2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Nokia 9

Nokia 9 cikkek

A Nokia bejelentette: nagy dobással készül februárban!

Nem olyan rég indult újra a Nokia telefonok gyártása és forgalmazása a HMD jóvoltából, és kaptunk is korrekt készülékeket, de igazán érdekes, előremutató fejlesztést eddig nem villantott a vállalat. Ez azonban nem sokáig lesz így! A HMD egyik vezetője nemrég azt írta Twitteren, hogy valami izgalmassal készülnek a február végén kezdődő MWC expóra, és a korábbi hírek szerint legalább egy ... Tovább »

A Nokia 10 lehet a gyártó legerősebb 2018-as csúcsmobilja

Elég sokat lehet mostanában hallani a hamarosan érkező Nokia 9-ről, ám nem ez lesz a vállalat legütősebb zászlóshajója idén, ugyanis készülnek egy Nokia 10-zel is. A Nokia 9 már valamikor az év elején bemutatkozhat, ám ebben még “csak” Snapdragon 835 fog ketyegni az eddigi információk szerint. Ez persze egy nagyon erős hardver, de a 2018-as csúcskészülékek többsége már az újabb ... Tovább »

Megint feltűnt a Nokia 9, és kép is van róla

A Nokia 9 ismét a reflektorfénybe került, elsősorban azért, mert újabb hivatalos szervnél kapta meg a forgalomba kerüléshez szükséges tanúsítványokat, és egyúttal – újra – lelepleződött néhány fontosabb jellemzője. Ezek mellé van még egy kiszivárgott renderképünk is, hogy szabadon tudjatok gyönyörködni a készülékben, már ha a kép valóban a kérdéses telefont ábrázolja. Hála az FCC irodájának megismerhetünk ezt-azt a Nokia ... Tovább »

Megvan, mikor érkeznek az új Nokia csúcsmobilok

A Nokia 9-cel kapcsolatban már számos értesülés és pletyka látott napvilágot, hogy ezt a népszerű közhelyet használjuk, és most újabb okosságok kerültek ki a világhálóra a finnek felsőkategóriás mobilját illetően. A kínai eredetű jelentés értelmében a készülék már a következő hónapban bemutatásra kerülhet, és ami azt illeti, nem érkezik egyedül.  A HMD – tudjátok, ez a cég felel a Nokia ... Tovább »

Lenyűgöző videón a Nokia 9 várható dizájnja

Egyelőre jobb, ha nem tartjuk vissza a lélegzetünket a Nokia 9 bemutatójáig, ugyanakkor a pletykák, az értesülések egyre csak szaporodnak. Az interneten csak @OnLeaks néven ismert szivárogtatónak köszönhetően lélegzetelállító koncepcióvideón csodálhatjuk meg a finnek készülőfélben lévő csúcskategóriás okostelefonját.  A videó alapjául azok a renderek szolgának, amelyeket szintén a bevezetőben említett szivárogtató tett közzé a múlt héten. A renderek klasszak, de ... Tovább »

Kiszivárgott a Nokia 9 dizájnja

Jelenleg a Nokia 8 a gyártó zászlóshajója, ám hamarosan jöhet egy új, még komolyabb modell. A Nokia 9-ről eddig nem volt hiteles kép, pusztán néhány koncepció, most azonban megbízható forrásból érkeztek renderképek és egy videó is. Az egyik ismert kiszivárogtató, OnLeaks tett közzé egy videót, amelyen a Nokia 9 3D-s modellje látható. Állítólag a készülék valós paraméterei alapján készült a ... Tovább »

Kékben is jól mutathat a Nokia 9

Korábban már megtekinthettük, hogy miként fog festeni a bemutatás előtt álló Nokia 9 csúcsmobil, ám ezúttal egy valódi eye candy-t hoztunk a finn cég rajongói számára. Persze egy átlagos okostelefonok iránt érdeklődő egyén sem hiszem, hogy kifogást találna a zászlóshajó kék színű kiszerelésében, amelynek pazar külalakjáról most egy frissen kiszivárgott állítólagos kép tanúskodik. A legújabb színárnyalat a “Polished Blue” fantázianevet ... Tovább »

Gyönyörű lehet az új Nokia 9 csúcsmobil

Már több forrás is megerősítette, hogy hamarosan egy újabb Nokia csúcsmobil jön, ami Nokia 9 néven kerül majd forgalomba, és már meg is érkeztek az első állítólagos képek a készülékről! Elsőként az alábbi kép került napvilágra, amelyen egymás mellett látható a Nokia 2 és a Nokia 9. Egyelőre egyik mobil sem került még bemutatásra, de a Nokia 2-ről már biztosan lehet ... Tovább »

Android 8.0-val érkezik a Nokia 9

A finn Nokia érkezőfélben lévő csúcskészülékét már többször tesztelték, így van némi elképzelésünk arról, hogy milyen lesz a Nokia 9. Az eddigi tesztekben a telefonon Android 7.1.1 Nougat rendszer futott, ám a legfrissebb eredmények azt mutatják, hogy a felsőkategóriás mobil már a frissen bemutatott Android Oreóval érkezhet. Természetesen ez senkit nem kellene, hogy meglepjen, hiszen mégiscsak a vállalat zászlóshajójáról van szó, ... Tovább »

A Nokia 8-nál sokkal ütősebb lehet a Nokia 9

A korábbi pletykákban volt némi kavarodás, hogy az új Nokia csúcsmobil milyen néven jön (Nokia 8 vagy Nokia 9), de nemrég hivatalosan is leleplezte a gyártó a Nokia 8-at. Most azonban elárulták, hogy egy másik újdonság is készül. A Nokia mobilokért felelős HMD Global szóvivője elérulta, hogy dolgoznak egy új készüléken, ami nagyobb lesz a Nokia 8-nál. A cél pedig ... Tovább »