2017. április 30.
Szerviz
Kezdőlap » Nokia 3310 (2017)

Nokia 3310 (2017) cikkek

Jövő héten jelenik meg az új Nokia 3310

Hamarosan megérkezik Európába a régóta várt új Nokia 3310 (2017), ám egy kicsit többe kerül majd a vártnál. Nézzük mire számíthatunk! Eddig csak annyit lehetett hivatalosan tudni, hogy a második negyedévben jelelik meg a Nokia 3310 új kiadása, nemrég azonban kiderült, hogy a jövő héttől kezdve több európai országban is kapható lesz. A legtöbb helyen azt írják, hogy április 28-ról ... Tovább »

Világszerte egyszerre jelennek meg az új Nokia mobilok

Több új Nokia mobil is bemutatkozott idén, kaptunk három androidos okostelefont, és egy új Nokia 3310-et. Ha érdekel hogy mikor jelennek meg az újdonságok, akkor érdemes tovább olvasnod! A forgalmazásért felelős HMD Global elárulta a NokiaPowerUser nevű magazinnak, hogy az új Nokia mobilok 120 országban egyszerre kerülnek majd piacra, valamikor a második negyedévben. Persze ennél pontosabb időszakot is tudunk mondani, ... Tovább »

Kiderült mikor jelennek meg az új Nokia mobilok

A Nokia egyik vezetője elárulta, hogy mikortól lesznek kaphatóak a gyártó új mobiljai, és Magyarország is említésre került. A vállalat kelet-európai marketingjéért felelős vezetője, Tomislav Himbele egy horvát techportálnak adott interjúban elárulta, hogy a Nokia 3310 és a többi új Nokia mobil május közepe és június eleje között fog megjelenni ebben a régióban. Az eredetileg bejelentett árakhoz képest azonban lehet némi ... Tovább »

Hatalmas az érdeklődés az új Nokia 3310 iránt

Az új Nokia 3310 nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, de az érdeklődés kétségtelenül hatalmas a mobil iránt, állítólag rengetegen rendelték már elő. A legtöbben azt hiányolják a Nokia 3310 2017-es kiadásában, hogy nem hasonlít eléggé az eredeti, 2000-es modellre, így nincs meg az igazi nosztalgiafaktora. A gyártó mindenesetre már most elérte a készülékkel a célját, hiszen mindenki róluk ... Tovább »

Itt a méregdrága Nokia 3310 titánium házzal

Ha esetleg a nemrég bemutatott új Nokia 3310 nem nyerte el a tetszésed, vagy túl snassznak találod a készüléket, akkor az alábbi prémium kiadás érdekes lehet számodra, persze csak ha van rá egy rakat pénzed, és nem mellesleg imádod Putyint. Hogy jön ide Putyin? Nos, ezt a Nokia 3310 kiadást Oroszország vezetőjének dedikálták. Megtalálható rajta Vlagyimir Putyin arcképe, sőt, még ... Tovább »

Rövid videón az új Nokia 3310 és a megújult Snake

A finn vállalat nemrég hivatalosan is bemutatta az új Nokia 3310-et, amiről már részletesen be is számoltunk, most viszont nézzük meg működés közben is a telefont. A Nokia 3310 új kiadása színes kijelzőt, kamerát és megújult dizájnt kapott, de utóbbi sajnos nem nyerte el mindenki tetszését. Ha azonban mégis érdekel a mobil, akkor érdemes megnézni az alábbi rövid bemutató videót, amelyen ... Tovább »

Hivatalos az új Nokia 3310 (2017)

A finn gyártó a nosztalgia kedvéért elkészítette az új Nokia 3310-et, ami a legendás telefon modernizált kiadása. Nézzük milyen lett! A 2017-es Nokia 3310 megtartotta a szokásos nyomógombos kialakítást, és a dizájn is emlékeztet némileg az eredeti készülékre, de azért elég sokat változtattak rajta. A monokróm kijelzőt egy színes, 2.4 colos panelre cserélték, ami QVGA (320×240) felbontással bír, és állítólag ... Tovább »

Itt vannak a Nokia új mobiljai

Végre lezajlott a Nokia régóta várt új bemutatója, és szerencsére nem kellett csalódnunk, minden a várakozások szerint történt. Az Nokia első igazán fontos bejelentése a mai napon az volt, hogy a Nokia 6 globálisan is megjelenik. A mobil Kínában hatalmas siker lett, és egész biztos, hogy más piacokon is népszerű lesz. Röviden a mobilról: A fémházas Nokia 6 egy 5.5 colos Full HD ... Tovább »

Kiderült milyen lehet a 2017-es Nokia 3310

Eddig nagyon keveset tudtunk a hamarosan érkező új, 2017-es Nokia 3310-ről, most viszont több érdekes részlet is kiderült. Friss hírek szerint az új kiadás is egy “butatelefon” lesz, és csak keveset változik a dizájn. A készülék valamivel könnyebb és karcsúbb lesz, mint az eredeti modell, és egy kicsit nagyobb, színes kijelzőt kap, de marad a régi nyomógombos kialakítás. Az alábbihoz hasonló ... Tovább »

Érdekes koncepcióképen a Nokia 3310 új kiadása

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Nokia hamarosan bemutatja a legendás 3310 modernizált változatát, és valaki készített is egy nagyon érdekes koncepciót az újdonságról. Evan Blass (@evleaks) szivárogtatta ki, hogy érkezik az új Nokia 3310, és ő nagyon ritkán szokott tévedni, azaz nincs okunk kételkedni az információ valóságtartalmában. Azt is elárulta, hogy a készülék 59 euróba (~18 ezer Ft) kerül majd ... Tovább »