2018. február 20.
Szerviz
Kezdőlap » Leagoo T5c

Leagoo T5c cikkek

Januári Leagoo akciók – Akár 50% kedvezmény!

Az új év alkalmából több Leagoo telefon is kedvezményes áron kapható, így ha épp egy ilyen készülék vásárlását tervezed, akkor most érdemes lecsapni a kiszemelt típusra. A kampány oldalát itt találod: Leagoo akciók a Gearbest weboldalán A promóció január 8-tól 15-ig tart, számos Leagoo készülék szerezhető most be olcsóbban, de párat külön is kiemelünk. Leagoo KIICAA MIX Ez a gyártó ... Tovább »

Leagoo T5c kicsomagolás: filléres középkategóriás mobil 14 nm-es Intel hardverrel

Az utóbbi időben igen megszaporodtak a szinte teljesen egyforma specifikációkkal (8 mag, 3 GB RAM, 32 GB ROM) érkező középkategóriás telefonok, amelyek sokszor külsőleg sem térnek el túlzottan egymástól. A Leagoo-nak azonban van egy különleges mobilja, amely hardveresen teljesen egyedülálló jelenleg. A Leagoo nemrég jelentette be a T5c nevű készülékét, amely egy középkegóriás ár/érték arány bajnoknak tűnik. A filléres mobil ... Tovább »

Leagoo T5c vs OnePlus 5 sebességteszt

A Leagoo készített egy kis összehasonlító videót, amelyben az új T5c mobiljuk sebességét vetik össze az egyik leggyorsabb androidos telefonnal, a OnePlus 5-tel. (Frissítés: most meg is nyerheted a Leagoo T5c-t, részletek a cikk végén.) Persze nyers erő tekintetében nagy különbség van a két mobil között, de a mindennapi használat során ez kevésbé számít. Éppen ezért azt nézték meg, hogy ... Tovább »

7 érv a Leagoo T5c megvásárlása mellett

A Leagoo T5c a világ első okostelefonja, ami az új Spreadtrum SC9853I chipsettel érkezik. Az Intel 14 nm-es architektúrájára épülő SoC korrekt teljesítménnyel és alacsony fogyasztással kecsegtet, de nem ez az egyetlen előnye a készüléknek. A Leagoo összeszedett 7 érvet, amelyek a Leagoo T5c megvásárlása mellett szólnak, ezeket vesszük most sorra. 1. 14 nm-es chipset Intel X86 Airmont architektúrával A ... Tovább »

Összevetették az új Spreadtrum SC9853I-t a Snapdragon 835-tel, a Kirin 970-nel és a Helio P23-mal

Nemrég jelent meg a 14 nm-es Intel Airmont architektúrára épülő Spreadtrum SC9853I chipset, amely egész jó teljesítményt nyújt a belépőszintű árához képest. Az első ezzel érkező telefon a Leagoo T5c, és a kínai gyártó most kiadott néhány összehasonlítást, amelyben azonban nem a teljesítményt, hanem a lapka modemjét teszik próbára. Kezdjük azzal, hogy a Leagoo T5c tömeggyártása már megindult, és a filléres ... Tovább »

Előrendelhető a Leagoo T5c – Akár 50% kedvezmény

A mai napon indul a Leagoo T5c előrendelése, és a szerencsések akár féláron is hozzájuthatnak a mobilhoz, de a többiek is nagyon jól járnak, hiszen egy hétig nagy kedvezménnyel lesz kapható a telefon. A Leagoo T5c előrendelési időszaka december 4-től 11-ig tart, és az első 20 vásárló féláron, azaz 59.99 dollárért szerezheti be a mobilt. Ezután egy hétig 99.99 dollárért ... Tovább »

Így teljesít AnTuTu-ban a Leagoo T5c az új Spreadtrum SC9853I processzorral

A Leagoo nemrég mutatta be legújabb készülékét, a Leagoo T5c-t, amely az Intel X86 Airmont architektúrára épülő Spreadtrum SC9853I processzorral érkezik. Ez a chipset az árához képest kifejezetten jó teljesítményt nyújt, amit az AnTuTu tesztje is alátámaszt.  Az alábbi videón egy rövid bemutatót láthatunk a Leagoo T5c-ről, és az AnTuTu tesztjét is lefuttatják a mobilon, amely az új hardvernek köszönhetően egész jól teljesít a maga ... Tovább »

Miért választotta a Leagoo a Spreadtrum SC9853i processzort?

Az év elején mutatta be az Intel és a Spreadtrum a közös fejlesztésüket, az SC9853i lapkát, ami a jövőben sok középkategóriás okostelefonban lesz megtalálható. Elsőként a Leagoo használja fel a chipsetet, amire jó okuk van, A Spreadtrum SC9853i az Intel 14 nm-es FinFET gyártástechnológiájával készül, és a nemzetközi piacokat célozza meg, azon belül is a középkategóriás okostelefonok szegmensét. A chipset egy 8 magos, ... Tovább »

Leagoo T5c – Akár 1.99 dollárért a tiéd lehet!

A Leagoo nemrég hivatalosan is bemutatta legújabb ár/érték arány bajnok mobilját, a Leagoo T5c-t, amelyre már megindult az előregisztráció, és a szerencsések akár 1.99 dollárért is megszerezhetik a készüléket. Az új Leagoo T5c egyik különlegessége, hogy ez lett az első okostelefon, amelybe a Spreadtrum SC9853i lapka került. Ez egy meglehetősen olcsó, de mégis modern középkategóriás hardver, ami már 14 nm-es gyártástechnológiával készül. ... Tovább »

A Leagoo T5c lett az első mobil az új Spreadtrum SC9853i processzorral

A Leagoo bejelentette, hogy a legújabb telefonjuk, a Leagoo T5c a korábban használt MTK megoldások helyett egy teljesen új, Spreadtrum processzorral érkezik, amely kifejezetten jónak tűnik az árkategóriájában. A Leagoo T5c lett az első telefon, amelyet a Spreadtrum SC9853i chipset hajt, és a gyártó nem véletlenül döntött ezen hardver mellett. Egy kifejezetten olcsó, de mégis modern középkategóriás lapkáról van szó. Az új Spreadtrum ... Tovább »