2017. november 24.
Szerviz
Kezdőlap » iPhone X

iPhone X cikkek

Így teljesít a OnePlus 5T a kétszer annyiba kerülő iPhone X mellett

Már megvásárolható a OnePlus 5T, amely igen komoly hardveres felhozatallal bír, az ára pedig ehhez képest egész barátságos lett. Nézzük hogyan teljesít az újdonság az iPhone X-hez képest! A OnePlus 5T az egyik, ha nem a leggyorsabb, legerősebb androidos mobil jelenleg, így méltó kihívója lehet az iPhone X-nek. Az alábbi videón egy sebességtesztet láthatunk, amelyben az alkalmazások elindításának gyorsaságát, a ... Tovább »

Ismert kínai gyártó dolgozik az androidos iPhone X-en

Számos kínai iPhone X klónra lehet számítani a közeljövőben, az első nagyobb gyártó azonban, amely ilyen telefont dob piacra, az Ulefone lehet, ráadásul nem is akármilyen koppintással készül a vállalat. Az Ulefone hivatalosan is megerősítette, hogy egy iPhone X inspirálta felsőkategóriás telefonon dolgoznak, és néhány renderkép is kiszivárgott az eszközről, amelyek alapján elég jól sikerült lemásolni az Apple mobilját. A ... Tovább »

A Samsung keményen beszólt az Apple-rajongóknak egy vicces videóval

A Samsung kiadott egy friss, mindössze egy perces videót, amelyben beolvas az Apple-nek, a cég rajongóinak, és úgy kompletten az összes eddigi iPhone-nak! A videó tulajdonképpen egy Note 8 reklám, és a Growing up, vagyis “felnőtté válás” címet viseli. Egy iPhone-rajongó útját kísérhetjük benne nyomon, aki mindig sorban állt, hogy megvehesse az egyre újabb modelleket, de valahogy sosem volt igazán ... Tovább »

Galaxy Note 8 vs. iPhone X kamera teszt

Végre megérkezett az iPhone X, ami elképesztő árcédulát kapott, főleg hazánkban. Ha érdekel, hogy hogyan teljesít a készülék kamerája a szintén nem túl olcsó Galaxy Note 8-hoz képest, akkor görgess tovább! Papíron hasonló képességekkel bír a két mobil kamerája: egyaránt 12 megapixel a felbontás, van másodlagos telefotó lencse 2-szeres optikai zoommal, és már az iPhone X-ben is minkét szenzor kapott ... Tovább »

Rengeteg OLED kijelzőt rendelt az Apple a Samsungtól

Bár az Apple és a Samsung egymás riválisai, és folyamatosan pereskednek, azért rendszeresen üzletelnek is egymással. A legfrissebb hírek szerint most újabb hatalmas adag OLED panelt rendelt az Apple a Samsungtól. Tavaly 100 millió OLED kijelzőt rendelt az almás vállalat a Samsungtól a következő iPhone-hoz, de úgy néz ki ez sem lesz elég, ugyanis a The Investor jelentése szerint most még ... Tovább »