2018. január 20.
Szerviz
Kezdőlap » Note 4 Lollipop

Note 4 Lollipop cikkek

Samsung Galaxy Note 4 – Európába is megérkezett az Android 5.1.1

A Samsung az élen jár a telefonjai Android rendszerének frissítésében, már több középkategóriás eszközük is megkapta az 5.1.1-et. A tavaly bemutatott Galaxy Note 4 csúcsphablet azonban eddig kimaradt a frissített eszközök listájáról, legalábbis Európában. Egy korábbi cikkben említettük, hogy az amerikai Sprint szolgáltató ügyfelei számára már elérhetővé vált az új rendszer. Az új szoftver fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz, javítja az ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 – videón az Android 5.0.1-es szoftver!

Samsung-Galaxy-Note-4-feher

A Samsung Galaxy Note 4 és a Note Edge valószínűleg már egyből Android 5.0.1-re frissülnek majd, és most videón is láthatjuk, hogy hogyan fog kinézni a két csúcsmodell TouchWiz felülete. Kapunk jó pár újítást, de a változás azért nem lesz annyira szembetűnő, mint egy gyári Lollipop esetében, ahol a kinézet teljes egészében átalakult a Material Design jegyében. A TouchWiz jellege ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 – úton az Android 5.0 Lollipop!

Még több, mint egy hetet kell várni az Android 5.0 Lollipop debütálására, hiszen november 3-án jelenik meg a Nexus 9 és a Nexus Player. Ezután elsőként a korábbi Nexus modellek frissülnek majd, de vajon mi a helyzet a Samsung csúcsmobiljaival? A dél-koreai gyártó friss Twitter bejegyzéséből akár arra is következtethetünk, hogy jóval közelebb van a Galaxy Note 4 Lollipop frissítése, ... Tovább »