2017. november 18.
Szerviz
Kezdőlap » Nokia 9

Nokia 9 cikkek

Lenyűgöző videón a Nokia 9 várható dizájnja

Egyelőre jobb, ha nem tartjuk vissza a lélegzetünket a Nokia 9 bemutatójáig, ugyanakkor a pletykák, az értesülések egyre csak szaporodnak. Az interneten csak @OnLeaks néven ismert szivárogtatónak köszönhetően lélegzetelállító koncepcióvideón csodálhatjuk meg a finnek készülőfélben lévő csúcskategóriás okostelefonját.  A videó alapjául azok a renderek szolgának, amelyeket szintén a bevezetőben említett szivárogtató tett közzé a múlt héten. A renderek klasszak, de ... Tovább »

Kiszivárgott a Nokia 9 dizájnja

Jelenleg a Nokia 8 a gyártó zászlóshajója, ám hamarosan jöhet egy új, még komolyabb modell. A Nokia 9-ről eddig nem volt hiteles kép, pusztán néhány koncepció, most azonban megbízható forrásból érkeztek renderképek és egy videó is. Az egyik ismert kiszivárogtató, OnLeaks tett közzé egy videót, amelyen a Nokia 9 3D-s modellje látható. Állítólag a készülék valós paraméterei alapján készült a ... Tovább »

Kékben is jól mutathat a Nokia 9

Korábban már megtekinthettük, hogy miként fog festeni a bemutatás előtt álló Nokia 9 csúcsmobil, ám ezúttal egy valódi eye candy-t hoztunk a finn cég rajongói számára. Persze egy átlagos okostelefonok iránt érdeklődő egyén sem hiszem, hogy kifogást találna a zászlóshajó kék színű kiszerelésében, amelynek pazar külalakjáról most egy frissen kiszivárgott állítólagos kép tanúskodik. A legújabb színárnyalat a “Polished Blue” fantázianevet ... Tovább »

Gyönyörű lehet az új Nokia 9 csúcsmobil

Már több forrás is megerősítette, hogy hamarosan egy újabb Nokia csúcsmobil jön, ami Nokia 9 néven kerül majd forgalomba, és már meg is érkeztek az első állítólagos képek a készülékről! Elsőként az alábbi kép került napvilágra, amelyen egymás mellett látható a Nokia 2 és a Nokia 9. Egyelőre egyik mobil sem került még bemutatásra, de a Nokia 2-ről már biztosan lehet ... Tovább »

Android 8.0-val érkezik a Nokia 9

A finn Nokia érkezőfélben lévő csúcskészülékét már többször tesztelték, így van némi elképzelésünk arról, hogy milyen lesz a Nokia 9. Az eddigi tesztekben a telefonon Android 7.1.1 Nougat rendszer futott, ám a legfrissebb eredmények azt mutatják, hogy a felsőkategóriás mobil már a frissen bemutatott Android Oreóval érkezhet. Természetesen ez senkit nem kellene, hogy meglepjen, hiszen mégiscsak a vállalat zászlóshajójáról van szó, ... Tovább »

A Nokia 8-nál sokkal ütősebb lehet a Nokia 9

A korábbi pletykákban volt némi kavarodás, hogy az új Nokia csúcsmobil milyen néven jön (Nokia 8 vagy Nokia 9), de nemrég hivatalosan is leleplezte a gyártó a Nokia 8-at. Most azonban elárulták, hogy egy másik újdonság is készül. A Nokia mobilokért felelős HMD Global szóvivője elérulta, hogy dolgoznak egy új készüléken, ami nagyobb lesz a Nokia 8-nál. A cél pedig ... Tovább »

Idén jön az első Dual Zeiss kamerás Nokia csúcsmobil

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Nokia telefonokért felelős HMD egy új, hosszú távú megállapodást kötött a Zeiss-szel, és most úgy néz ki, hogy ennek még idén megérkezik az első gyümölcse. Idén még nem kaptunk valódi Nokia csúcsmobilt, de a pletykákban szerepel egy Nokia 8 és egy Nokia 9 is, amelyekről már elég sok hírt olvashattunk. Szóba került többek között a ... Tovább »

Hivatalos: visszatérnek a Zeiss kamerás Nokia telefonok

Már korábban is voltak pletykák arról, hogy újra partneri kapcsolatra lép a Nokia és a Zeiss, most pedig végre hivatalossá vált a dolog. A két vállalat közös munkája 2004-ben kezdődött, aminek eredményeképpen a 2005-ös N-széria már Zeiss optikával érkezett. Később a Lumia telefonokkal folytatódott az együttműködés, amin egy egész sor PureView kamerával szerelt mobilt eredményezett, például a 41 megapixeles Lumia 1020-at. ... Tovább »

AnTuTu teszten járt a Nokia 9

Egyre több helyen bukkan fel a finnek új csúcsmobilja, a Nokia 9, azaz már nem lehet messze a bemutató. Legutóbb az AnTuTu buktatta le a készülék főbb specifikációit, nézzük mik derültek ki! Az alábbi adatlap az AnTuTu weboldalán jelent meg, azaz teljesen hiteles, és bár a készülék által elért pontszámot nem tették közzé. a fontosabb specifikációk remekül látszanak. Az új Nokia ... Tovább »

8 GB RAM-mal tesztelték az egyik új Nokiát

Rengeteg pletykát és kiszivárgott információt hallhattunk már a Nokia új mobiljairól, amelyek a nyár folyamán debütálhatnak, most viszont az egyik tesztprogramban tűnt fel egy érdekes prototípus. Nemrég 4 GB RAM-mal bukott le az egyik új Nokia csúcsmobil, minden bizonnyal a Nokia 9, és a Geekbench többmagos tesztjében minden eddigi okostelefonnál több pontot kapott, azaz nagyon érősnek ígérkezik. Most pedig egy másik ... Tovább »