2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei P9

Huawei P9 cikkek

Már készül az Oreo a Huawei P9 és P9 Plus készülékekre

Remek hír, hogy úgy tűnik, az itthon is nagy népszerűségnek örvendő Huawei P9 telefonok megkapják majd a legújabb Android 8.0-s verziót. Két évvel ezelőtt debütált a Huawei P9 és P9 Plus, és eddig nem volt biztos, hogy érkezik-e még rájuk frissítés. Most azonban ha hihetünk a híreknek, akkor ezek még megkapják az Oreót, és ezzel karöltve az EMUI 8.0 felületet ... Tovább »

Friss infók a Huawei és Honor mobilok Oreo frissítéséről (frissítve)

Remek híreket közölt a Honor vezetője egy interjúban, miszerint már több mobiljukra is javában készül az Android 8.0 Oreo frissítés. Frissítés (2018. 01. 19.): a legfrissebb információk szerint mégsem kap Android 8.0-t a Honor 8, további infók ezen a linken. Arról nemrég számoltunk be, hogy az anyacég, vagyis a Huawei már meg is indította a Mate 9 és Mate 9 ... Tovább »

Újabb mérföldkőhöz ért a Huawei P9 és P9 Plus

A Huawei az utóbbi 1-2 évben rettentően megerősödött, világszinten már a harmadik helyen állnak az okostelefon eladások tekintetében. A tavalyi P9 sorozat is sokat javított a vállalat pozícióján és hírnevén, vitték, mint a cukrot. A Huawei vezetője nemrég bejelentette, hogy már 12 milliónál is több P9 és P9 Plus készüléket szállítottak le, ami nagyon jó eredmény annak fényében, hogy a ... Tovább »

Huawei P9 – Elérhető az Android 7.0-s frissítés Magyarországon

Végre elindult Magyarországon a Huawei népszerű csúcsmobiljának, a P9-nek az Android 7.0 Nougat frissítése! Ha Huawei P9 telefonod van, akkor érdemes figyelni az értesítéseket, vagy ellenőrizni a telefon beállításainál a frissítéseket, ugyanis már a kártyás és a kártyafüggetlen magyarországi készülékekre is megindul a frissítési folyamat. Az Android 7.0-s szoftver tartalmazza a gyártó új, EMUI 5.0 felületét, amely rengeteg újdonsággal kecsegtet. ... Tovább »

A Huawei megvalósította az éves célját

A Huawei keményen dolgozik azért, hogy kivívja a saját helyét az okostelefonok piacán. Mint azt láthatjuk, valamit nagyon tud, hiszen az utóbbi 1-2 évben rettentően megerősödött a gyártó.  A Huawei általában fényes-fémes, prémium kivitelű készülékeket dob piacra, s még a nagyobb cégeknek is nagy falatot jelentő újítások sem tántorítják el céljától, mint például a dupla lencsés kamerarendszer, vagy a Force Touch ... Tovább »

A Huawei is megindította az Android 7.0-s frissítéseket

Korábban arra számítottunk, hogy csak valamikor az év elején kezdi el kiszórni a Huawei a legújabb, Nougatra épülő szoftverét, ám már most megindult a folyamat, ami mindenképpen örömteli. Egyelőre a Huawei Mate 8 és P9 modellekre kezdték el kiadni a frissítést Kínában, azaz beletelhet egy kis időbe, mire hozzánk is eljut, de reméljük nem kell majd túlzottan sokat várni. A ... Tovább »

Kiderültek a Huawei Android 7.0-s frissítési tervei

Azt eddig is tudtuk, hogy a Huawei Mate 9 modellek már alapból Android 7.0 Nougat szoftverrel és EMUI 5.0 felülettel kerülnek leszállításra, most pedig az is kiderül, hogy mely további készülékek frissülhetnek és mikor. A Huawei Mate 8-ra és P9-re már korábban kiadták a béta szoftvert, és ezek lesznek az első készülékek, amelyek megkapják az Android 7.0 végleges kiadását a ... Tovább »

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Huawei P9

A Huawei számára minden szempontból sikeres készülékké érett a P9. A kínai vállalat számos országban kínálja eladásra okostelefonját, és viszik is, mint a cukrot. Szeptemberben még arról lehetett hallani, hogy a készülék túllépte a 6 millió eladott példányt, és most a vállalat újabb mérföldkőről számolt be a nyilvánosságnak. Talán hihetetlenül hangzik, de a kínai vállalatnak eddig több, mint 9 millió ... Tovább »

Eldöntötték: ez most a legjobb okostelefon

Az EISA (Európai kép- és hangszövetség) zsűrije több rangos díjat is kiosztott az okostelefonok között, és kiválasztottak egyet, amit összességében a legjobbnak találtak. Évente két olyan megmérettetés szokott lenni, amikor egy szakmai zsűri dönt arról, hogy melyik a legjobb okostelefon. Február-március környékén a Mobile World Congress (MWC) szakkiállításon választanak egy győztest, ami idén a Galaxy S7 edge lett, augusztusban pedig az EISA ... Tovább »

Android 7.0 béta a Huawei P9-en

A Huawei már javában dolgozik jelenlegi csúcsmodelljének, a P9-nek az Android 7.0-s frissítésén, és most egy véletlen folytán ki is szivárgott a szoftver béta verziója, amit megcsodálhatunk működés közben, sőt, a hozzáértők akár telepíthetik is. A szóban forgó szoftver tehát Android 7.0 Nugátra épül, és a gyártó frissített EMUI 5.0 felülete fut rajta (a szoftverinfóknál EMIU 3.1 ás Android 5.1 olvasható, ... Tovább »