2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus cikkek

OnePlus 5 vs. iPhone 7 Plus vs. Galaxy S8 kamera teszt

A OnePlus 5 az nyár egyik legérdekesebb csúcsmobilja eddig, ami leginkább kiváló ár/érték aránya miatt érdemli meg a figyelmet. Az első tesztek alapján a kamera is nagyon jó lett, de vajon felveszi a versenyt az Apple és a Samsung jóval drágább készülékével? Az alábbi videón a GSMArena munkatársai hasonlítják össze a OnePlus 5 és az iPhone 7 Plus duál hátlapi ... Tovább »

Már nem az iPhone a világ leggyorsabb telefonja

Az iPhone 7-es modelleknek sokáig nem akadt ellenfele a különféle sebességtesztekben, most azonban az egyik új androidos csúcskészüléknek sikerült beelőznie az Apple nagyobbik mobilját. A népszerű YouTube-videós, PhoneBuff nagyon sok összehasonlító sebességtesztet csinált már, amelyekben meghatározott sorrendben indítja el az appokat, és megnézi, hogy melyik készülék végez hamarabb az összes feladattal. Eddig nem akadt legyőzője az iPhone 7 Plusnak, most viszont ... Tovább »

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus kamera teszt

A Samsung Galaxy S8 rengeteg újítással bír, ott van például a különleges, szinte káva nélküli kialakítás. A hátlapi kamera viszont papíron nem változott sokat, ami egyeseket csalódottsággal tölthet el. Az alábbi videóból azonban egyértelműen kiderül, hogy elsőrangú lett az S8 kamerája. Egy remek összehasonlítást láthatunk az alábbi felvételen, amelyben a Galaxy S8-at az iPhone 7 Plus-szal vetik össze. Mondhatnánk, hogy nem ... Tovább »

LG V20 vs iPhone 7 Plus kamerateszt

Mutattunk már néhány érdekes kameratesztet, most itt a legújabb. A dupla kamerás LG V20 képességeit vetették össze a szintén dupla kamerás iPhone 7 Plusszal. Az eredmény egyeseknek meglepő lehet…  Az LG V20 hátlapján egy 16 megapixeles, f/1.8-as szenzort, valamint egy 8 megapixeles, f/2.4-es egységet találunk, utóbbinak az érdekessége, hogy rendkívül széles látószöggel bír. A nagyobbik iPhone 7 ezzel szemben két ... Tovább »

Google Pixel vs iPhone 7 Plus sebességteszt

Egymásnak eresztették az Apple és a Google legújabb csúcskészülékét, hogy megnézzék melyik a gyorsabb. Nézzük mi lett az eredmény! Rengetegféle androidos mobilt hasonlítottak már iPhone-okhoz, de a különböző gyártói szoftverek általában kevésbé jól optimalizáltak, mint a Google által kreált stock Android. A Pixel telefonokat azonban teljes egészében a keresőóriás tervezte, ők felelnek a hardverért és a szoftverért is, így sokkal ... Tovább »

Galaxy Note 7 vs. iPhone 7 Plus törésteszt

Hamarosan újra kapható lesz a Galaxy Note 7 a kezdeti problémák után, úgyhogy nézzünk is meg egy töréstesztet, amelyben a legnagyobb riválisával, az iPhone 7 Plusszal hasonlítják össze a Samsung mobilját. Az teszt elég korrektnek tűnik, először a hátlapra, utána az alsó és az oldalsó élre, majd az előlapra ejtik mindkét mobilt, és összehasonlítják a szerzett sérüléseket. Mint ahogy arról ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 7 vs iPhone 7 Plus kamera teszt

A nemrég bemutatott iPhone 7 Plus rengeteget fejlődött fotózás és videózás terén is, de ez vajon elég ahhoz, hogy felvegye a versenyt a Samsung Galaxy Note 7-tel? Most kiderül! Kezdjük a száraz adatokkal. A Note 7-ben egy 12 megapixeles, f/1.7-es hátlapi kamera dolgozik, míg az előlapon egy 5 megapixeles, szintén f/1.7-es egységet találunk. Ezzel szemben az iPhone 7 Plus hátoldalán ... Tovább »

Így vertek át Apple-fanokat az új iPhone 7-tel

Az Apple nemrég mutatta be az új iPhone 7 modelleket, amik sok mindenben javultak az előző generációhoz képest. Az egyik amerikai show-műsorban is ez volt a téma, és az eredmény rettentően vicces, nem érdemes kihagyni! Az alábbi videón azt láthatjuk, hogy megállítanak néhány járókelőt, és felajánlják nekik, hogy a jelenlegi iPhone-jukat kicserélik az új modellre, és még az adataikat is ... Tovább »

Így reagáltak az iPhone 7-re az androidos gyártók

Az Apple néhány napja leleplezte az iPhone 7 modelleket, amelyek elég sok újdonságot hoztak a tavalyi generációhoz képest. Nézzük hogyan reagáltak az androidos gyártók! A Huawei örül, hogy másokat is inspirált P9 dupla kamerája. És nem csak dupla kamerás a Huawei P9, de még a 3.5 mm-es Jack csatlakozó is ráfért, ez utóbbi kimaradt az Apple új mobiljaiból. A OnePlus a ... Tovább »

iPhone 7 és 7 Plus – 7+1 újítás, amiket Android mobiloktól vettek

Az Apple tegnap este bemutatta – többek között – az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékeket. A keynote egyébként szerintem kifejezetten jó volt, elsütöttek pár poént, és korrektül lezajlott a dolog. De most ejtsünk pár szót arról, hogy milyenek is az új iPhone modellek androidos szemmel… Az Apple-fanoknak minden bizonnyal leesett az álla az új iPhone-októl, hiszen a vállalat ... Tovább »