2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Oppo Find 9

Oppo Find 9 cikkek

Elképesztő telefonos kamerát villantott az egyik legnagyobb kínai gyártó

Kína legnépszerűbb mobilgyártója, az Oppo egy teljesen új dupla kamerás megoldást mutatott be, amivel lehetségessé válik az 5-szörös optikai zoom, akár egy egész vékony okostelefon esetében is. A dupla kamerás mobilok már hódítanak egy ideje, az Oppo megoldása azonban teljesen újszerű, ugyanis itt az egyik szenzor oldalra van fordítva, és egy prizma segítségével jut bele a fény. Ilyen elven működnek a ... Tovább »

Friss hírek az Oppo Find 9-ről

Pár hete már voltak különféle pletykák, amelyek főszereplője a régóta várt Oppo csúcsmodell, vagyis a Find 9. Beszéltek akkor a keret nélküli dizájnról, arról hogy többféle kiszerelésben, eltérő chipsettel is kapható lesz, és most a legújabb kínai szóbeszéd valamelyest megerősíteni látszik a korábbiakat.  Az egyik változat Qualcomm Snapdragon 835 lapkával, 6 GB RAM-mal, valamint 128 GB belső tárhellyel indulna hódító ... Tovább »

Friss hírek az Oppo Find 9-ről

Már nem az a kérdés, hogy lesz-e valaha Oppo Find 9, hanem az, vajon még az év első felében kézbe vehetjük-e az ázsiaiak csúcskategóriás okostelefonját, avagy sem. Több korábbi pletyka arra utalt, hogy szerencsénk lesz, és még az első félév folyamán debütálni fog a mobil, és most megint befutott egy friss értesülés, ami optimista szemléletre adhat okot.  Az Oppo egyik ... Tovább »

Snapdragon 835-tel jöhet az Oppo Find 9

Kevés olyan okostelefon van, amiről annyit pletykáltak volna, mint az Oppo Find 9, anélkül, hogy valaha bemutatásra került volna. A telefont korábban idén júniusra vártuk, sajnos azonban nem érkezett meg, és mint tudjuk, ebben az évben már nem is fog. A legfrissebb pletykák azonban felfedik, hogy mikor számíthatunk a készülék érkezésére, illetve, hogy milyen belbeccsel fog rendelkezni.  Az év folyamán ... Tovább »

15 perc alatt feltölthető lesz az új OPPO csúcsmobil

Az okostelefonok relatív gyenge üzemideje egy régóta fennálló probléma, amire egy remek alternatív megoldás a gyorstöltés. A mai csúcsmobilok többsége fél óra alatt 50-70%-ra tölthető, ami sokszor jól jöhet, az OPPO megoldása azonban ennél sokkal többet kínál. A kínai gyártó VOOC megoldása eddig is a legjobb volt a piacon, a februári MWC-n azonban bemutatták a továbbfejlesztett Super VOOC gyorstöltést, ami ... Tovább »

Több csúcsmobil késik a Snapdragon 820 miatt

Egy időben a csapból is a Snapdragon 810 túlmelegedési problémája folyt, sok készülék sorsát pecsételte meg a kissé félresikerült processzor. A Qualcomm a legnagyobb név a mobilos hardverek terén, így az esetnek elég sok jelenlegi, illetve jövőbeni következménye van. A Snapdragon 810 megjelenése előtt rengeteg okostelefon-gyártó terveiben szerepelt egy, vagy esetleg több ezzel szerelt zászlóshajó, ám a problémák felmerülése után ... Tovább »

Szeptember 19-én jöhet az Oppo Find 9

OppoFind7

A kínai Oppo következő nagy dobása, vagyis a Find 9 talán már e hónap 19-én bemutatásra kerül. A hír forrása egy Weibo felhasználó, bizonyos @Kjuma, aki még egy képpel is alátámasztotta állítását.  A specifikációkat tekintve a Find 7 utóda – a legutóbbi Oppo zászlóshajót tavaly májusban indították hódító útjára – várhatóan egy Snapdragon 810-es processzort fog kapni. Az idei év ... Tovább »

Hamarosan jöhet az Oppo Find 9

oppo-find-7-skyline

Az Oppo a közeljövőben leleplezheti a Find 7 utódját, legalábbis ha hihetünk annak a fotónak, ami a Guangzhou Mobile nevű kínai szolgáltatótól származik.  A szolgáltató a Cat. 9-es LTE hálózatát népszerűsíti, és a listán azok a telefonok találhatóak, amelyek támogatják majd ezt a szupergyors, 330 Mbps-os elméleti maximális letöltési sebességgel rendelkező szabványt. A gyakorlati tesztek egyébként 292 Mbps-os eredményt hoztak, ... Tovább »

Oppo Find 9 – újabb fenevad a láthatáron

oppo-find-7-teszt-header

Az Oppo aztán tényleg nem lopja a napot. A vállalat új, Find sorozatba tartozó mobiljáról kiszivárgott egy kép, és bennfentesek már tudni vélnek ezt-azt a specifikációkról is. Lássuk, hogy mit derített ki az Oppo Find 9-ről a kínai CNMO nevű weboldal! Az említett honlap munkatársai úgy tudják, hogy ez lesz az Oppo első olyan készüléke, amiben ilyen erős hardver teljesít szolgálatot. Ez ... Tovább »

Snapdragon 810 lesz az Oppo Find 9-ben!

OppoFind7

Jelenleg még a Snapdragon 805 is elég kevés készülékben található meg, de fél éven belül már jöhetnek az első S810-zel szerelt modellek. A Snapdragon 810 egy 8 magos, 64-bites chipset, amiben négy Cortex-A53-as és négy Cortex-A57-es processzormag teljesít szolgálatot, egy Adreno 430-as GPU társaságában. Ez nagyjából 20-50%-os sebességnövekedést jelent az elődhöz képest, ráadásul mindez alacsonyabb fogyasztással valósul meg. Az új chipset megjelenése ... Tovább »