2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » OnePlus 2

OnePlus 2 cikkek

Megindult a OnePlus mobilok Android 6.0-s frissítése

A gyártó hivatalos fórumán jelentette be, hogy a OnePlus One és a OnePlus 2 készülékekre elkészült az Android Marshmallow adaptációja. Kezdjük az eredeti zászlóshajó-gyilkossal, a One-nal. Köztudott, hogy ez a mobil eredetileg a Cyanogen szoftverével, a CyanogenOS-szel került forgalomba. A mobilhoz ugyan később kiadták a OnePlus saját, OxygenOS névre keresztelt skinjét is, azonban az Android 6.0-s frissítés az előbbi változatra értendő. ... Tovább »

Véglegesen lecsökkent a OnePlus 2 ára

Ha sűrűn olvasod a Napidroidot, akkor biztosan nem ismeretlen számodra a zászlóshajógyilkos OnePlus 2. A gyártásáért felelős kínai vállalat fejesei folyamatosan azon töprengenek, miként tehetnék termékeiket és a cégüket még népszerűbbé, éppen ezért nem restek az újításokra vagy az akciókra. Ezek a rendkívül szimpatikus emberek úgy döntöttek, olcsóbbá teszik a OnePlus 2-t, ráadásul véglegesen.  Tényleg nem nyugszanak egy percet sem ... Tovább »

Végleg meghívómentes lesz a OnePlus 2

A OnePlus a nemrég véget ért Black Friday akciója után már be is jelentette a következő nagy dobását: december 5-től végleg meghívómentessé válik a 2016-os zászlóshajó-gyilkos.  A OnePlusnak két oka is van az ünneplésre: a megszokott karácsonyi mizéria mellett ugyanis a 2. szülinapját is most fogja ünnepelni a gyártó. Ennek örömére új akciókkal készülnek. Vagyis nem teljesen újakkal… A karácsonyi ... Tovább »

Black Friday akciók a OnePlusnál

A OnePlus sem szeretne kimaradni az idei Black Friday/Cyber Monday őrületből, ezért a gyártó rengeteg akcióval, sőt, még egy új termék debütálásával is készül az alkalomra. Kezdjük a legfontosabbal, a kínai cég ugyanis a mai naptól kezdve egészen november 30-ig meghívó nélkül kínálja a két 2015-ös mobilját, a OnePlus 2-t és a OnePlus X-et. A készülékek ára ugyan nem fog ... Tovább »

Ekkor frissülnek Android 6.0-ra a OnePlus mobilok

oneplus-one

Több gyártóhoz hasonlóan a OnePlus mobilok Android 6.0-s frissítéséről is érkeztek hírek, ráadásul ezek hivatalos információk: 2016-ban jön a Marshmallow. A kínai gyártó a saját fórumán nyilatkozott a legújabb Android átiratának állapotáról. Mindhárom mobil meg fogja kapni a Marshmallowt, igaz a legrégebbi készülékük, a One is mindössze másfél éves, szóval ez nem olyan meglepő. Kezdjük is a 2014-es zászlóhajó-gyilkossal. Ez a ... Tovább »

Mostantól biztosítást is köthetsz az új OnePlus mobilodra

A kínai gyártó bejelentette, hogy az újonnan vásárolt OnePlus 2 és OnePlus X készülékekre mostantól biztosítást is köthetünk, ami választhatóan 1 vagy 2 év teljes körű védelmet nyújt majd. Az On-Guard névre keresztelt szolgáltatás szinte bármilyen meghibásodásra vonatkozik, legyen az valamilyen törés (pl. betört képernyő), leejtésből származó sérülés, folyadék okozta károsodás, vandalizmus stb. A dolog egyébként a német Simplesurance nevű ... Tovább »

Ez most a 10 legerősebb androidos mobil

Véget ért az idei harmadik negyedév, és ennek alkalmából az AnTuTu kiadta legfrissebb toplistáját, amelyben a legerősebb okostelefonokat rangsorolja. Nézzük, mely mobilok fértek bele a top 10-be! Az AnTuTu szerint jelenleg a Meizu Pro 5 a legizmosabb androidos okostelefon, ami mondjuk nem is annyira meglepő, hiszen a bivalyerős Exynos 7420 hajtja, és a Samsung mobiljaival (2-5. hely) ellentétben QHD helyett ... Tovább »

A Meizu trollkodik a OnePlusszal

A OnePlus nemrég szervezett egy “nyereményjátékot”, amiben a nyertesek eladományozhatták a 2015-ös Samsung csúcsmobiljaikat egy OnePlus 2-ért cserébe. A Meizu most ennek pont az ellenkezőjét találta ki, ugyanis egy OP2-t egy Meizu Pro 5-re cserélhetük le a #TakeTheHeatOff nevű promócióban. A OnePlus #TakeTheEdgeOff nevű kampánya azt a “brilliáns” ötletet találta ki, hogy a 200-300 ezer forintos Samsung csúcsmobilunkat (S6, S6 edge, ... Tovább »

Hétfőn meghívó nélkül is megveheted a OnePlus 2-t

Ha valamelyik kedves olvasónk szeretne magának egy OnePlus 2-t, de a gyártó meghívós rendszere miatt eddig erre nem volt lehetősége, akkor számára van egy jó hírünk: a 2016-os zászlóshajó-gyilkost október 12-én 12-13 óra között invitáció nélkül is meg lehet majd vásárolni. Ha valaki rendszeres olvasója a Napidroid.hu-nak, akkor már biztosan hallott a OnePlus 2-ről, ugyanis a kínai startup cég második készüléke ... Tovább »

Hamarosan elkezdik kiszórni a OnePlus 2 meghívókat

Néhány héttel ezelőtt a OnePlus jelezte, hogy problémák adódtak a 2016-os zászlóshajó-gyilkos töltőkábelével, ezért a vártnál lassabban teszik elérhetővé a meghívókat. Carl Pei, a cég társalapítója azonban most bejelentette Twitteren, hogy “az invitációk agresszív kiadása” a jövő hétvégén megindul, tehát a kábellel kapcsolatos problémát valószínűleg megoldották. A OnePlus 2 hivatalosan már augusztus 11-től kapható, azonban Kínán kívül (ahol nem szükséges ... Tovább »