2018. február 20.
Szerviz
Kezdőlap » Play Áruház

Play Áruház cikkek

Két új hasznos funkciót kap a Play Áruház

Friss hírek szerint a Google két új funkcióval tervezi bővíteni az alkalmazásboltját, amelyek kifejezetten hasznosnak tűnnek. Az egyik újítás, amit már javában tesztel a keresőóriás, a “Free up space” nevet viseli, és segít helyet felszabadítani a készüléken. Egy listába gyűjti a ritkán használt alkalmazásokat, és lehetőségünk lesz akár egyszerre is törölni az összeset. A másik funkció a “My subscriptions”, amelyre ... Tovább »

Ezek most a legkiválóbb Android appok és játékok a Google szerint

A Google tavaly indította az Android Excellence programot, ami egy prémium lista a legkiválóbb Android játékokkal és alkalmazásokkal. Ez 3 havonta frissül, és most itt az újabb adag! A kezdeményezés fél éve indult, így most frissült másodszorra az Excellence díjasok listája. Nem feltétlenül új neveket találunk itt, és egyaránt vannak ingyenes és fizetős tartalmak is. Az egyetlen szempont, hogy valamilyen szempontból kiemelkedő ... Tovább »

Szigorít a Google, kevesebb lesz az elavult app a Play Áruházban

A Google a fejlesztői blogján jelentette be, hogy 2018-tól kezdve szigorúbb feltételeknek kell majd megfelelni az alkalmazásoknak a Play Áruházban. Az új elvárás lényege röviden az, hogy a jövőben olyan alkalmazások kerülhetnek be a Play Áruházba, amelyek az aktuális Android főverzióhoz képest legfeljebb egy évvel korábbi rendszerhez íródtak. Ez ráadásul nem csak az új appokra, hanem a frissítésekre is vonatkozik ... Tovább »

Hatalmas öngólt lőtt a Google a 2017-es toplistájával

A Google nemrég közzétette a “Best of 2017” válogatását, amiről mi is beszámoltunk, ám rejtélyes módon nem sokkal a publikálás után módosítottak a listán. Egy spanyol androidos blog szúrta ki, hogy megváltoztatta a Google a toplistát. Először is a legnépszerűbb appok és játékok szekciók neveit átírták arra, hogy legjobb appok és legjobb játékok, így egy kicsit szubjektívebb lett a lista. ... Tovább »

Black Friday a Play Áruházban egész hétvégén

A Google sem akart kimaradni a fekete péntek őrületből, ezért a Play Áruházban is remek akciós ajánlatokra bukkanhatunk. Közel 20 játékot értékeltek le a Google alkalmazásboltjában, érdemes ezeket végig nézni. A teljes listát itt találod: Play Áruház Black Friday akciók Az akciók elvileg november 27-éig tartanak. forrás: Google Play Tovább »

Bréking! Forradalmi újítás jelent meg a Play Áruházban

Végre megérkezett az utóbbi évek legkirályabb fejlesztése a Play Áruházba, amely révén telepítés nélkül is ki lehet próbálni egyes alkalmazásokat. Az Instant Apps nevű fejlesztésről már többször beszámoltunk, ennek a lényege, hogy telepítés nélkül is futtathatók alkalmazások Androidon. Az újítás már májustól elérhető, de csak olyan formában, hogy ha kapunk egy linket, amit egy adott alkalmazással célszerű megnyitni, de az ... Tovább »

Idő, pénz, cukorka – Bolyongás a Google Play sivatagában

Alkalmazáson belüli vásárlások. Ha járt valaki a Google Play Áruházban, biztosan szembejött már vele ez a három szó, ezen csillagzat alatt. Az elmúlt években a mobilos játék – és vele együtt az egész alkalmazásipar – kettévált. De míg két-három éve megvolt a viszonylagos egyensúly a Premium és a Freemium alkalmazások között, mára ez teljesen kibillent a balanszból és úgy ahogy ... Tovább »

Itt a megújult Play Áruház

Nemrég beszámoltunk róla, hogy jelentősen megújul a Google alkalmazásboltja, most pedig meg is indult a friss verzió kiadása. A Play Áruház legutóbbi nagy megújulása nagyjából egyszerre jött a Lollipoppal, így várható volt, hogy a Marshmallow szintén hoz pár változást. Ezúttal azt találták ki a Google mérnökei, hogy a Play Store tartalmát két fő részre osztják. Lesz egy szekció az appoknak és ... Tovább »

Leegyszerűsödik a Play Áruház

A Google Play Áruház kinézete az évek során elég sokat változott. Ennek oka, hogy ma már jóval többet kínál, mint egy egyszerű alkalmazásbolt, hiszen filmeket, zenéket és könyveket is bármikor vásárolhatunk rajta keresztül. Ez a sok funkció viszont bonyolultabb felhasználói felületet eredményezett. Ezen szeretne most változtatni a Google, aminek a tervezetét egyik mérnökük most meg is osztott a Google+ oldalán. ... Tovább »