2017. május 26.
Szerviz
Kezdőlap » Oppo R11

Oppo R11 cikkek

Ismét feltűnt a színen az Oppo R11

Alig néhány nappal azután, hogy az Oppo R11 feltűnt egy televíziós reklámban, a készülék ismét felbukkant. Ezúttal néhány renderelt képen tekinthetjük meg az okostelefont, amelyek bár elég homályosak, megerősítenek néhány olyan dolgot, amelyeket eddig is sejtettünk.  A képeknek köszönhetően ismét meggyőződhetünk arról, hogy a készüléknek duál hátlapi kamerája, valamint kétféle színvariációja biztosan lesz: rózsaszín és arany. Ezen túlmenően az okostelefonról ... Tovább »

Fotón a duál kamerás Oppo R11

Az Opporól már régóta beszélik, hogy készül egy olyan okostelefonnal, amelynek duál hátlapi kamerája lesz. Az állítólag R11 névre hallgató mobilról már magunk is hírt adtunk, amikor egy benchmark program lebuktatta a specifikációit, most viszont egy fotón azt is meg tudjuk mutatni, milyen lesz a kínaiak üdvöskéje.  A kiszivárgott kép minősége hagy némi kívánnivalót maga után, de azért a lényeget ... Tovább »

Durva kamerákkal jön az Oppo R11

Az Oppo nemrég mutatta be az első duál kamerás okostelefonját, az F3 Plus készüléket, ami leginkább a szelfifanatikusok kegyeit igyekszik elnyerni. Ezzel ellentétben az Oppo R11 lehet a kínai vállalat első olyan okostelefonja, amelynek a hátlapjára kerül duál kamerakiépítés. Ráadásul jó eséllyel arról a forradalmi technológiáról van szó, amelyet nemrég leplezett le a gyártó. A GFXBench eredményei szerint az elsődleges kamera felbontása 16 ... Tovább »