2017. július 22.
Szerviz
Kezdőlap » LG V30

LG V30 cikkek

Letesztelték az LG V30-at

Az idei év második felében a V30 fogja meghatározni a felsőkategóriát az LG okostelefonok között. Miközben mindenki tűkön ülve várja újdonságot, az volt szíves tenni egy kört a GeekBench szintetikus tesztjében, így még nagyobb rálátásunk van a hardveres összetételére. Az ismeretlen személy által tesztelt okostelefon belsejében egy Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet dolgozott, nem kevesebb, mint 4 GB RAM társaságában. Ez ... Tovább »

Így nézhet ki az LG V30

Az LG G szériáján kívül a V családba tartozó készülékek reprezentálják a vállalat felsőkategóriás okostelefonjait. Az előbbiek az év első felében jelennek meg, utóbbiak pedig a második félévben igyekeznek elnyerni a prémium kategóriás eszközökre vágyó vásárlók kegyeit. A hamarosan érkező LG V30 végre megtekinthető renderképeken, mégpedig az OnLeaks néven futó szivárogtatónak köszönhetően. Számos állítólagos render került napvilágra, amelyek az alábbi videón is ... Tovább »

Üveg hátlap és vezetéknélküli töltés az LG V30-ban

Nemrég derült ki az LG V30 bemutatójának állítólagos időpontja, most pedig újabb részletek kerültek napvilágra a dél-koreai vállalat következő csúcsmodelljéről. Az egyik ismert mobilos kiszivárogtató, OnLeaks szerint az LG V30 az elődeivel ellentétben üveg hátlappal érkezik, azaz hasonló lesz a kialakítás a G6-hoz. Ez részben a vezetéknélküli töltés miatt is szükséges, ami állítólag benne lesz az újdonságban. Egyébként a G6 ... Tovább »

Erős ellenfelet kaphat a Note 8 az LG V30 személyében

Idén a következő LG csúcsmobil az LG V30 lesz, amelyet valószínűleg már tűkön ülve várnak a dél-koreai vállalat rajongói. Most kiderült néhány friss információ az újdonságról, többek között a bemutató várható helye és ideje. A telefon leleplezésére a berlini IFA kiállításon kerülhet sor, ami azt jelenti, hogy ez lesz az első LG zászlóshajó, melyet ezen a rendezvényen mutatnak be. Egész ... Tovább »

Kiszivárgott képeken az LG V30?

Kiszivárgott néhány állítólagos kép az LG V30-ról, ami a dél-koreai gyártó új csúcsmobilja lesz. Az alábbi képeken látható készülék sokban hasonlít az LG G6-ra, ennek is egy szinte káva nélküli, lekerekített sarkú “Full Vision” kijelzője van, a hátlapján pedig duál kamera látható. Nem kizárt, hogy valóban valami hasonló lesz az LG V30, de a készülék bemutatója csak szeptemberben várható, tehát ezek ... Tovább »

4 kamerával jöhet az új LG csúcsmobil

A duál kamera kiépítés egyre elterjedtebb az okostelefonos világban, aminek az LG is tevékeny és fontos része. Vegyük például az LG V10-et, amelynek duál előlapi kamerája volt, ehhez képest az LG V20-nak már a hátlapon volt ilyen megoldása. Ezen gondolatmeneten haladva az LG V30-nak elől is, meg hátul is duál kamerakiépítése kellene hogy legyen, és a legfrissebb hírek szerint ez ... Tovább »

Durva hardverrel jöhet az LG V30

Hála a Samsungnak az LG G6-nak nem fog megadatni a lehetőség, hogy Qualcomm Snapdragon 835-tel, vagyis az idei év zászlóshajókba szánt lapkájával kerüljön forgalomba. Ennek ellenére azt javasoljuk az LG rajongóknak, ne kámpicsorodjanak el, mert egy másik idei csúcsmobil már ezzel a chipsettel fog debütálni a gyártótól. Az LG V20 utódjáról van szó. Az LG V30-cal kapcsolatos értesülések Kínából erednek, ... Tovább »

Plusz kijelző helyet más extrát kaphat az LG V30

Az LG V10 egyik legnagyobb extrája a másodlagos megjelenítő volt, ami az 5.7 colos elsődleges képernyő felett helyezkedett el. A plusz megjelenítő extra funkciókkal vértezte fel a készüléket, és a hagyományt folytatta az utód, az LG V20 is. A következő generációból azonban ez már ki fog maradni – legalábbis állítólag. Ha a népszerű szivárogtatónak, Evan Blass-nak igaza van – sűrűbben szokott így ... Tovább »