2017. november 24.
Szerviz
Kezdőlap » Play Áruház

Play Áruház cikkek

Bréking! Forradalmi újítás jelent meg a Play Áruházban

Végre megérkezett az utóbbi évek legkirályabb fejlesztése a Play Áruházba, amely révén telepítés nélkül is ki lehet próbálni egyes alkalmazásokat. Az Instant Apps nevű fejlesztésről már többször beszámoltunk, ennek a lényege, hogy telepítés nélkül is futtathatók alkalmazások Androidon. Az újítás már májustól elérhető, de csak olyan formában, hogy ha kapunk egy linket, amit egy adott alkalmazással célszerű megnyitni, de az ... Tovább »

Idő, pénz, cukorka – Bolyongás a Google Play sivatagában

Alkalmazáson belüli vásárlások. Ha járt valaki a Google Play Áruházban, biztosan szembejött már vele ez a három szó, ezen csillagzat alatt. Az elmúlt években a mobilos játék – és vele együtt az egész alkalmazásipar – kettévált. De míg két-három éve megvolt a viszonylagos egyensúly a Premium és a Freemium alkalmazások között, mára ez teljesen kibillent a balanszból és úgy ahogy ... Tovább »

Itt a megújult Play Áruház

Nemrég beszámoltunk róla, hogy jelentősen megújul a Google alkalmazásboltja, most pedig meg is indult a friss verzió kiadása. A Play Áruház legutóbbi nagy megújulása nagyjából egyszerre jött a Lollipoppal, így várható volt, hogy a Marshmallow szintén hoz pár változást. Ezúttal azt találták ki a Google mérnökei, hogy a Play Store tartalmát két fő részre osztják. Lesz egy szekció az appoknak és ... Tovább »

Leegyszerűsödik a Play Áruház

A Google Play Áruház kinézete az évek során elég sokat változott. Ennek oka, hogy ma már jóval többet kínál, mint egy egyszerű alkalmazásbolt, hiszen filmeket, zenéket és könyveket is bármikor vásárolhatunk rajta keresztül. Ez a sok funkció viszont bonyolultabb felhasználói felületet eredményezett. Ezen szeretne most változtatni a Google, aminek a tervezetét egyik mérnökük most meg is osztott a Google+ oldalán. ... Tovább »