi értesüléseket a formatervet illetően. A ... Tovább »

A Google adhatja ki az első Snapdragon 836-os csúcsmobilokat

2016 őszén debütáltak az eredeti Google Pixel telefonok, a következő generáció pedig idén október 5-én fog érkezni. A keresőóriás referenciamobiljairól mindig szállingózik valami jó kis pletyka, ezúttal Evan Blass – @evleaks – szellőztetett meg pár infót a készülékekről, például azt, hogy milyen lapkakészlet kerülhet a belsejükbe.  Ha lehet hinni a népszerű szivárogtatónak, akkor a Google Pixel 2 mobilok burkolata alatt Qualcomm Snapdragon ... Tovább »

Friss hírek a Google Pixel 2-ről

Néhány kiszivárgott értesülés és pletyka után a Google Pixel 2 ismét feltűnt, ám ezúttal az FCC irodájánál tette meg kötelező köreit. A tanúsítványi eljárás hozadéka az a pár darab képernyőkép, amelyeken megtekinthető a készülék felhasználói felülete, illetve hála nekik, egy-két részletre is fény derült. A Pixel 2-t a HTC fogja gyártani, ezt már tudhatjuk a különféle eddigi szóbeszédekből, a Pixel XL 2-ért ... Tovább »

Fotón a Google új mobilja – elég ronda lesz

Manapság az egyik legfontosabb trend az okostelefonok körében a kijelző körüli keret minél vékonyabbra szabása, ám úgy néz ki, hogy a kisebbik Pixel mobil nem lesz ilyen téren úttörő, és igazából szépnek se nagyon mondható. Nemrég szivárgott ki egy kép az állítólagos Google Pixel 2-ről, amelyen az előlap és a hátlap is jól látható. A forrás egyébként nem más, mint ... Tovább »

Újabb ismert csúcsmobilról tűnhet el a jack csatlakozó

A Google tavaly indított Pixel szériája kifejezetten jól sikerül, és idén is elég nagy felhajtás várható az új modellek körül. Friss hírek szerint azonban a keresőóriás is beállhat a sorba, és megválhat a hagyományos jack csatlakozótól. Nemrég kiszivárgott egy renderelt videó az új Google Pixel mobilokról, és ez alapján sajnos valóban nem lesz 3.5 mm-es jack csatlakozó a készülékeken, helyette az USB-C ... Tovább »

Tesztelték az új Google-mobilt

A GFXBench nevű szintetikus tesztprogram adatbázisában nemrégiben feltűnt a Google következő referenciamobiljának nagyobbik változata, vagyis a Google Pixel XL utódja. A telefon a Pixel XL 2 nevet viseli, és a Pixel 2-vel egy időben debütálhat, amikor egyébként állítólag még egy harmadik modell is leleplezésre kerül. A keresőóriás phabletjéről a benchmark alkalmazás rántotta le a leplet, lássuk mit is fog tudni. ... Tovább »

Felbukkant az új Google-mobil Android O rendszerrel

Idén is várhatunk új referenciakészülékeket a Google-től, amelyek immáron a Pixel nevet viselik. Most feltűnt egy új csúcsmobil, ami minden bizonnyal a Pixel 2 lesz. A Geekbench adatbázisában bukkant fel egy “Google Taimen” kódnevű készülék, ami a kiderült specifikációk alapján egyértelműen egy csúcsmodell lesz. A készüléket a Snapdragon 835 hajtja, amit az elért pontszámok is alátámasztanak. Egymagos tesztben a mobil ... Tovább »

Hajlított OLED kijelzős Google-mobil jöhet

A Google már javában dolgozik a Pixel 2-n, amiről még kevés konkrét információnk van, most viszont egyéb érdekes hírek láttak napvilágot. Dél-Koreai jelentések szerint a Google felajánlotta, hogy befektet az LG kijelzőket gyártó leányvállalatába, az LG Display-be. Durván 880 millió dollárnak megfelelő összegről esett szó (~258 milliárd Ft), és ha az LG elfogadja a megállapodást, akkor ők gyárthatják a Pixel telefonok ... Tovább »