2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Honor 7X

Honor 7X cikkek

Ezek a Honor mobilok kapnak EMUI 8.0 frissítést

Volt már néhány félreértés a Honor készülékek frissítésével kapcsolatban, nemrég viszont a gyártó hivatalos fórumán megjelent egy listát arról, hogy mely modellek fogják megkapni az új EMUI 8.0 felületet. Fontos kiemelni, hogy az EMUI 8.0 frissítés nem feltétlenül jelent Android 8.0 Oreót. A vállalat külön kitért például a Honor 8-ra, ami továbbra is frissülni fog, azaz számos új funkciót megkap, ... Tovább »

Kedvező áron debütált a Honor 7X

A kínai gyártó Európában is bemutatta a Honor 7X-et, ami nagyon kedvező áron kínál hatalmas kijelzőt és korrekt felszereltséget. Az újdonság egy 5.93 colos, vékony kávájú, 18:9-es Ful HD+ kijelzővel bír, amelyet egy 3340 mAh-s aksi lát el energiával. A meghajtásról a 8 magos Kirin 659 gondoskodik, és az európai verzióba 4 GB RAM, illetve 64 GB bővíthető tárhely került. A ... Tovább »

Megérkezett a Honor 7X

A Huawei alá tartozó Honor márka bemutatta legújabb okosmobilját, a Honor 7X-et, ami egyúttal a brand belépőjét jelenti a 18:9-es képarányú kijelzőkkel ellátott telefonok világába. A készüléket decens hardver és kellemes formaterv jellemzi, és ezúttal talán az árazással sem szaladtak el annyira, bár ennek eldöntését inkább rátok bízzuk. A kijelző LCD technológiára épül, szélességre pont akkora, mint a Honor 6X-é, ám ... Tovább »