2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » HTC One M9

HTC One M9 cikkek

Megindult a HTC One M9 Android 6.0-s frissítése

Néhány gyártó már megkezdte egyes csúcsmobiljai Marshmallow frissítését, ott volt például az elsők között az LG. Most a HTC is elkészült a jelenlegi zászlóshajójuk új szoftverével, ami egyes régiókban már el is érhető. Az eddigi beszámolók szerint két részletben jön a frissítés. Először egy nagyjából 99 MB-os csomag töltődik le, ami felkészíti a mobilt a jóval nagyobb, 1.21 GB-os Android ... Tovább »

Itt a 24 karátos arannyal borított HTC One M9

Túl átlagosnak találod a jelenlegi telefonod? Úgy érzed, hogy az arany színű HTC One M9-ed nem csillog elég fényesen? Van felesleges 700 ezer forintod? Akkor itt a megoldás! A Goldgenie nevű angol cég ugyanis bemutatta a 24 karátos arannyal borított HTC One M9-et, ami nélkülözhetetlen, olcsó… fényes. Kétféle luxustelefon van a piacon. Az egyiket a gyártója (pl. az angol Vertu) saját ... Tovább »

A HTC One M9-re is megindult az Android 5.1.1-es frissítés

A HTC pár hónapja mutatta be új, prémium anyaghasználatú zászlóshajóját, a One M9-et, ami eredetileg Android 5.0 Lollipoppal a fedélzeten érkezett. A gyártó szoftverfejlesztői azonban nem vártak sokat, hiszen máris megindult az 5.1.1-es frissítés. A HTC vezérigazgatója saját Twitter oldalán erősítette meg a hírt, miszerint a Sprint szolgáltató ügyfelei július 1-jétől tölthetik le a frissített rendszert a telefonjaikra. Arról sajnos még nincs ... Tovább »

Bajban a HTC, nem fogy a One M9

A HTC elég rossz pénzügyi eredményeket tett közzé április hónapra vonatkozólag, amelyek szerint a tavalyi év azonos időszakához képest 38.7 százalékkal csökkent a forgalmuk. Az áprilisi 440 millió dolláros bevételük ráadásul 32.4 százalékkal kevesebb, mint az egy hónappal korábbi. Az elemzők szerint a nemrég bemutatott zászlóshajó, a One M9 lehet a ludas. A váratlanul alacsony bevétel hátterében az állhat, hogy rendkívül csekély ... Tovább »

Sajtóképeken a Home gombos HTC One M9+

Már többször olvashattunk a készülőfélben lévő HTC One M9+-ról, ami egy igazán érdekes csúcsmobilnak ígérkezik. Most hivatalosnak tűnő sajtófotókon csodálható meg az új zászlóshajó. A készülék neve arra utal, hogy a HTC One M9 felturbózott változatáról van szó, és ez nagyjából meg is felel a valóságnak. A képátló 5.2 colos lesz, a felbontás pedig QHD-re, azaz 2560×1440 pixelre nő. Hardveres ... Tovább »

Ez most a 10 legerősebb csúcsmobil

Véget ért 2015 első negyedéve, és az AnTuTu kiadta legfrissebb toplistáját, ami a csúcsmobilokat rangsorolja teljesítmény szempontjából. Nézzük, hogy melyek a legerősebb készülékek jelenleg! Az első diagramon az AnTuTu tesztjén szerzett összpontszámok láthatók, ami egy komplex adat, hiszen több dolgot is figyelembe vesz. Az nem túlságosan meglepő, hogy a Galaxy S6 modellek vezetik a listát, de ezt hatalmas fölénnyel teszik. A ... Tovább »

HTC One M9 – gyönyörű hivatalos videók érkeztek

A HTC nem éppen az a gyártó, aki erőszakos marketinggel próbálja eladni a mobiljait, de azért egy kis népszerűsítés sosem árt. Most 5 hivatalos videót láthattok az új One M9-ről, amikből kiderül, hogy mit is nyújt az új zászlóshajó. Mindenképpen érdemes megnézni ezeket, mivel nagyon jól sikerültek! Az első videón a One M9 külseje kerül bemutatásra, utána pedig megismerhetjük a ... Tovább »

HTC One M9 ár és megjelenés

A HTC nagyjából egy hete mutatta be legújabb csúcsmobilját, a One M9-et. Most pedig feltűnt a készülék egy nagy elektronikai üzlet weboldalán, ahol az ár és a megjelenés pontos időpontja is kiolvasható. A HTC One M9 649 dollárba kerül majd az USA-ban, ami azt jelenti, hogy Európában nagyjából 649 eurós árra számíthatunk. Ez átszámolva kb. 190 ezer Ft-ot jelent, ami ... Tovább »

Fizikai home gombbal jöhet a HTC One M9 Plus

A HTC nemrég rántotta le a leplet az új csúcsmobiljáról, a One M9-ről, a készülék nagyobb méretű, Plus változata azonban még nem került bejelentésre. Ennek ellenére most kiszivárgott róla néhány kép, amik kifejezetten érdekesek. Az alábbi képeken állítólag a HTC One M9 Plus látható, ami egy nagyobb méretű, feltehetőleg 5.5 colos készülék lesz: A legérdekesebb újítás mindenképpen a kijelző alatti home gomb, ... Tovább »