2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » OnePlus 3T

OnePlus 3T cikkek

Lebukott a OnePlus, csalással lett első a mobiljuk

Nem ez az első ilyen eset az utóbbi években, de most újra felmerült, hogy egy gyártó trükközik a szintetikus tesztekkel. Ezúttal a OnePlus lehet a hunyó, és nagyon úgy néz ki, hogy a 3T csalással lett 2016 legerősebb Android mobilja. A Geekbench és az XDA is azt állítja, hogy a OnePlus manipulálja a tesztprogramok eredményét. Valószínűleg a OnePlus 3 és ... Tovább »

Megindult a OnePlus 3 és 3T Android 7.0-s frissítése

A OnePlus megígérte, hogy még a 2016-os év vége előtt kiadja az Android 7.0-s szoftverét a OnePlus 3 és 3T készülékekre, és ezt épphogy csak sikerült betartani. December 31-én jelentette be a cég vezetője, Carl Pei egy Twitter-bejegyzés formájában, hogy elkészült az új szoftver végleges kiadása, és még aznap este meg is indítják a frissítési folyamatot OTA-n keresztül. Persze, mint ahogy ... Tovább »

Megjelent Európában a OnePlus 3T

A mai naptól rendelhető Európában a nemrég bemutatott OnePlus 3T, ami hozott pár fontos újítást a OnePlus 3-hoz képest. A OnePlus 3T-t már az új Snapdragon 821 hajtja, továbbra is 6 GB RAM társaságában, a belső térhely pedig 64 vagy 128 GB változattól függően. Az 5.5 colos Full HD AMOLED kijelző maradt, mint ahogyan a dizájn és a méretek sem ... Tovább »

Nem lesz többet kapható a OnePlus 3

Ahogy az várható volt, (sajnos vagy nem sajnos, mindenki döntse el maga) a nálunk is bemutatott OnePlus 3T megjelenésével kikerül a hivatalos forgalmazásból az áprilisban debütált elődmodell, a OnePlus 3.  A feltörekvő kínai gyártó húzott egy nem túl meglepőt azzal, hogy amint bejelentette új készülékét, még aznap hivatalosan közölte, hogy az elődmodell már nem lesz kapható az USA-ban és Európában. Ez ... Tovább »

Megérkezett a OnePlus 3T

Hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus 3T, ami a OnePlus 3 régóta pletykált frissített változata. Világmegváltó újdonságokat ugyan nem kaptunk, de azért elég fontos területeken fejlődött a mobil, és továbbra is remek ár/érték aránnyal bír. A kijelző ugyanaz az 5.5 colos, Full HD felbontású megoldás Optic AMOLED panellel, és a dizájn sem változott. Kapunk viszont egy új színt, a Graphite modellt ... Tovább »

Napokon belül jöhet az első 8 GB RAM-mal szerelt mobil

Idén már jó néhány olyan okostelefon került a piacra, amelyben 6 GB RAM teljesít szolgálatot, ám hamarosan ezen is túlléphet az ipar, mégpedig elsőként egy kínai gyártó jóvoltából. Nem másról van szó, mint a OnePlusról, amelynek november 15-én leplezik le a legújabb csúcsmodelljét. A készülék egyelőre OnePlus 3T néven szerepel a pletykákban, és a dátum mellett a processzor típusa is megerősítésre ... Tovább »

Hivatalos: egy héten belül jön az új OnePlus csúcsmobil

A OnePlus hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan új csúcsmobilt mutat be, és elárult 1-2 fontos részletet is. Egy Facebook-bejegyzésben fedte fel a vállalat, hogy az újdonságot a Snapdragon 821 fogja hajtani 2.35 GHz-es órajellel. Ez ugyebár nem túl meglepő, viszont az is kiderült, hogy a készüléket már november 15-én bemutatják, azaz kevesebb, mint egy hét múlva. A pontos időpont magyar ... Tovább »

Hamarosan debütálhat a OnePlus 3 felturbózott változata, a OnePlus 3T

A OnePlus 3 az idei év egyik legjobban sikerült csúcskészüléke volt, és a sok pletyka után szinte biztosra vehető a hamarosan megérkező utód, hiszen most Even Blass, azaz @evleaks is megerősítette ezt. Nézzük meg milyen pozitív változásokat fog hozni. A magyarországi 125 ezer Ft-os árával igazi ár-érték arány bajnoknak tekintett készülék elég komoly csúcshardverrel volt szerelve, az utód azonban még erősebb ... Tovább »