2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » iPhone X klón

iPhone X klón cikkek

Ilyen lett a Leagoo S9 végleges dizájnja

A Leagoo S9-ről már többször beszámoltunk, egy érdekes iPhone X hasonmásról van szó, és most kiderült, hogy milyen lesz a készülék végleges kinézete. Twitteren osztottak meg egy sajtóképet a mobilról, és a gyártó is megerősítette, hogy valóban ilyen lesz az újdonság. Final Design of LEAGOO upcoming smartphone – S9. Rear fingerprint scanner. Design like iPhone X. What do you think? ... Tovább »

S9 néven jön az új kínai iPhone X klón

Láthattunk már néhány kínai iPhone X hasonmást, a Leagoo új telefonja azonban egy erős, felsőkategóriás ajánlat lesz, és ehhez mérten igen kedvező árcédulát kap. Érdekes módon a telefon a Leagoo S9 nevet kapta, ami alapján inkább egy Samsung klónt várnánk, a gyártó készüléke azonban az iPhone X-re hasonlít, mégpedig igen nagy mértékben. Az előlapon állítólag egy AMOLED panel lesz, és ... Tovább »

Ismert kínai gyártó dolgozik az androidos iPhone X-en

Számos kínai iPhone X klónra lehet számítani a közeljövőben, az első nagyobb gyártó azonban, amely ilyen telefont dob piacra, az Ulefone lehet, ráadásul nem is akármilyen koppintással készül a vállalat. Az Ulefone hivatalosan is megerősítette, hogy egy iPhone X inspirálta felsőkategóriás telefonon dolgoznak, és néhány renderkép is kiszivárgott az eszközről, amelyek alapján elég jól sikerült lemásolni az Apple mobilját. A ... Tovább »

Megérkezett az androidos iPhone X

Egyes kínai vállalatok folyamatosan másolják a nagy gyártók telefonjait, és most az iPhone X is áldozatul esett. Készült egy Androidot futtató “klón”, ami meglehetősen érdekesre sikeredett. Az újdonság a Hotwav Symbol S3 nevet viseli, és az előlapján rögtön vissza is köszön az iPhone X felső kivágása, ám ezúttal ez csak imitáció, a valódi kijelző ez alatt kezdődik. További különbség, hogy ... Tovább »