2017. szeptember 26.
Szerviz
Kezdőlap » LG G6

LG G6 cikkek

Mégis lesz kompaktabb LG G6 kiadás

Még áprilisban bukkant fel pár fotó egy állítólagos “LG G6 Mini”-ről, ám azóta semmi egyéb megerősítés nem érkezett a mobilról, így már kezdtünk lemondani róla. Most kiderült, hogy valóban lesz ilyen telefon, de más néven. Az egyik legismertebb mobilos kiszivárogtató, Evan Blass árult el részleteket a kompaktabb LG G6 variánsról, ami LG Q6 néven kerülhet majd forgalomba. Az újdonság M700 ... Tovább »

Állítólag ez most az 5 legjobb csúcsmobil

A Consumer Reports egy termékek értékelésével foglalkozó nonprofit szervezet, amely most kiadott egy friss toplistát a legjobbnak talált okostelefonokról. Az Apple valószínűleg nem örült az eredménynek… Az amerikai szervezet szerint a legjobb okostelefon a Galaxy S8+ lett, a második helyre pedig a sima Galaxy S8 került. A két mobil csak a kijelző és az akkumulátor méretében tér el, és egyaránt ... Tovább »

Bemutatkozott az LG G6+

Az LG a korábbi híreknek megfelelően bemutatta az LG G6+ nevű készüléket, ami sajnos nagyon kevés dologban különbözik az eredeti modelltől. Az LG G6+ mindössze annyiban tér el a G6-tól, hogy 32 vagy 64 GB helyett 128 GB-os a belső tárhelye, és támogatja a vezetéknélküli töltést. A készülékhez továbbá jár egy minőségi B&O PLAY fülhallgató. Ezeken kívül már csak a színekben ... Tovább »

Két új LG G6 kiadás jöhet

Az LG G6 meglehetősen pozitív fogadtatást kapott, különösen a nem túl sikeres G5 után, és állítólag a gyártó hamarosan két új változatot is piacra dob. Egy dél-koreai forrás szerint az LG egy G6 Pro és egy G6 Plus nevű modellel is készül, amelyek a hónap végén jelenhetnek meg a gyártó hazájában. Állítólag a G6 Plus lesz a legdrágább, a G6 ... Tovább »

Megjelent az LG G6 Magyarországon

Az LG hivatalosan is bejelentette, hogy hazánkban is megjelent az LG G6, ami a várthoz képest egész jó áron debütált. A legtöbb hivatalos forgalmazónál 200 ezer Ft körüli összegbe kerül az LG G6, de már szolgáltatói kínálatban is elérhető a mobil. A legjobb árat a Vodafone-nál találtuk, itt feltöltőkártyás csomagban már 164.490 Ft-ért elvihető a készülék. A Telenornál 192.480 Ft-os árat ... Tovább »

Felbukkant az LG G6 Mini

A legfrissebb hírek szerint egy kompaktabb LG G6 variánssal készül a dél-koreai gyártó, és néhány kiszivárgott fotónk is van a készülékről. A forrás szerint az kisebb modell 5.4 colos kijelzővel érkezik, és marad a vékony keret, illetve a 2:1-es képarány. Az újdonság hardveréről egyelőre nem tudni semmit, de minden bizonnyal gyengébb lesz, mint a nagy testvér, és így az ár ... Tovább »

A héten indul az LG G6 nemzetközi értékesítése, de van egy rossz hírünk

Eddig csak a gyártó hazájában, vagyis Dél-Koreában volt kapható az LG G6, most azonban bejelentették, hogy a héten megindul a nemzetközi forgalmazás. A magyarországi megjelenéssel kapcsolatban azonban van egy rossz hírünk… Az LG G6 nagyon pozitív fogadtatásban részesült a 2017-es MWC kiállításon, sok szakmai díjat és elismerést zsebelt be. Az egyik legfőbb újítás az 5.7 colos, 2:1-es képarányú, nagyon vékony ... Tovább »

LG G6 európai ár és megjelenés

Eddig csak pletykák voltak az LG G6 európai áráról, most azonban megérkeztek a hivatalos infók, és sajnos van egy rossz hírünk: kicsit drágább lesz a vártnál. Korábban 700 eurós árról olvashattunk az LG G6-tal kapcsolatban, ám most a német MediaMarkt weboldalán listázásra került a telefon, 750 eurós áron. Ez átszámolva 234 ezer forint, de simán lehet, hogy a 250 ezret ... Tovább »

Ezért lesz jó az LG G6 Snapdragon 821-es processzorral

Egyesek talán csalódottak amiatt, hogy az LG G6 “csak” Snapdragon 821-es processzorral érkezik, de a gyártó most elárulta, hogy ez miért jobb választás a Snapdragon 835-nél. 2011-2016: nyers erő növelés, 2017+: optimalizáció és stabilitás Az utóbbi években elképesztő üzemben növekedett a mobilos hardverek teljesítménye, és eljutottak arra a szintre, hogy ezt már szinte képtelenség kihasználni a mai szoftverekkel. Egyszerűen nincs olyan ... Tovább »

Kiderült az LG G6 ára

Az MWC-n hivatalosan is bemutatták az LG G6-ot, és most kiderült a készülék várható ára. Az legfrissebb hírek szerint az LG G6 ára 700 euró körül alakul majd Európában, ami teljesen reálisan hangzik, egyáltalán nem tűnik túlárazottnak a mobil. Nálunk persze ennél egy kicsit biztosan többe fog kerülni, olyan 220-230 ezer forintra számítunk. A megjelenésre valamikor március végén vagy április ... Tovább »