2017. március 29.
Szerviz
Kezdőlap » Nokia 3310 (2017)

Nokia 3310 (2017) cikkek

Világszerte egyszerre jelennek meg az új Nokia mobilok

Több új Nokia mobil is bemutatkozott idén, kaptunk három androidos okostelefont, és egy új Nokia 3310-et. Ha érdekel hogy mikor jelennek meg az újdonságok, akkor érdemes tovább olvasnod! A forgalmazásért felelős HMD Global elárulta a NokiaPowerUser nevű magazinnak, hogy az új Nokia mobilok 120 országban egyszerre kerülnek majd piacra, valamikor a második negyedévben. Persze ennél pontosabb időszakot is tudunk mondani, ... Tovább »

Kiderült mikor jelennek meg az új Nokia mobilok

A Nokia egyik vezetője elárulta, hogy mikortól lesznek kaphatóak a gyártó új mobiljai, és Magyarország is említésre került. A vállalat kelet-európai marketingjéért felelős vezetője, Tomislav Himbele egy horvát techportálnak adott interjúban elárulta, hogy a Nokia 3310 és a többi új Nokia mobil május közepe és június eleje között fog megjelenni ebben a régióban. Az eredetileg bejelentett árakhoz képest azonban lehet némi ... Tovább »

Hatalmas az érdeklődés az új Nokia 3310 iránt

Az új Nokia 3310 nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, de az érdeklődés kétségtelenül hatalmas a mobil iránt, állítólag rengetegen rendelték már elő. A legtöbben azt hiányolják a Nokia 3310 2017-es kiadásában, hogy nem hasonlít eléggé az eredeti, 2000-es modellre, így nincs meg az igazi nosztalgiafaktora. A gyártó mindenesetre már most elérte a készülékkel a célját, hiszen mindenki róluk ... Tovább »

Itt a méregdrága Nokia 3310 titánium házzal

Ha esetleg a nemrég bemutatott új Nokia 3310 nem nyerte el a tetszésed, vagy túl snassznak találod a készüléket, akkor az alábbi prémium kiadás érdekes lehet számodra, persze csak ha van rá egy rakat pénzed, és nem mellesleg imádod Putyint. Hogy jön ide Putyin? Nos, ezt a Nokia 3310 kiadást Oroszország vezetőjének dedikálták. Megtalálható rajta Vlagyimir Putyin arcképe, sőt, még ... Tovább »

Rövid videón az új Nokia 3310 és a megújult Snake

A finn vállalat nemrég hivatalosan is bemutatta az új Nokia 3310-et, amiről már részletesen be is számoltunk, most viszont nézzük meg működés közben is a telefont. A Nokia 3310 új kiadása színes kijelzőt, kamerát és megújult dizájnt kapott, de utóbbi sajnos nem nyerte el mindenki tetszését. Ha azonban mégis érdekel a mobil, akkor érdemes megnézni az alábbi rövid bemutató videót, amelyen ... Tovább »

Hivatalos az új Nokia 3310 (2017)

A finn gyártó a nosztalgia kedvéért elkészítette az új Nokia 3310-et, ami a legendás telefon modernizált kiadása. Nézzük milyen lett! A 2017-es Nokia 3310 megtartotta a szokásos nyomógombos kialakítást, és a dizájn is emlékeztet némileg az eredeti készülékre, de azért elég sokat változtattak rajta. A monokróm kijelzőt egy színes, 2.4 colos panelre cserélték, ami QVGA (320×240) felbontással bír, és állítólag ... Tovább »

Itt vannak a Nokia új mobiljai

Végre lezajlott a Nokia régóta várt új bemutatója, és szerencsére nem kellett csalódnunk, minden a várakozások szerint történt. Az Nokia első igazán fontos bejelentése a mai napon az volt, hogy a Nokia 6 globálisan is megjelenik. A mobil Kínában hatalmas siker lett, és egész biztos, hogy más piacokon is népszerű lesz. Röviden a mobilról: A fémházas Nokia 6 egy 5.5 colos Full HD ... Tovább »

Kiderült milyen lehet a 2017-es Nokia 3310

Eddig nagyon keveset tudtunk a hamarosan érkező új, 2017-es Nokia 3310-ről, most viszont több érdekes részlet is kiderült. Friss hírek szerint az új kiadás is egy “butatelefon” lesz, és csak keveset változik a dizájn. A készülék valamivel könnyebb és karcsúbb lesz, mint az eredeti modell, és egy kicsit nagyobb, színes kijelzőt kap, de marad a régi nyomógombos kialakítás. Az alábbihoz hasonló ... Tovább »

Érdekes koncepcióképen a Nokia 3310 új kiadása

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Nokia hamarosan bemutatja a legendás 3310 modernizált változatát, és valaki készített is egy nagyon érdekes koncepciót az újdonságról. Evan Blass (@evleaks) szivárogtatta ki, hogy érkezik az új Nokia 3310, és ő nagyon ritkán szokott tévedni, azaz nincs okunk kételkedni az információ valóságtartalmában. Azt is elárulta, hogy a készülék 59 euróba (~18 ezer Ft) kerül majd ... Tovább »