2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » HTC U Ultra

HTC U Ultra cikkek

Elképesztően bírja a karcolást a HTC U Ultra Sapphire Edition

A HTC piacra dobott egy különleges, zafírüveggel védett kijelzős U Ultra variánst. Természetesen ilyenkor mindenki azon gondolkodik, vajon egy ilyen megjelenítő mégis mit bír, mennyire ellenálló a behatásokkal szemben. A népszerű Youtube videós, Zack a JerryRigEverything csatornától próba alá vetette a készüléket, ami hihetetlenül jól bírja a gyűrődést.  A mobilt egy Tissot luxusórával, valamint egy 50 dolláros hibrid üvegfóliával vetették ... Tovább »

Itt a HTC U Ultra – Új csúcsmodell dupla kijelzővel

A HTC két új okostelefont mutatott be a mai napon, a HTC U Ultra egy érdekes csúcsmobil lett, a HTC U Play pedig egy középkategóriás versenyző. Most az előbbi modellt nézzük meg részletesebben is! A friss U-széria megújult külsőt is hozott, és bár elvileg maradt a fém unibody ház, a hátlapot már üveg borítja, ami fényes felületet biztosít, azaz oda ... Tovább »

Dupla kijelzőt kap a holnap érkező HTC csúcsmobil

Holnap legalább egy új csúcsmobilt készül bemutatni a HTC, amiről most kiszivárgott néhány fotó. A készülék több szempontból is nagyon érdekesnek tűnik. A legfeltűnőbb újítás, hogy a normál kijelző fölött egy kisebb, másodlagos megjelenítő is látható, akárcsak az LG V10 és V20 mobiloknál. Ez több funkciót is betölt, megjelennek rajta például különböző ikonok, és Always On kijelzőként is működik, azaz ... Tovább »