2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » iPhone 7

iPhone 7 cikkek

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 törésteszt

Megérkeztek az első Samsung Galaxy S8 töréstesztek, amelyekből kiderül, hogy mennyire lett strapabíró az új csúcsmodell. Két videót is mutatunk, mindkettőn az iPhone 7-tel kerül összevetésre a Samsung mobilja. Az első videón viszonylag kis magasságból ejtik le mindkét készüléket, elsőként a hátlapra, utána az alsó élre, majd végül kijelzővel lefelé. Az első két esést minkét mobil túlélte minimális karcokkal, a Samsung ... Tovább »

Google Pixel vs iPhone 7 kamera teszt

Az iPhone 7 modellek kamerái sokat fejlődtek az előző generációhoz képest, de a Google sem ült tétlenül az utóbbi időben, hiszen megalkották a Pixel mobilokat, amelyek szintén nagyon jó fotózási képességekkel rendelkeznek. De vajon melyik a jobb? A Google nem kevesebbet állított a Pixel mobilok bemutatójakor, mint hogy ezek a legjobb kamerával szerelt okostelefonok. Állításukat a DxOMark tesztjére alapozták, amelyben ... Tovább »

Üzemidőben is alul marad az iPhone 7 az androidos riválisokkal szemben

Az már kiderült a napokban, hogy az új Apple-mobil kameráját jó pár androidos vetélytárs legyőzte a DxOMark összehasonlításában, most pedig a készülék üzemidejét vetették össze néhány riválissal. Az alábbi tesztben a iPhone 7-et a Galaxy S7-tel, az LG G5-tel és a HTC 10-zel hasonlították össze. Hasonló méretkategóriában versenyző mobilokról van szó, így az összevetés korrektnek nevezhető, bár tény, hogy az iPhone 7 a legkisebb ... Tovább »

Alulmarad az iPhone 7 kamerája az androidos riválisokkal szemben

A kamerákra specializálódott DxOMark alaposan letesztelte az iPhone 7-et, és arra jutott, hogy sokat fejlődött a készülék az elődjéhez képest, de az androidos élvonal még így is egy kicsit előrébb jár fotózás terén. Az iPhone 7-be egy 12 megapixeles, f/1.8-as hátlapi kamera került, és ezúttal a kisebb modellből sem maradt ki az optikai képstabilizátor. A DxOMark összességében 86 pontra értékelte ... Tovább »

Így vertek át Apple-fanokat az új iPhone 7-tel

Az Apple nemrég mutatta be az új iPhone 7 modelleket, amik sok mindenben javultak az előző generációhoz képest. Az egyik amerikai show-műsorban is ez volt a téma, és az eredmény rettentően vicces, nem érdemes kihagyni! Az alábbi videón azt láthatjuk, hogy megállítanak néhány járókelőt, és felajánlják nekik, hogy a jelenlegi iPhone-jukat kicserélik az új modellre, és még az adataikat is ... Tovább »

Így reagáltak az iPhone 7-re az androidos gyártók

Az Apple néhány napja leleplezte az iPhone 7 modelleket, amelyek elég sok újdonságot hoztak a tavalyi generációhoz képest. Nézzük hogyan reagáltak az androidos gyártók! A Huawei örül, hogy másokat is inspirált P9 dupla kamerája. És nem csak dupla kamerás a Huawei P9, de még a 3.5 mm-es Jack csatlakozó is ráfért, ez utóbbi kimaradt az Apple új mobiljaiból. A OnePlus a ... Tovább »

iPhone 7 és 7 Plus – 7+1 újítás, amiket Android mobiloktól vettek

Az Apple tegnap este bemutatta – többek között – az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékeket. A keynote egyébként szerintem kifejezetten jó volt, elsütöttek pár poént, és korrektül lezajlott a dolog. De most ejtsünk pár szót arról, hogy milyenek is az új iPhone modellek androidos szemmel… Az Apple-fanoknak minden bizonnyal leesett az álla az új iPhone-októl, hiszen a vállalat ... Tovább »

10 legjobban várt 2016-os csúcsmobil

Már így az év elején is sok mindent lehet tudni, illetve sejteni a különböző gyártók 2016-os terveiről. Most 10 olyan csúcsmobilt veszünk sorra, amiket valószínűleg rengetegen várnak. 1. Samsung Galaxy S7 Az egyik legjobban várt 2016-os csúcsmobil természetesen a Galaxy S7, amiről már töménytelen mennyiségű pletyka látott napvilágot. Több modell is várható, lesz sima és hajlított kijelzős, illetve a kijelzőméret ... Tovább »