2018. február 22.
Szerviz
Kezdőlap » KitKat

KitKat cikkek

Átvette a vezetést a KitKat, a Lollipop viszont még lassan terjed

Android-Kitkat-4.4

Friss adatok érkeztek az Android verziók eloszlását illetően. Utoljára egy hónapja láthattunk hasonló statisztikát, és azóta több említésre méltó változás is történt. A legfelkapottabb Android verzió most mindenképpen az 5.X, azaz a Lollipop. A nyalókás rendszer részesedése egy hónapja 3.3%-on állt, és azóta 5.4%-ra nőtt. A friss szoftver tehát lassan, de biztosan terjed. A másik érdekesség, hogy véget ért a Jelly ... Tovább »

Az Androidos készülékek 1.6%-án fut Lollipop

Itt a február, és a Google újból közzétette, hogy hogyan is állnak most a különböző Android verziók. Akad 1-2 érdekesség, érdemes átböngészni a számokat. Az egyik legérdekesebb újdonság, hogy végre a Lollipop is felkerül a listára. Január elején még 0.1% alatti volt az 5.0 részesedése, mostanra viszont már elérte az 1.6 %-ot. A KitKat eddig minden hónapban tudott számottevő növekedést mutatni, ... Tovább »

A KitKat közel 40%-on áll, a Lollipop viszont még sehol sincs

Android-Kitkat-4.4

A Google csapata rendszeresen közzéteszi az Android verziók megoszlását, amit a Play Áruházra felcsatlakozott készülékek adatai alapján mérnek. Nézzük, hogy milyen a helyzet 2015 januárjában! A decemberi hasonló cikkünk óta nem történt komoly átrendeződés, de azért némileg változtak az arányok. A legelterjedtebb verzió továbbra is a Jelly Bean, ami az androidos készülékek 46%-án fut. A 4.4-es KitKat kezd felzárkózni, hiszen egy hónap alatt több, ... Tovább »

Az Androidos készülékek harmadán KitKat fut!

android-4-4-3-kitkat

Már több, mint egy éves a KitKat, és nemrég a Lollipop is bemutatkozott, így érdekes lehet megnézni, hogy hogyan is áll most a különböző Android verziók eloszlása. Nem nagy meglepetés, hogy az Android 4.4-es készülékek aránya némileg nőtt az egy hónappal ezelőtti állapothoz képest. A pontos szám 33.9%, ami azt jelenti, hogy a robotos rendszerű készülékek 1/3-án fut KitKat jelenleg. Bár ... Tovább »

30%-on áll az Android 4.4 KitKat!

Android-Kitkat-4.4

Eltelt egy újabb hónap, így megint napvilágra került a statisztika, amely az Android verziók eloszlását mutatja. A helyzet persze általában siralmas, mivel a gyártók csak nagyon lassan adják ki az új szoftvereket a készülékeikre. Most sincs ez másképp, hiszen éppen tegnap jelent meg az Android 5.0 Lollipop, de még a tavalyi KitKat is csak 30%-on áll. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ... Tovább »

Az Androidos készülékek negyedén már KitKat fut!

android-4-4-3-kitkat

A legfrissebb szeptemberi statisztikák szerint az Androidos készülékek negyedén már valamilyen 4.4-es verzió fut, ami azért nem annyira sok, de mégiscsak egy mérföldkőnek tekinthető. Ha a pontos számadatokat nézzük, akkor még mindig a Jelly Bean vezet (nem is kevéssel), ráadásul az elég régi 4.1-es verzió önmagában is megelőzi a 4.4-et. Mindenesetre a KitKat 24.5%-os részaránya is jelentős, és az egy hónappal ... Tovább »

HTC One (M7) Android 4.4.3 frissítés Európában!

HTC-One_Silver_3V

A HTC One M8 után nem sokkal a tavalyi M7 frissítése is elindult Európában. Az eddigi értesülések szerint már Szlovákiában és Romániában is elérhetővé vált az új szoftver, ráadásul nem csak a független készülékekre. A HTC One M7-es modellek (hasonlóan az M8-hoz) Android 4.4.3-as szoftvert kapnak, ami ráadásul tartalmazza a 4.4.4-es verzió összes biztonsági javítását. Ez azt jelenti, hogy az Android L ... Tovább »

Sony Xperia M2-re is megérkezett a KitKat!

Sony-Xperia-M2-1

Végre elindult a Sony Xperia M2 régóta várt KitKat frissítése, ami az E1 után már nem váratott túlságosan hosszú ideig magára. Az Android 4.4.2-es szoftver elég sok újdonságot hoz, frissül például a launcher, és kapunk új témákat. A Sony Media alkalmazások is megújulnak némileg, és változik a boot animáció. Ezeken kívül valószínűleg csiszoltak a készülék teljesítményén is. Egyelőre az egy SIM-es változatra jelent meg a ... Tovább »

Az androidos mobilok 21%-án KitKat fut!

Újabb hónap telt el a legutóbbi számvetés óta, és kiderült, hogy mennyit változott ezalatt az Android verziók eloszlása. Az Android 4.4, mint legfrissebb jelenlegi verzió, 3%-os növekedést tudott elérni, ami nem túl sok, de ennél aligha várhattunk többet. Múlt hónapban még csak 17.9%-on állt a KitKat, most pedig 20.9%-ot ért el. Azt várnánk, hogy az összes többi verzió részesedése némileg ... Tovább »

Sony Xperia E1 és E1 Dual – itt a KitKat!

xperia-E1-kitkat

Hivatalosan is megjelent az Android 4.4-es szoftver a Sony Xperia E1 és az E1 Dual készülékekre. Az új frissítésnek köszönhetően javul a készülékek teljesítménye, illetve zökkenőmentesebbé válik majd a kezelőfelület. Megújul ez értesítési sáv és a gyorsbeállítások menüje, illetve kapunk PS4-es boot animációt és élő háttérképet is. Fontos újítás még, hogy a Sony engedélyezte az alkalmazások külső SD kártyára való áthelyezését, ... Tovább »