2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Oppo R11

Oppo R11 cikkek

Hivatalos az Oppo R11 Plus

A június 5-én történt bemutató csupán egy afféle ízelítő volt, a legújabb Oppo mobilok leleplezése igazából most történt meg. Az R11-ről már nem fogunk szót ejteni, hiszen korábban már megtettük, ellenben az R11 Plus megérdemli, hogy dedikáljunk számára néhány sort. Még akkor is, ha olyan túl sok különbség nincs a két modell között.  Az Oppo R11 Plus kijelzője 6 colos ... Tovább »

Megérkezett az Oppo R11

A végtelennek tűnő pletykaáradat, és számos kiszivárgott információ után végre megérkezett a világ egyik legnagyobb mobilgyártójának új üdvöskéje, az Oppo R11. A készülék június 10-től lesz kapható, természetesen Kínában – legalábbis első körben – háromféle színárnyalatban. Az arany, rózsaarany és fekete modellek mindegyike fémburkolatot kapott. A sokat emlegetett Oppo R11 Plus viszont egyelőre nem debütált.  A vadonatúj okostelefon kijelzője 5.5 colos, Full HD ... Tovább »

Nagyon erős lesz az Oppo R11

Néhány napon belül bemutatásra kerül az Oppo R11, amelynek érkezését számos kiszivárgott render, valódi fotó és a vállalat által készített kedvcsináló is megerősítette. Mindezek mellett most egy Geekbench tesztet is lefuttattak a mobilon, így azt is tudjuk, miként teljesít a processzora.  Az telefon lapkakészlete 1588 pontot ért el az egymagos tesztben, és 5780 pontot a többmagosban, ami igen korrekt teljesítmény ... Tovább »

Ismét feltűnt a színen az Oppo R11

Alig néhány nappal azután, hogy az Oppo R11 feltűnt egy televíziós reklámban, a készülék ismét felbukkant. Ezúttal néhány renderelt képen tekinthetjük meg az okostelefont, amelyek bár elég homályosak, megerősítenek néhány olyan dolgot, amelyeket eddig is sejtettünk.  A képeknek köszönhetően ismét meggyőződhetünk arról, hogy a készüléknek duál hátlapi kamerája, valamint kétféle színvariációja biztosan lesz: rózsaszín és arany. Ezen túlmenően az okostelefonról ... Tovább »

Fotón a duál kamerás Oppo R11

Az Opporól már régóta beszélik, hogy készül egy olyan okostelefonnal, amelynek duál hátlapi kamerája lesz. Az állítólag R11 névre hallgató mobilról már magunk is hírt adtunk, amikor egy benchmark program lebuktatta a specifikációit, most viszont egy fotón azt is meg tudjuk mutatni, milyen lesz a kínaiak üdvöskéje.  A kiszivárgott kép minősége hagy némi kívánnivalót maga után, de azért a lényeget ... Tovább »

Durva kamerákkal jön az Oppo R11

Az Oppo nemrég mutatta be az első duál kamerás okostelefonját, az F3 Plus készüléket, ami leginkább a szelfifanatikusok kegyeit igyekszik elnyerni. Ezzel ellentétben az Oppo R11 lehet a kínai vállalat első olyan okostelefonja, amelynek a hátlapjára kerül duál kamerakiépítés. Ráadásul jó eséllyel arról a forradalmi technológiáról van szó, amelyet nemrég leplezett le a gyártó. A GFXBench eredményei szerint az elsődleges kamera felbontása 16 ... Tovább »