2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » HTC U

HTC U cikkek

Renderképeken a HTC U 11

Hamarosan érkezik a HTC új csúcsmodellje, ami állítólag az U 11 nevet viseli majd, és most kiszivárgott néhány rendekép, illetve egy rendervideó a készülékről. Az alábbi renderek állítólag a készülék valódi dimenziói és dizájnja alapján készültek, azaz jó eséllyel valóban valami ilyesmi lesz a végleges modell. Videó: A HTC U 11-et a Snapdragon 835 fogja hajtani, valószínűleg 4 GB RAM ... Tovább »

Tesztelték a következő HTC zászlóshajót

A HTC hamarosan egy új csúcsmodellel fog bennünket lenyűgözni, ami valószínűleg a HTC U 11 nevet fogja viselni. A készüléket május 16-án mutatják be, de természetesen a mai világban ritkán marad bármi is rejtve a bemutató napjáig. A szóban forgó telefonon valaki lefuttatta a Geekbench nevű szintetikus tesztapplikációt, és az eredmények eléggé magukért beszélnek.  A HTC CBP kódnéven futó okostelefonról ... Tovább »

Megvan mikor jön a HTC különleges csúcsmobilja

A következő HTC zászlóshajó valószínűleg a HTC U nevet fogja kapni, és a tajvani vállalat már azt is közzétette, hogy mikor lehet örülni a mobil leleplezésének Az értesülés ezúttal hivatalos, ugyanis a gyártó Twitter oldalán hozták nyilvánosságra a bemutató napját.  A hír egy cirka öt másodperces kedvcsináló videó társaságában érkezett. A készüléket a tweet értelmében május 16-án fogják leleplezni a ... Tovább »

Fotókon a HTC U, az első mobil Edge Sense technológiával

Az már korábban kiderült, hogy HTC U néven jön a tajvani gyártó új csúcsmodellje, és most a készülék kinézetéről is lehullt a lepel. Evan Blass jóvoltából a HTC U előlapját és hátlapját is megnézhetjük. Nem meglepő módon a készülék nagyon hasonlít a HTC U Ultrára, de hardveresen erősebb lesz. A HTC U egy 5.5 colos, QHD felbontású kijelzőt kap, amit ... Tovább »

Kiszivárgott a HTC új csúcsmobilja, nem lesz gyenge

A HTC idén eddig elég gyengén szerepel, az U Ultra névre keresztelt “csúcsmodell” finoman szólva sem lett egy jó készülék. Hamarosan azonban jön egy új HTC zászlóshajó, ami sokkal komolyabbnak ígérkezik. Az egyik legismertebb mobilos kiszivárogtató, Evan Blass osztott meg információkat az új HTC U nevű csúcsmobilról, ami rendkívül érdekesnek tűnik. A kijelző 5.5 colos lesz, és QHD felbontású, a ... Tovább »