2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » LG G5

LG G5 cikkek

Így működnek a különféle duál kamerás rendszerek a telefonokban

Amióta a telefonokat felszerelték kamerákkal, a gyártók folyamatosan azon dolgoznak, hogy azok minél jobb képeket készítsenek. Korábban a gyártók megapixel “háborút” játszottak, azonban az elmúlt 1-2 évben már nem a megapixelekre gyúrnak. A fejlődés egyik fontos szakasza, hogy megjelentek a duál kamerás eszközök, amelyek jobb képminőséget és érdekes extra funkciókat ígérnek. Többféle megoldás is létezik a kétkamerás telefonok között, ezeket ... Tovább »

Megindult a Nougat frissítés az európai LG G5 modellekre

Miután a Samsung hazájában, Dél-Koreában, illetve az Egyesült Államokban eljutott a legújabb Android rendszer az LG G5 készülékekre, végre sorra került az öreg kontinens is.  Az idén megjelent LG G5 nem lett túlzottan sikeres, de ez nem volt ok arra, hogy a gyártó ne lássa el a legaktuálisabb rendszerrel a telefont. Az LG egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy a Nougat ... Tovább »

Megindult az LG G5 Android 7.0 frissítése

Örömhír a G5 tulajoknak: elérhetővé vált a Nougat frissítőcsomag Dél-Koreában az LG moduláris zászlóshajójára. Az LG azt is elárulta, hogy a világ más régióiban is heteken belül megindul az LG G5 frissítése, azaz ramélhetőleg már hazánban sem kell túl sokat várniuk a tulajoknak. Egyébként több jó funkció is érkezik majd az Andrpoid 7.0-val, de ezek javarészt nem lesznek túlzottan látványosak. Megújulnak ... Tovább »

Nem hívták vissza az G5-öt, mégis rengeteget bukott rajta az LG

Közismert tény, hogy a Samsung sokat bukott a Galaxy Note 7 visszahívásán. Nos, az LG-nek visszahívás nélkül is sikerül ugyanez a G5-tel. Az LG közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, és kiderül, hogy a mobilrészleg rekord veszteséget termelt, ami nagyrészt az LG G5 bukásának köszönhető. Ez már sorban a 6. negyedév, amelyben veszteséges az LG Mobile, miközben a vállalat ... Tovább »

Nem fogy jól az LG G5

Az LG G5 egy nagyon érdekes és egyedi csúcsmobil lett, ám úgy látszik, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, jóval kevesebb fogyott belőle a vártnál. Az LG G5 papíron egy remek mobil, hiszen a csúcsmodellekhez méltó hardvert (QHD kijelző, Snapdragon 820, 4 GB RAM, stb.) megfűszerezték olyan érdekességekkel, mint a duál hátlapi kamera vagy a moduláris fémház. Ezek ellenére ... Tovább »

LG G5 vs iPhone 6s Plus vs Galaxy S7 kamera teszt

Adott három csúcsmodell, amik egyaránt kiváló kamerákkal bírnak. De vajon az LG, az Apple vagy a Samsung készüléke teljesít jobban? Mutatunk egy látványos összehasonlító videót, amiből sok érdekesség kiderül. Kezdjük talán azzal, hogy senki se várjon egyértelmű nyertest, mindhárom készüléknek megvannak az erősségei és a gyengeségei, ráadásul az összehasonlító videó is elég szubjektív. Ennek ellenére érdemes végignézni. Az iPhone 6s Plus ... Tovább »

LG G5 hazai árak és megjelenés

Az LG G5 hamarosan hivatalosan is megjelenik Magyarországon, de már most is több webshop listázta a készüléket, így kiderültek a hazai árak. Az USA-ban április 1-jétől kapható a G5, és az ottani árazásból eddig is lehetett következtetéseket levonni, most viszont már konkrét, Magyarországra vonatkozó információink is vannak. A nagyobb hazai webshopok közül a Media Markt és a Speedshop kínálatában is feltűnt az új ... Tovább »

LG G5 kamera teszt (videó)

Az LG G5 egyik legnagyobb különlegessége a moduláris kialakítás, azonban a dupla hátlapi kamera is elég érdekes. De vajon mivel nyújt többet a két szenzor? Jobban teljesít a mobil fotózás terén, vagy csak egy ügyes marketingfogásról van szó? A PocketNow videójából remélhetőleg megkapjuk a választ. Az LG kicsit másként közelítette meg a dupla kamerás megoldást, mint mondjuk a HTC vagy a Huawei. ... Tovább »

LG G5 SE – Itt a csúcsmodell olcsóbb változata

Már többször hallhattunk az LG G5 Snapdragon 652-vel szerelt változatáról, amelyet végre maga a cég is felfedett a nagyközönség előtt. A készüléket elsősorban a fejlődő országok piacaira szánják. A mobilnak egy felettébb fura neve van: LG G5 SE. Igen, tudjuk, hasonlít arra a bizonyos almás telefonéra, amit nemrég mutattak be, de ezzel nagyjából véget is ér a párhuzamok sora az Apple termékével. ... Tovább »

Tesztelték az LG G5 vízállóságát

Az április elején forgalmazásba került, és Jason Stathammel reklámozott LG G5 egy szép, és minden ízében modern csúcskategóriás okostelefon számos erénnyel. A készülék hivatalosan nem vízálló, ám egy friss videótesztből kiderül, a telefon egész jól bírja az említett közeget.  Hajlítgatós, nyomorgatós strapateszt már volt a mobil főszereplésével, egy új rövidfilm azonban a vízzel szembeni ellenálló képességét vesézi ki. A telefont ... Tovább »