2018. március 23.
Szerviz
Kezdőlap » Messenger Lite

Messenger Lite cikkek

Fontos frissítést kapott a Messenger Lite

A népszerű csevegőprogram “könnyített” verziója egyre nagyobb népszerűségnek örvend, éppen ezért remek hír, hogy folyamatosan fejlesztik, bővítik az appot, ezúttal ráadásul egy igen népszerű funkció került bele. Aki esetleg nem ismerné, a Messenger Lite azért népszerű, mert a gyengébb készülékeken is tökéletesen fut, jobban takarékoskodik az rendelkezésre álló erőforrásokkal, és lassabb mobilnet is elég neki. Alig 10 MB-ot foglal, ráadásul ... Tovább »

Mérföldkőhöz ért a Messenger Lite

Még egy éves sincs, hogy megjelent a Facebook Messenger takarékos verziója, de már rengetegen használják, és most egy igen komoly mérföldkövet ért el az alkalmazás. Tavaly októberben jelentette be a Facebook a Messenger Lite-ot, ami spórol az adatforgalommal, és gyengébb telefonokon is elfut. Úgy látszik hatalmas az igény rá, ugyanis már átlépte az 50 millió letöltést az app a Play ... Tovább »

Itt a Facebook Messenger takarékos változata

Végre Magyarországon is megjelent a Messenger Lite, ami a már jól ismert csevegő egyszerűsített, takarékos változata. A letöltés ingyenes, érdemes kipróbálni! A Messenger Lite tavaly októberben jelent meg, de akkor még csak néhány országban lehetett hivatalosan letölteni. Most viszont világszerte (150 országban) elérhetővé tették az alkalmazást Androidon. (Persze ha valaki leszedte az APK-t, akkor eddig is fel lehetett telepíteni.) A ... Tovább »

Eleged van a Messengerből? Nemrég frissült a Lite verzió!

Ha nem szívleled a memóriazabáló, telefonlassító Messenger alkalmazást, zavar az új Napom funkció, és a hamarosan megjelenő hirdetésekre sem vagy kíváncsi, akkor próbáld ki Messeneger Lite-ot! A tavaly megjelent Messenger Lite már a 4.1-es verziónál tart, és továbbra is rengeteg előnye van: Kicsi, kevés helyet foglal, pillanatok alatt telepíthető. Egyszerű, gyorsan betölt, és tudja a fontosabb alapfunkciókat. Kevés adatforgalmat generál, és akár lassabb 2G-s ... Tovább »

Adatforgalom-csökkentő mód a Messengerben

A nemrég bevezetett Messenger Day, illetve az app felületének teljes átszabása nem aratott túl nagy sikert a felhasználók körében, de most végre egy valóban hasznos újítás látott napvilágot, amivel jelentős adatforgalmat spórolhatunk. A Facebook Messenger hamarosan egy “Data Saver”, azaz adatforgalom-csökkentő móddal fog bővülni. Ha ezt bekapcsoljuk, akkor a kapott képek és videók nem fognak automatikusan betöltődni, csak akkor, ha rájuk ... Tovább »

A Facebook bejelentette a Messenger Lite alkalmazást

A Facebook Lite mintájára a közösségi óriás bejelentette a Messenger Lite-ot, ami spórol az adatforgalommal, és gyengébb telefonokon is elfut. Ha nem szívleled a memóriazabáló, telefonlassító Messenger alkalmazást, de jól jönne egy egyszerű facebookos üzenetküldő app, akkor a Messneger Lite-nak bizonyára örülni fogsz. A vállalat a mai napon jelentette be új alkalmazását, ami lassabb mobilnettel is használható, kevesebb adatot forgalmaz, és gyengébb ... Tovább »