2017. szeptember 23.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro cikkek

Valódi fotón a Huawei Mate 10

Kiszivárgott az első valódinak tűnő fotó a Huawei Mate 10-ről, ráadásul pont a készülék előlapja és kijelzője látszik rajta, amire vélhetően a legtöbben kíváncsiak. Az alábbi fotót a híres kiszivárogtató, Evan Blass osztotta meg, így szinte biztosra vehető a valódisága. Jól látszik, hogy két oldalt egészen minimális a káva, és alul, illetve felül is elég vékonyra szabták a keretet, azaz ... Tovább »

A Huawei viccet csinált az iPhone X-ből

A Huawei nagyban készül a Mate 10 modellek bejelentésére, és ezalatt nem mulasztják el az alkalmat, hogy beintsenek a konkurenciának. Legutóbb a Samsungnak szóltak be, most pedig az új iPhone X-ből csináltak viccet. A Huawei az új csúcshardverük, a Kirin 970 bemutatóján büszkén jelentette be, hogy ez az első mesterséges intelligenciával támogatott processzor, ami majd a Mate 10 modellekben debütál ... Tovább »

Az egyik legjobb eddigi mobilos kamerát kaphatja a Huawei Mate 10

Kiderült egy rakat friss információ a hamarosan érkező Huawei Mate 10 modellekről, és már csak azért is érdemes végig olvasni a cikket, mert ezúttal egy nagyon megbízható személy a forrás. Az egyik legismertebb mobilos kiszivárogtató, Evan Blass árulkodott a Mate 10-ről, pontosabban annak két variánsáról. Az egyik modell “Blanc” kódnéven fut, ez egy 5.99 colos IPS kijelzőt kap, mégpedig 18:9-es ... Tovább »

Hivatalos a Kirin 970 – Az első mesterséges intelligenciával támogatott csúcslapka

A Huawei az IFA kiállításon hivatalosan is leleplezte a Kirin 970 lapkáját, amely egy különálló processzort kapott a mesterséges intelligenciával kapcsolatos számításokhoz. A Huawei elárulta, hogy elsőként a Mate 10 és Mate 10 Pro készülékekben debütál majd a Kirin 970, ami a legmodernebb, 10 nm-es gyártástechnológiával készül. Ez 20%-kal nagyobb teljesítményt és energiatakarékosabb működést tesz lehetővé az előd Kirin 960-hoz ... Tovább »

A Huawei Mate 10 Pro kapja meg a gyártó különleges kijelzőjét

A Huawei egy októberi, München városában tartandó rendezvény keretein belül fogja bemutatni a Mate 10 készüléket, illetve annak lehetséges variánsait. A méretes kijelzővel szerelt újdonság kapcsán mindenki keret nélküli kijelzőre számít, ám most úgy fest, nem mindegyik modell kapja meg azt.  Elsőnek az derült ki, hogy az egyelőre még be sem jelentett Kirin 970 lapkakészlet kerül a masina burkolata alá, ... Tovább »