2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Oppo

Oppo cikkek

Ezzel készül az Oppo a Samsung Galaxy A5 és az iPhone 6 ellen!

A kínai gyártó ismét a hírek kereszttüzébe került, ugyanis már a TEENA-nál járja kötelező köreit legújabb okostelefonja, ami az R8207 kódnevet viseli. Dizájn terén túl sok innovációt nem, de hardveres oldalon egészen kellemes összetevőket kínál az Oppo újdonsága, remélhetőleg kellően mérsékelt áron. Miközben a mindenki által jól ismert Find 7a-t kőkeményen leárazták a Black Friday alkalmából, az Oppo ezzel a ... Tovább »

Középkategóriás újdonság az Oppo műhelyéből!

A 2004-ben alapított kínai székhelyű Oppo vállalat már letett egy-két combosabb okostelefont az asztalra, többek között az általunk is tesztelt Find 7-et. A gyártó ezúttal a középkategóriában szeretne tarolni, amire meg is van is minden esélye a legutóbb felbukkant mobiljának specifikációi alapján. A TEENA oldalán megjelent újdonság lényegében a Find 7 középsúlyú variánsaként is értelmezhető. Az Oppo 3007 fontosabb paraméterei a következők: ... Tovább »

Hivatalos az Oppo N3!

Az Oppo tegnap két új készüléket is bemutatott, amik közül az egyik az Oppo N3, ami az N1 utódjaként örökölte a különleges forgatható kamerát. Egy kifejezetten nagyméretű, 1/2.3″-os kameraszenzor helyezkedik el a kijelző fölött, ami 16 megapixeles felbontásával kiemelkedően jónak számít, főleg, hogy ezzel készíthetjük a szelfieket is a forgathatóság révén. A kameramodul egyébként motorizált, azaz magától is forog, ami jól jöhet például ... Tovább »

Snapdragon 810 lesz az Oppo Find 9-ben!

OppoFind7

Jelenleg még a Snapdragon 805 is elég kevés készülékben található meg, de fél éven belül már jöhetnek az első S810-zel szerelt modellek. A Snapdragon 810 egy 8 magos, 64-bites chipset, amiben négy Cortex-A53-as és négy Cortex-A57-es processzormag teljesít szolgálatot, egy Adreno 430-as GPU társaságában. Ez nagyjából 20-50%-os sebességnövekedést jelent az elődhöz képest, ráadásul mindez alacsonyabb fogyasztással valósul meg. Az új chipset megjelenése ... Tovább »

Hamarosan jön a szupervékony Oppo R5!

Oppo-R3-1

Már többször írtunk a jövő hónap végén bemutatásra kerülő forgatható kamerás Oppo N3-ról, de azért más készülékeken is dolgozik a gyártó. Nemrég egy indonéz oldalon tűnt fel egy R8016 kódnevű modell, ami minden bizonnyal az Oppo R3 utódja lesz, és R5 néven kerülhet majd forgalomba. Az R3 a megjelenésekor a legvékonyabb (6.3 mm) 4G-s okostelefon volt, és valószínűleg az R5 ... Tovább »

Október 29-én leplezik le az új Oppo N3-at!

oppo-n3-rear-render

Több friss információ is napvilágra került az Oppo új forgatható kamerás csodájáról, az N3-ról. Kaptunk például egy újabb renderelt képet, ami teljesen más dizájnt sejtet, mint a korábbi fotók. Az új képen jól kivehető a dupla LED-villanó jelenléte, de emellett valami mást is láthatunk, ami talán egy második kameralencse, de akár egy valamilyen érzékelő is lehet. A ház (a felső részt ... Tovább »

Képeken az új Oppo N3!

oppo-n3-1

Hamarosan jön az Oppo N3, aminek az elődjéhez hasonlóan a forgatható kamera lesz a fő különlegessége. A közzétett teaser kép alapján a bemutató októberben várható, de ennél pontosabb dátumot sajnos nem kapunk. Szerencsére két sajtófotó is kiszivárgott a készülékről, és ezek alapján elég jól kivehetőek a külső jegyek. Az N1-hez képest az utód egy sokkal vékonyabb készülékházzal rendelkezik majd, ráadásul ... Tovább »

Oppo Find 7 teszt

oppo-find-7-teszt-header

Olvassátok el Oppo Find 7 tesztünket, amiben bemutatásra kerül az egyik legjobb jelenlegi csúcsmobil, ami egyébként az elsők között kapott QHD-s kijelzőt a világon. A cikk további részében Barcza Marci írja le tapasztalatait a készülékről. Sziasztok! Barcza Márton vagyok, az OPPO magyarországi nagykövete. A cikk pártatlansága érdekében tisztázni szeretném, hogy ez a pozíció mivel jár. A nagykövetség egy önkéntes pozíció, ami ... Tovább »

Megjelent az Oppo N1 mini!

oppo-n1-mini-leak-4

Néhány hónapja jelentették be az Oppo N1 mini-t, de akkor nem derült ki túl sok minden róla. Most azonban már megjelent a készülék, és így fény derült a részletekre. Az N1 mini egy 5 colos 720p-s kijelzővel rendelkezik, és a négymagos Snapdragon 400-as processzor hajtja, ami némileg emelt, 1.6GHz-es órajelen üzemel. Ehhez csatlakozik még az Adreno 305-ös GPU, valamint 2GB RAM-ot is kapunk. ... Tovább »

Kijelző beállítása az Oppo Find 7-en

find7-beallitas

Korábban láthattunk már olyan jelenséget a Find7 és a Find 7a mobilokon, hogy a kijelző kicsit sárgás árnyalatú volt gyárilag. Ezt sokan hibának nézik, pedig csak beállítás kérdése. Persze nem olyan egyszerű megtalálni ezt a lehetőséget a mobilon, de Barcza Márton, az Oppo magyarországi nagykövete most megmutatja nekünk ennek a módját. Egyébként mindössze a megfelelő kódot kell beütni a tárcsázóba, és ... Tovább »