2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Oppo Find 9 megjelenés

Oppo Find 9 megjelenés cikkek

Friss hírek az Oppo Find 9-ről

Már nem az a kérdés, hogy lesz-e valaha Oppo Find 9, hanem az, vajon még az év első felében kézbe vehetjük-e az ázsiaiak csúcskategóriás okostelefonját, avagy sem. Több korábbi pletyka arra utalt, hogy szerencsénk lesz, és még az első félév folyamán debütálni fog a mobil, és most megint befutott egy friss értesülés, ami optimista szemléletre adhat okot.  Az Oppo egyik ... Tovább »

Snapdragon 835-tel jöhet az Oppo Find 9

Kevés olyan okostelefon van, amiről annyit pletykáltak volna, mint az Oppo Find 9, anélkül, hogy valaha bemutatásra került volna. A telefont korábban idén júniusra vártuk, sajnos azonban nem érkezett meg, és mint tudjuk, ebben az évben már nem is fog. A legfrissebb pletykák azonban felfedik, hogy mikor számíthatunk a készülék érkezésére, illetve, hogy milyen belbeccsel fog rendelkezni.  Az év folyamán ... Tovább »

Snapdragon 810 lesz az Oppo Find 9-ben!

OppoFind7

Jelenleg még a Snapdragon 805 is elég kevés készülékben található meg, de fél éven belül már jöhetnek az első S810-zel szerelt modellek. A Snapdragon 810 egy 8 magos, 64-bites chipset, amiben négy Cortex-A53-as és négy Cortex-A57-es processzormag teljesít szolgálatot, egy Adreno 430-as GPU társaságában. Ez nagyjából 20-50%-os sebességnövekedést jelent az elődhöz képest, ráadásul mindez alacsonyabb fogyasztással valósul meg. Az új chipset megjelenése ... Tovább »