2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » LG V30

LG V30 cikkek

LG V30 strapateszt

Zack Nelson, a JerryRigEverything nevű csatorna tulajdonosa nem arról híres, hogy különösebben kíméli az okostelefonokat, ugyanakkor kegyetlennek tűnő tevékenysége sok áldásos hozadékkal bír. Többek között egyáltalán nem hátrányos tudni egy méregdrága mobilról, hogy mégis mennyire bírja a karcolásokat, vagy éppen kell-e aggódnunk amiatt, hogy cipőfűzéskor elhajlik-e a zsebünkben. A legutóbbi áldozatok egyike az LG V30 volt, és összességében egész jól teljesített.  ... Tovább »

Erre a mobilra esküszik a Trónok Harca operatőre

A Trónok Harca sorozat vizuális világa megkerülhetetlen a mai médiafogyasztó számára, akár szereti valaki az HBO szériáját, akár nem, el kell ismerje: nem semmi képi világa van – és itt nem csak a CGI-re gondolunk. Így aztán bátran mondhatjuk, akárki is áll a kamerák mögött, az illető szakmai véleménye autentikusnak számít. David Franco, a sorozat operatőre most elárulja nekünk, melyik ... Tovább »

Bemutató videón az LG V30 szoftveres újításai

Talán nem túlzok azzal, hogy az LG V30 az egyik, ha nem a legütősebb friss csúcsmobil, ami ráadásul nem csak hardveresen hozott rengeteg újítást, hanem a szoftvere is tartogat meglepetéseket. Az LG nemrég kiadott egy rövid bemutató videót a V30 új rendszeréhez, érdemes végig nézni. Elsőként láthatjuk az új Always On kijelzőt, ami az OLED panelnek köszönhetően rendkívül hatékony lett. ... Tovább »

Itt az LG V30, nagyon ütős lett!

Végre hivatalosan is bemutatták az LG V30-at, ami egy valódi 2017-es csúcsmobil lett igazán mutatós külsővel és rengeteg érdekes extrával. A mobil dizájnja az LG G6-tal megkezdett irányvonalat viszi tovább, azaz itt is egy nagyon vékony kávákkal ellátott, lekerekített sarkakkal rendelkező kijelzőt kapunk. A képátló ezúttal 6 col, a felbontás QHD+, a használt technológia pedig P-OLED. Az előlapot egy kicsit ... Tovább »

Durva hangrendszert kap az LG V30

Egészen pontosan olyat, amilyen még soha nem volt okostelefon belsejében – állítja a dél-koreai gyártó. Csokorba szedtük a neves vállalat ígéreteit, állításait a közelgő csúcstelefon hangrendszerét illetően. Egy frissen közzétett sajtónyilatkozatban az LG V30 hangrendszerét méltatta a gyártó: 32 bites Advanced Hi-Fi Qualcomm DAC chip kerül a telefon belsejébe, ami sokkal több személyre szabható opciót kínál majd, mint az elődjében ... Tovább »

Az LG máris odavágott a Samsungnak a Note 8 miatt

Nem ritka, hogy a nagy mobilgyártók beszólnak egymásnak, ezúttal az LG döntött úgy, hogy provokálja kicsit a Samsungot a Note 8 bemutatója előtt. Hamarosan (itteni idő szerint délután 5-kor) kezdődik a Galaxy Note 8 bemutatója, ám az LG szerint érdemesebb inkább kivárni a V30-at, ami közvetlen vetélytársa lesz a Samsung mobiljának. Két videóban adott hangot véleményének a kisebbik dél-koreai gyártó. Az LG ... Tovább »

Sajtóképen az LG V30 – Gyönyörű lesz!

Különféle renderképeket már eddig is láthattunk a hamarosan érkező LG V30-ról, most azonban megérkezett az első valódinak tűnő sajtókép, amelyen minden fontosabb részlet remekül látszik! Az alábbi képet az egyik leghíresebb mobilos kiszivárogtató, Evan Blass tette közzé Twitteren, azaz szinte biztosra vehető, hogy valóban ilyen lesz az LG V30. Remekül néz ki a minimális kerettel ellátott, lekerekített sarkú kijelző, amit ... Tovább »

Érdekes szoftveres újításokkal jön az LG V30

Alig telt el egy kis idő azóta, hogy az LG felfedett néhányat a közeledő V30 hardveres tudásából, a vállalat úgy látta jónak, ha némi rálátást biztosít a készülék szoftverére is. A telefonon a dél-koreai gyártó által fejlesztett UX 6.0+ felhasználói felület fog futni, ami számos újdonsággal kecsegtet. Biztosan nem kevés felhasználóban lesz hiányérzet amiatt, hogy a széria korábbi tagjaival ellentétben ... Tovább »

Elképesztő kamerával jön az LG V30

Végre hivatalos információk is napvilágra kerültek az LG V30-at illetően, amelyeket maga a gyártó osztott meg a nagyközönséggel. A friss hírek a készülék kamerájával kapcsolatosak, amiről az LG azt állítja, hogy a legnagyobb apertúrát és a legtisztább lencséket fogja kapni, amiket valaha okostelefonban láttunk.  Az LG V30 hátuljára, akárcsak az elődje esetében duál kamerakészlet kerül, de a gyártó állítása szerint ... Tovább »

Hatalmas P-OLED kijelzővel jön az LG V30

Az LG kiadott egy hivatalos sajtóközleményt a hamarosan érkező csúcsmobiljáról, amelyből fontos részletek derülnek ki, ráadásul egy képet is közzétett a gyártó a készülékről. Az alábbi képen ugyan nem látszik a teljes készülék, csak az alja, de ez már legalább hivatalos, és így is elég sok minden leszűrhető belőle. Egyértelműen látható például, hogy a kijelző két oldalt enyhén hajlított lesz, ... Tovább »