2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » LG G3 Android 6.0

LG G3 Android 6.0 cikkek

LG G3 – Megindult az Android 6.0-s frissítés

Az LG G4 után végre a G3-ra is megindult a Marshmallow frissítés, ami példaértékű a dél-koreai gyártó részéről. A G3 új szoftvere egyelőre csak Lengyelországban tölthető le PC-n keresztül, de rövid időn belül OTA-n is elérhetővé válhat. Ha itt minden jól megy, akkor hamarosan Európa többi részére is kiterjeszthetik a folyamatot. Bízunk benne, hogy ez már januárban megtörténik. Az LG ... Tovább »

Hamarosan Android 6.0-ra frissül az LG G3

Valamikor november közepén tűnt fel egy jelentés, amely azt állította, hogy decemberben az LG G3 is megkapja majd az Android 6.0-t. A szoftver nemrég átment az előzetes tesztelési fázison, és a dél-koreai vállalat hozzáférhetővé tette a forráskódot.  A korábbi jelentés alapján a szoftvert a hónap közepére vártuk, és ennek megfelelően most meg is érkezett. Félreértés ne essék, maga a frissítés még nem érhető el ... Tovább »

Már frissíthető Android 6.0-ra az LG G4

A Nexus készülékeket leszámítva még épphogy csak elkezdtek szállingózni az első Marshmallow frissítések, ám az LG határozottan ott van az elsők között, hiszen a G4-re már Európa-szerte elérhető az Android 6.0. Az LG nagyjából egy hónapja indította el a G4 Android 6.0-s frissítését Lengyelországban, amolyan teszt jelleggel, és nem sokra rá Dél-Koreában is kiadták az új szoftvert. A napokban pedig ... Tovább »

Ekkor kap Android 6.0-t az LG G3

Nemrég számoltunk be róla, hogy az LG G4 Android 6.0-s frissítése már megindult Dél-Koreában, és hamarosan más régiókba is eljuthat. Azonban az LG G3 tulajoknak sem kel már túlzottan sokat várni az új rendszerre. Egy friss jelentés szerint az LG tavalyi csúcsmobiljának Android 6.0-s frissítése már a tesztelés végső szakaszába ért, és hamarosan elérhetővé teszi a gyártó. Az új szoftver ... Tovább »

Az LG G4 és a G3 is hamar megkaphatja az Android 6.0-t

LG-G3-1

Néhány napja debütált az Android 6.0 végleges kiadása, amit az újabb Nexus modellek hamarosan meg is kapnak. Utána szépen lassan a gyártók is elkezdik majd frissíteni a készülékeiket, és talán az LG is ott lesz az élbolyban. Az LG mobiljai közül a G4 és a G3 minden bizonnyal az elsők között kapja majd meg a Marshmallow-ra épülő rendszert, legalábbis erről ... Tovább »