2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » HTC U 11

HTC U 11 cikkek

Az egyik új csúcsmobil kamerája mindenkit maga mögé utasított

A kamerákra szakosodott DxOMark rendszeresen teszteli az újabb csúcstelefonok fotózási és videózás képességeit, és a végső eredmény alapján rangsorolják a készülékeket. Nemrég új bajnokot avatott a vállalat, nézzük mely csúcsmobilnak van most a legjobb kamerája szerintük! A DxOMark által tesztelt legutóbbi 3 okostelefon a Huawei P10, a Galaxy S8 és a HTC U11. De vajon melyik lett a bajnok? A ... Tovább »

Megérkezett a HTC U11

Megérkezett a tajvani gyártó legújabb csúcsmobilja, a HTC U11, ami tulajdonképpen a HTC 10 utódja, de már a nemrég debütált U-szériába tartozik. Sok érdekes újítással jön a készülék, de ez vajon elég lesz a sikerhez? A HTC U11 formailag nagyon hasonlít a HTC 10-re, de üveg hátlapot kapott, akárcsak az U Play és az U Ultra. A kijelző nagyobb lett a tavalyi ... Tovább »

Renderképeken a HTC U 11

Hamarosan érkezik a HTC új csúcsmodellje, ami állítólag az U 11 nevet viseli majd, és most kiszivárgott néhány rendekép, illetve egy rendervideó a készülékről. Az alábbi renderek állítólag a készülék valódi dimenziói és dizájnja alapján készültek, azaz jó eséllyel valóban valami ilyesmi lesz a végleges modell. Videó: A HTC U 11-et a Snapdragon 835 fogja hajtani, valószínűleg 4 GB RAM ... Tovább »