2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Google Pixel 2

Google Pixel 2 cikkek

A Google is beszólt az Apple-nek a friss reklámjában

Tegnap mutattuk meg a Samsung zseniális videóját, amely az összes eddigi iPhone-t kifigurázza, és most a Google is előállt egy hasonló reklámmal. A Samsung videója teljes egészében az iPhone-ok hibáival foglalkozik, a Google azonban kicsit visszafogottabban állt a témához. A keresőóriás egy remek hangulatú reklámot készített a Pixel 2 telefonokhoz, de azért ők sem bírták ki csipkelődés nélkül. A Google ... Tovább »

A Google Pixel 2 leszerepelt a strapateszten

Miután alaposan próba alá vetette az LG V30-at, Zack Nelson úgy határozott, hogy meggyötri a HTC boszorkánykonyháján készült Pixel 2 készüléket, ami a Google idei referenciamobiljainak egyike. A szóban forgó telefon bizonyos téren hozta az elvárhatót, de számos tekintetben csúnyán leszerepelt a JerryRigEverything csatornán. Az öt hüvelykes kijelzővel rendelkező okostelefont a tajvani HTC mérnökei tervezték, és annak dolgozói gyártották le, ám ... Tovább »

Van egy rejtett gomb az új Google-mobilokon

Az első vásárlók már meg is kapták a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL készülékeiket, és egyre több beszámoló érkezett arról, hogy egy rejtett negyedik gomb is van a navigációs sávon. A gomb nem látszik, de ha a kijelző jobb alsó sarkát megérinti a felhasználó, a “Legutóbbi alkalmazások” mellett, akkor ugyanolyan rezgő visszajelzést kap, mintha valamelyik másik szoftveres gombot ... Tovább »

Hivatalos a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL

A Google végre bejelentette új telefonjait, a Pixel 2 modelleket, amelyek idén is két méretben érkezek. Nézzük mit kell tudni róluk! A kinézettel kapcsolatban nem értek minket nagy meglepetések, hiszen mindkét új telefonról szivárogtak már ki sajtóképek a bemutató előtt. A kisebb modell, vagyis a HTC által gyártott Google Pixel 2 egy hagyományosabb dizájnt kapott, és az 5 colos kijelzőt ... Tovább »

Nézd élőben az új Google-telefonok bemutatóját

Ma este nagyszabású bemutatót tart a Google, amelyen többek között az új Pixel telefonok is leleplezésre kerülnek. Nézd velünk élőben az eseményt! A bemutató ma, azaz október 4-én, este 18:00-kor kezdődik, a YouTube-os elő közvetítést megtalálod a cikk fölött. Igazából elég sok újításra számítunk, de az este sztárjai az új Pixel telefonok lehetnek, név szerint a Pixel 2 és a ... Tovább »

Sajtóképeken a holnap érkező új Google-mobilok

Holnap mutatják be a Google új telefonjait, a Pixel 2 és Pixel XL 2 készülékeket, de már most megnézheted őket. A Pixel 2 sajnos nem lesz szép, sőt… Marad a durván vastag alsó és felső káva, amit egyedül a sztereó hangszórópár indokolhat, ugyanis a gombok továbbra is a kijelzőből foglalják a helyet. A hátlap se valami szép, de ez persze ... Tovább »

Ennyibe kerülhetnek az új Google-telefonok

A Google október negyedikén fogja bemutatni a vadonatúj referenciakészülékeit, a Pixel 2, valamint Pixel XL 2 mobilokat. Nemrégiben kiszivárgott néhány kép, amelyen látni lehet milyen színárnyalatokban lesz majd kapható a telefonpáros, és ezek mellett még a várható árak is napvilágra kerültek. Az itt látható renderképeken sajnos a telefonok hátlapja látszódik csupán, viszont legalább megerősítik a korábbi értesüléseket a formatervet illetően. A ... Tovább »

A Google adhatja ki az első Snapdragon 836-os csúcsmobilokat

2016 őszén debütáltak az eredeti Google Pixel telefonok, a következő generáció pedig idén október 5-én fog érkezni. A keresőóriás referenciamobiljairól mindig szállingózik valami jó kis pletyka, ezúttal Evan Blass – @evleaks – szellőztetett meg pár infót a készülékekről, például azt, hogy milyen lapkakészlet kerülhet a belsejükbe.  Ha lehet hinni a népszerű szivárogtatónak, akkor a Google Pixel 2 mobilok burkolata alatt Qualcomm Snapdragon ... Tovább »

Friss hírek a Google Pixel 2-ről

Néhány kiszivárgott értesülés és pletyka után a Google Pixel 2 ismét feltűnt, ám ezúttal az FCC irodájánál tette meg kötelező köreit. A tanúsítványi eljárás hozadéka az a pár darab képernyőkép, amelyeken megtekinthető a készülék felhasználói felülete, illetve hála nekik, egy-két részletre is fény derült. A Pixel 2-t a HTC fogja gyártani, ezt már tudhatjuk a különféle eddigi szóbeszédekből, a Pixel XL 2-ért ... Tovább »

Fotón a Google új mobilja – elég ronda lesz

Manapság az egyik legfontosabb trend az okostelefonok körében a kijelző körüli keret minél vékonyabbra szabása, ám úgy néz ki, hogy a kisebbik Pixel mobil nem lesz ilyen téren úttörő, és igazából szépnek se nagyon mondható. Nemrég szivárgott ki egy kép az állítólagos Google Pixel 2-ről, amelyen az előlap és a hátlap is jól látható. A forrás egyébként nem más, mint ... Tovább »