2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Oppo R11 Plus

Oppo R11 Plus cikkek

Megjelent az Oppo R11 Plus

Nemrégiben mutatták be az Oppo R11, valamint R11 Plus készülékeket, és most az utóbbi már meg is jelent, de egyelőre természetesen csak Kínában. A mobil kereskedelmi forgalomba helyezése június 30-án, azaz tegnap indult meg. A telefon ára 540 dollár körül alakul helyi pénzből átszámítva, a választható színek között pedig ott a fekete, a rózsaarany, illetve az arany. A fenti összegért cserébe ... Tovább »

Hivatalos az Oppo R11 Plus

A június 5-én történt bemutató csupán egy afféle ízelítő volt, a legújabb Oppo mobilok leleplezése igazából most történt meg. Az R11-ről már nem fogunk szót ejteni, hiszen korábban már megtettük, ellenben az R11 Plus megérdemli, hogy dedikáljunk számára néhány sort. Még akkor is, ha olyan túl sok különbség nincs a két modell között.  Az Oppo R11 Plus kijelzője 6 colos ... Tovább »

Fotón a duál kamerás Oppo R11

Az Opporól már régóta beszélik, hogy készül egy olyan okostelefonnal, amelynek duál hátlapi kamerája lesz. Az állítólag R11 névre hallgató mobilról már magunk is hírt adtunk, amikor egy benchmark program lebuktatta a specifikációit, most viszont egy fotón azt is meg tudjuk mutatni, milyen lesz a kínaiak üdvöskéje.  A kiszivárgott kép minősége hagy némi kívánnivalót maga után, de azért a lényeget ... Tovább »

Durva kamerákkal jön az Oppo R11

Az Oppo nemrég mutatta be az első duál kamerás okostelefonját, az F3 Plus készüléket, ami leginkább a szelfifanatikusok kegyeit igyekszik elnyerni. Ezzel ellentétben az Oppo R11 lehet a kínai vállalat első olyan okostelefonja, amelynek a hátlapjára kerül duál kamerakiépítés. Ráadásul jó eséllyel arról a forradalmi technológiáról van szó, amelyet nemrég leplezett le a gyártó. A GFXBench eredményei szerint az elsődleges kamera felbontása 16 ... Tovább »