2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » LG G7

LG G7 cikkek

Óriási változások az LG-nél, ami már a G7-et is érinti

Az LG mobilrészlege új vezetőt kapott a tavalyi év végén Hwang Jeong-hwan személyében, aki gyökeres változtatásokat eszközölt. A vállalat nemrég bejelentette, hogy kevesebb csúcsmobilt fognak kiadni az eddigiekhez képest, és nagyon úgy néz ki, hogy a változtatás már a G7-re is kihatással lesz. A legfrissebb hírek szerint az LG Mobile új vezetője úgy döntött, hogy teljesen elölről kezdik az LG G7 ... Tovább »

Ilyen lehet az LG G7 előlapja

Hamarosan bemutatkozhat az LG új zászlóshajója, az LG G7, amelyről most kiszivárgott egy állítólagos kép. Az alábbi renderképen a forrás szerint az LG G7 dizájnja látható. Ami egyből feltűnik, hogy sokkal vékonyabb a kijelző körüli káva, de marad a 18:9-es, lekerekített szélű Full Vision megoldás. Ha valódi a kép, akkor nagyon durva, 90% fölötti kijelző/előlap aránnyal bír majd a készülék. ... Tovább »

LG G7 – OLED kijelzővel és 6 GB RAM-mal jöhet

Nemrég felröppentek olyan pletykák, amelyek szerint az LG G7 helyett más néven jön a gyártó új zászlóshajója, most azonban úgy néz ki, hogy mégsem lesz ilyen jellegű változás. Maga a név persze számunkra kevésbé fontos, a lényeg inkább a külső és a beltartalom, amikről most érdekes infók szivárogtak ki. Azzal kapcsolatban is volt némi ellentmondás mostanában, hogy az LG G7 ... Tovább »

Áprilisban jelenhet meg az LG új zászlóshajója

Egy koreai forrás – egy helyi szolgáltató – hivatalosan is megerősítette, hogy mikorra várható az LG következő zászlóshajója. Az okostelefonról persze még suttognak ezt-azt, aminek érdemes utánajárni. Szóval az LG hazájában tevékenykedő szolgáltató hivatalos nyilatkozatának értelmében a vadonatúj zászlóshajó áprilisban lesz elérhető. Más források hozzátették, hogy a telefon márciusban lesz leleplezve, tehát nem az MWC expón, mint az elődje. A ... Tovább »

Nem lesz LG G7, valami más jön helyette

Állítólag az LG komoly változásokat óhajt eszközölni idei felsőkategóriás okostelefonjai között, ami elsősorban a G szériás zászlóshajót érinti. A kérdéses mobil nem az LG G7 nevet fogja kapni, hanem valami mást – ha hihetünk a legújabb értesüléseknek. Ha minden igaz egy LG munkatárs a Digital Daily nevű sajtóorgánumnak azt nyilatkozta, hogy nem lesz LG G7, a dél-koreai vállalat zászlóshajója ugyanis ... Tovább »

Listázták a 2018-ban érkező Snapdragon 845-ös csúcsmobilokat

Kiszivárgott egy lista, amely számos 2018-as csúcsmobilról rántja le a leplet. Az egyik legelterjedtebb 2018-as csúcslapka kétségtelenül a Snapdragon 845 lesz, a legtöbb gyártó ezzel adja majd ki a zászlóshajóját. Az alábbi kiszivárgott listán időrendben láthatók ezek a készülékek: A kínai karakterek miatt nem mind egyértelmű, ezekről a mobilokról van szó: Samsung Galaxy S9/S9+ LG G7/G7+ Xiaomi Mi 7 HTC ... Tovább »

Fejlett íriszszkennert kaphat az LG G7

Napvilágra került szabadalmi dokumentumok alapján okkal feltételezhető, hogy az LG a következő zászlóshajóját, vagyis a G7-et egy továbbfejlesztett íriszszkennelő szerkezettel láthatja el. Ebben a pillanatban még nem sokat tudni a kisebbik dél-koreai vállalat új csúcsmobiljáról, így a rajongók számára biztosan érdekes lehet az alábbi pár sor.  Az újfajta biometrikus szenzor nem csupán a kijelző feloldásánál, de az érzékeny információk megóvásában ... Tovább »

A Galaxy S9 és az LG G7 is hamarabb jöhet a vártnál

Úgy néz ki belehúztak a dél-koreai gyártók, hiszen az LG és a Samsung is a szokásosnál hamarabb megmutathatja a 2018-as csúcskészülékét a nagyközönségnek. A Business Korea szerint már januárban felfedhetik a két zászlóshajót, ami elég szokatlan lenne, hiszen inkább február-március környékén szokott ez megtörténni. Nem titok, hogy az iPhone X elég nagy siker lett, még az extrém magas ár ellenére ... Tovább »

Friss infók az LG G7-ről

Bár egyelőre az LG G6 a jelenlegi zászlóshajó, nyilván a munkálatok szüntelen zajlanak az új készülékeken is. Idén még számíthatunk egy LG V30-ra, most azonban nem is erről, hanem a jövőre érkező LG G7-ről érkeztek információk. Az LG G6 esetében sajnos be kell érnünk a tavalyi Snapdragon 821-es lapkával, ami persze egyáltalán nem nevezhető gyengének, de van már újabb megoldás a ... Tovább »

Már készül a MediaTek 12 magos processzora

A tajvani MediaTek nemrég mutatta be a Helio X30 lapkakészletét, amely várhatóan a második negyedévben kerül majd bele a különféle okostelefonokba. Friss értesülések szerint az ázsiai cég azonban már készül az újabb nagy lépésre is: az következő csúcshardver 7 nanométeres gyártási eljárással fog készülni, és 12 magos lesz.  Egy friss jelentés értelmében a két nagy félvezetőgyártó, vagyis a MediaTek és TSMC egyesíti erőit ... Tovább »