2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » Leagoo KIICAA S8

Leagoo KIICAA S8 cikkek

Leagoo S8 és S8 Pro nemzetközi előrendelés – Akár 50% kedvezmény!

A Leagoo nemrég hivatalosan is bemutatta új készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, amelyek a Samsung mobiljaihoz hasonlóan hosszított, 18:9-es kijelzőt kínálnak. A telefonokat mától lehet előrendelni, mégpedig nagy kedvezménnyel. Az akció október 16-tól 22-ig tart. A Leagoo S8 eredeti ára 170 dollár lesz, de most 120 dollárért lehet előrendelni korlátozott mennyiségben, sőt, napi 10 darabot féláron, azaz 85 ... Tovább »

Hivatalos bemutató videón a Leagoo S8

Múlt hónap végén leplezte le hivatalosan a kínai gyártó az új Leagoo S8 modelleket, és a kisebb kiadásról most érkezett egy bemutató videó, amelyen megtekinthető működés közben a telefon. A Leagoo S8 egyik fő vonzereje az 5.72 colos, 18:9-es kijelző lehet, de említést érdemel a négy kamera is. ami azt jelenti, hogy a mobilon elöl és hátul is duál szenzoros ... Tovább »

6 colos, 18:9-es kijelzővel és 6 GB RAM-mal jön a Leagoo S8 Pro

A feltörekvő gyártó hamarosan bemutatja legújabb készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, melyekről most újabb infók derültek ki. A Leagoo gondol a prémium kategória kedvelőire és az árérzékenyebb felhasználókra is, így rögtön kétféle változatot ad ki a keret nélküli készülékéből S8 és S8 Pro néven, amik előreláthatóan októberben jelennek meg. A Leagoo S8 Pro 5.99 colos kijelzőt fog kapni 18:9-es ... Tovább »

Valódi fotókon a Leagoo KIICAA S8

2017-re kialakult egy trend, mely szerint egyre több telefon jelenik meg hosszított, nagyjából 18:9-es képaránnyal. Hamarosan a Leagoo is bejelenti hasonló készülékét, mely nagyon hasonlít a Galaxy S8-ra, és valamikor augusztusban jelenik majd meg. A Leagoo egy feltörekvőben lévő cég, melynek már olvashattatok a készülékeiről az oldalunk. Különféle kuponakciókkal is kedveskednek a vásárlóiknak, mint jelenleg is futó akciójuk, ahol a Leagoo ... Tovább »

Korrekt Galaxy S8 hasonmások jönnek 18:9-es kijelzővel

A Leagoo nevű kínai gyártó hamarosan piacra dob egy új mobilszériát, amelynek tagjai egytől egyik a Galaxy S8-ra hasonlítanak, és bár nem csúcsmodellekről van szó, igen komoly felszereltséggel jönnek az újdonságok. Az új mobilok az elég érdekes névvel bíró KIICAA széria tagjai lesznek. Egyelőre három készülékről adott hírt a gyártó, az S8-ról, az S8 Lite-ról és az S8 Premium-ról. A telefonok ... Tovább »