2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » Leagoo S8 Pro

Leagoo S8 Pro cikkek

Kamera összehasonlítás: Leagoo S8 vs. Samsung Galaxy S8 Plus

A Leagoo nemrég kiadott egy videót, amelyben az új S8 készülékük kijelzője volt a középpontban, most pedig a kamerákat igyekeztek bemutatni a legújabb felvételen. Az alábbi videón a gyártó a Leagoo S8 és a Samsung Galaxy S8 Plus kameráit veti össze, de inkább csak a működést láthatjuk, valódi tesztképek egyelőre nincsenek. Nyilván nem egy kategória a két készülék, hiszen a ... Tovább »

Kijelző összehasonlítás: Leagoo S8 vs Samsung Galaxy S8 Plus

Már előrendelhető a Leagoo új, 18:9-es kijelzővel ellátott telefonja, a Leagoo S8, amely nem csak a nevében hasonlít a Samsung készülékére. A gyártó most egy videót is kiadott, amelyben egymás mellett látható a két mobil. A Leagoo S8 egy 5.72 colos, 1440×720 pixeles kijelzővel bír, amelyet Gorilla Glass véd a külső behatásoktól. A gyártó szerint a megjelenítő az előlap 85%-át ... Tovább »

Leagoo S8 Pro előrendelés – 5.99″ Full Screen kijelző, Helio P25, 6GB RAM és csak 249.99 dollár!

A Leagoo nemrég bemutatta új zászlóshajóját, az S8 Pro nevű mobilt, amely hatalmas, 18:9-es Sharp kijelzővel és 6 GB RAM-mal rendelkezik. Az előrendelés már él, és most kedvezményt is adnak a készülékre. Videó az újdonságról: A Leagoo S8 Pro fő vonzereje az 5.99 colos, 18:9-es, Sharp gyártmányú Full HD+ kijelző, ami a gyártó szerint az előlap 85%-át foglalja el. Az ... Tovább »

Hivatalos fotókon a Leagoo S8 Pro

Mivel remekül sikerült a Galaxy S8, egyre több hasonló készüléket adnak ki a mobilgyártók. A Leagoo is ide tartozik, és a kínai vállalat most fotókat is közölt a saját telefonjáról. A Leagoo nemrég jelentette be legújabb készülékeit az S8 és S8 Pro személyében, amelyről már mi is írtunk nektek. Most végre befutottak az első fotók is az S8 Pro modellről, ... Tovább »

Leagoo S8 és S8 Pro nemzetközi előrendelés – Akár 50% kedvezmény!

A Leagoo nemrég hivatalosan is bemutatta új készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, amelyek a Samsung mobiljaihoz hasonlóan hosszított, 18:9-es kijelzőt kínálnak. A telefonokat mától lehet előrendelni, mégpedig nagy kedvezménnyel. Az akció október 16-tól 22-ig tart. A Leagoo S8 eredeti ára 170 dollár lesz, de most 120 dollárért lehet előrendelni korlátozott mennyiségben, sőt, napi 10 darabot féláron, azaz 85 ... Tovább »

Hivatalos bemutató videón a Leagoo S8

Múlt hónap végén leplezte le hivatalosan a kínai gyártó az új Leagoo S8 modelleket, és a kisebb kiadásról most érkezett egy bemutató videó, amelyen megtekinthető működés közben a telefon. A Leagoo S8 egyik fő vonzereje az 5.72 colos, 18:9-es kijelző lehet, de említést érdemel a négy kamera is. ami azt jelenti, hogy a mobilon elöl és hátul is duál szenzoros ... Tovább »

18:9-es Full-screen kijelzővel debütált a Leagoo S8 és S8 Pro

A Leagoo hivatalosan is bemutatta legújabb készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, amelyek hatalmas kijelzővel, modern dizájnnal és korrekt hardverrel rendelkeznek. A vállalat egy nagyszabású sajtóesemény keretein belül leplezte le az újdonságokat Sencsenben. A két modell közös jellemzője a 18:9-es kijelző, de komoly különbségek is akadnak az S8 és az S8 Pro között. Leagoo S8 Pro specifikációk: 5.99 colos, ... Tovább »

6 colos, 18:9-es kijelzővel és 6 GB RAM-mal jön a Leagoo S8 Pro

A feltörekvő gyártó hamarosan bemutatja legújabb készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, melyekről most újabb infók derültek ki. A Leagoo gondol a prémium kategória kedvelőire és az árérzékenyebb felhasználókra is, így rögtön kétféle változatot ad ki a keret nélküli készülékéből S8 és S8 Pro néven, amik előreláthatóan októberben jelennek meg. A Leagoo S8 Pro 5.99 colos kijelzőt fog kapni 18:9-es ... Tovább »