2017. november 24.
Szerviz
Kezdőlap » Leagoo T5c

Leagoo T5c cikkek

Miért választotta a Leagoo a Spreadtrum SC9853i processzort?

Az év elején mutatta be az Intel és a Spreadtrum a közös fejlesztésüket, az SC9853i lapkát, ami a jövőben sok középkategóriás okostelefonban lesz megtalálható. Elsőként a Leagoo használja fel a chipsetet, amire jó okuk van, A Spreadtrum SC9853i az Intel 14 nm-es FinFET gyártástechnológiájával készül, és a nemzetközi piacokat célozza meg, azon belül is a középkategóriás okostelefonok szegmensét. A chipset egy 8 magos, ... Tovább »

Leagoo T5c – Akár 1.99 dollárért a tiéd lehet!

A Leagoo nemrég hivatalosan is bemutatta legújabb ár/érték arány bajnok mobilját, a Leagoo T5c-t, amelyre már megindult az előregisztráció, és a szerencsések akár 1.99 dollárért is megszerezhetik a készüléket. Az új Leagoo T5c egyik különlegessége, hogy ez lett az első okostelefon, amelybe a Spreadtrum SC9853i lapka került. Ez egy meglehetősen olcsó, de mégis modern középkategóriás hardver, ami már 14 nm-es gyártástechnológiával készül. ... Tovább »

A Leagoo T5c lett az első mobil az új Spreadtrum SC9853i processzorral

A Leagoo bejelentette, hogy a legújabb telefonjuk, a Leagoo T5c a korábban használt MTK megoldások helyett egy teljesen új, Spreadtrum processzorral érkezik, amely kifejezetten jónak tűnik az árkategóriájában. A Leagoo T5c lett az első telefon, amelyet a Spreadtrum SC9853i chipset hajt, és a gyártó nem véletlenül döntött ezen hardver mellett. Egy kifejezetten olcsó, de mégis modern középkategóriás lapkáról van szó. Az új Spreadtrum ... Tovább »

Ár/érték arány bajnok középkategóriás mobil lesz a Leagoo T5c

Miután piacra dobta az S8 és S8 Pro modelleket, a Leagoo egy percre sem pihent meg, és hamarosan érkezik az újabb készülékük, a Leagoo T5c, ami egy korrekt középkategóriás mobil lesz szinte filléres árcédulával. A Leagoo T5c a korábban megjelent T5 frissített, olcsóbb kiadása, de igazából nem sok mindenben tér el az eredeti modelltől, megörökli például annak fém házát. Az ... Tovább »