2017. március 25.
Szerviz
Kezdőlap » iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus cikkek

LG V20 vs iPhone 7 Plus kamerateszt

Mutattunk már néhány érdekes kameratesztet, most itt a legújabb. A dupla kamerás LG V20 képességeit vetették össze a szintén dupla kamerás iPhone 7 Plusszal. Az eredmény egyeseknek meglepő lehet…  Az LG V20 hátlapján egy 16 megapixeles, f/1.8-as szenzort, valamint egy 8 megapixeles, f/2.4-es egységet találunk, utóbbinak az érdekessége, hogy rendkívül széles látószöggel bír. A nagyobbik iPhone 7 ezzel szemben két ... Tovább »

Google Pixel vs iPhone 7 Plus sebességteszt

Egymásnak eresztették az Apple és a Google legújabb csúcskészülékét, hogy megnézzék melyik a gyorsabb. Nézzük mi lett az eredmény! Rengetegféle androidos mobilt hasonlítottak már iPhone-okhoz, de a különböző gyártói szoftverek általában kevésbé jól optimalizáltak, mint a Google által kreált stock Android. A Pixel telefonokat azonban teljes egészében a keresőóriás tervezte, ők felelnek a hardverért és a szoftverért is, így sokkal ... Tovább »

Galaxy Note 7 vs. iPhone 7 Plus törésteszt

Hamarosan újra kapható lesz a Galaxy Note 7 a kezdeti problémák után, úgyhogy nézzünk is meg egy töréstesztet, amelyben a legnagyobb riválisával, az iPhone 7 Plusszal hasonlítják össze a Samsung mobilját. Az teszt elég korrektnek tűnik, először a hátlapra, utána az alsó és az oldalsó élre, majd az előlapra ejtik mindkét mobilt, és összehasonlítják a szerzett sérüléseket. Mint ahogy arról ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 7 vs iPhone 7 Plus kamera teszt

A nemrég bemutatott iPhone 7 Plus rengeteget fejlődött fotózás és videózás terén is, de ez vajon elég ahhoz, hogy felvegye a versenyt a Samsung Galaxy Note 7-tel? Most kiderül! Kezdjük a száraz adatokkal. A Note 7-ben egy 12 megapixeles, f/1.7-es hátlapi kamera dolgozik, míg az előlapon egy 5 megapixeles, szintén f/1.7-es egységet találunk. Ezzel szemben az iPhone 7 Plus hátoldalán ... Tovább »

Így vertek át Apple-fanokat az új iPhone 7-tel

Az Apple nemrég mutatta be az új iPhone 7 modelleket, amik sok mindenben javultak az előző generációhoz képest. Az egyik amerikai show-műsorban is ez volt a téma, és az eredmény rettentően vicces, nem érdemes kihagyni! Az alábbi videón azt láthatjuk, hogy megállítanak néhány járókelőt, és felajánlják nekik, hogy a jelenlegi iPhone-jukat kicserélik az új modellre, és még az adataikat is ... Tovább »

Így reagáltak az iPhone 7-re az androidos gyártók

Az Apple néhány napja leleplezte az iPhone 7 modelleket, amelyek elég sok újdonságot hoztak a tavalyi generációhoz képest. Nézzük hogyan reagáltak az androidos gyártók! A Huawei örül, hogy másokat is inspirált P9 dupla kamerája. És nem csak dupla kamerás a Huawei P9, de még a 3.5 mm-es Jack csatlakozó is ráfért, ez utóbbi kimaradt az Apple új mobiljaiból. A OnePlus a ... Tovább »

iPhone 7 és 7 Plus – 7+1 újítás, amiket Android mobiloktól vettek

Az Apple tegnap este bemutatta – többek között – az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékeket. A keynote egyébként szerintem kifejezetten jó volt, elsütöttek pár poént, és korrektül lezajlott a dolog. De most ejtsünk pár szót arról, hogy milyenek is az új iPhone modellek androidos szemmel… Az Apple-fanoknak minden bizonnyal leesett az álla az új iPhone-októl, hiszen a vállalat ... Tovább »